Şimdi Ara

Captain America: Civil War (06.05.16) l Robert Downey Jr. - Chris Evans VİZYONDA (329. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.607
Cevap
55
Favori
167.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 327328329330331
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MERNEPTAH

quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tenshou

quote:

3d bekliyorum bluray çıktı sonunda

3D'lik bir şeyi yok ama siz bilirsiniz yine de.

3d pop-ut!tan yani nesnelerin dışarı çıkmasından ibaret değil mesela ant-man'3d'de hem pop-out hem full ekranda çok iyi derinlik var, ben 3d filmleri half-sbs yada half over under riplenmiş indirmiyorum kayıpsız 1920x2160p yani...orjinal 3D her göze 1080p yani full hd 3d indiryorum..Orjinal 3d ıso'lara tr altyazı eklemek zahmetli olduğu için rus trackerlarda kayıpsız 3d'ler geliyor mesela..

full-SBS,(Side-By-Side) 3D içerik için, çözünürlük 3840x1080 (her bir göz için 1920x1080) ,
    full-OU (over under),3D için çözünürlük 1920x2160 (her bir göz için 1920x1080) ,
    Half-SBS,(Side-By-Side) 3D çözünürlük 1920x1080 (her bir göz için 960x1080) ;
    Half-OU,(half over under) çözünürlük 1920x1080 (her bir göz için 1920x540) olur.

En iyi 3D deneyimini SBS ile alabilirsiniz
    Hemen hemen ikisi de kalite olarak aynı denilebilir.
    SBS'de yan yana iki görüntü en yaygın kullanılan formattır
    OU'da iki görüntü alt üst şeklindedir az kullanılan formattır.

Ben ful-sbs veya full-OU indiriyorum ee tabi pc'nizinde en azından, i5. 2nesil veya üstü, veya i7 işlemci şart

Hangi sürüm indirirseniz indirin 3D'lik bir şey yok filmde. Sinemada izledim ben. Gereksiz yere filmi karartacaksınız.

• quote:

quote:

quote:

quote:

3d bekliyorum bluray çıktı sonunda

3D'lik bir şeyi yok ama siz bilirsiniz yine de.

3d pop-ut!tan yani nesnelerin dışarı çıkmasından ibaret değil mesela ant-man'3d'de hem pop-out hem full ekranda çok iyi derinlik var, ben 3d filmleri half-sbs yada half over under riplenmiş indirmiyorum kayıpsız 1920x2160p yani...orjinal 3D her göze 1080p yani full hd 3d indiryorum..Orjinal 3d ıso'lara tr altyazı eklemek zahmetli olduğu için rus trackerlarda kayıpsız 3d'ler geliyor mesela..

full-SBS,(Side-By-Side) 3D içerik için, çözünürlük 3840x1080 (her bir göz için 1920x1080) ,
    full-OU (over under),3D için çözünürlük 1920x2160 (her bir göz için 1920x1080) ,
    Half-SBS,(Side-By-Side) 3D çözünürlük 1920x1080 (her bir göz için 960x1080) ;
    Half-OU,(half over under) çözünürlük 1920x1080 (her bir göz için 1920x540) olur.

En iyi 3D deneyimini SBS ile alabilirsiniz
    Hemen hemen ikisi de kalite olarak aynı denilebilir.
    SBS'de yan yana iki görüntü en yaygın kullanılan formattır
    OU'da iki görüntü alt üst şeklindedir az kullanılan formattır.

Ben ful-sbs veya full-OU indiriyorum ee tabi pc'nizinde en azından, i5. 2nesil veya üstü, veya i7 işlemci şart

Hangi sürüm indirirseniz indirin 3D'lik bir şey yok filmde. Sinemada izledim ben. Gereksiz yere filmi karartacaksınız.

ben aynı fikirde değilim.

• 6.55 gb 720p bluray sürümü 3mbitle Allah kerim bu gece izleyebilsek bari
  • Düşmedi düşmedi bu seferde öyle bir düştü ki malum camia inledi. Maşallah maşallah :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Red Devil

6.55 gb 720p bluray sürümü 3mbitle Allah kerim bu gece izleyebilsek bari

Bende 3mbıt yardırıyorum laptoptan indiriyorum normalde kasayı kaldırdım elektrik çok yakıyor şu lanet bela akk kalkmadıkça huzur yok bizlere n

• quote:

quote:

Bende 3mbıt yardırıyorum laptoptan indiriyorum normalde kasayı kaldırdım elektrik çok yakıyor şu lanet bela akk kalkmadıkça huzur yok bizlere n

Son 22dk çok heyecanlıyım 5.5 saat falan oldu başlayalı Allah ttnetimizin başına zeval vermesin avrupada kiloyla satıyorlar interneti

• quote:

quote:

quote:

Son 22dk çok heyecanlıyım 5.5 saat falan oldu başlayalı Allah ttnetimizin başına zeval vermesin avrupada kiloyla satıyorlar interneti

hacı norveç 600cmbıt kullanıyor ilkel mağaradan çıkmış neti bi biz kullanıyoz varya yediler bitiridiler bizi

• quote:

quote:

quote:

quote:

hacı norveç 600cmbıt kullanıyor ilkel mağaradan çıkmış neti bi biz kullanıyoz varya yediler bitiridiler bizi

Sorma yav izlemesi 2.5 saat falan sürecek indirmesi 6 saat sürüyor acınası valla

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Sorma yav izlemesi 2.5 saat falan sürecek indirmesi 6 saat sürüyor acınası valla

aynen aynen ,ya abi 16 mbıt sınırsız 79 tl gibi bir fiyat ne güzel olurdu varya darbe gecesi halka açık etmişlerdi 500 gb sömürdüm demekki altyapı yok değil

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

aynen aynen ,ya abi 16 mbıt sınırsız 79 tl gibi bir fiyat ne güzel olurdu varya darbe gecesi halka açık etmişlerdi 500 gb sömürdüm demekki altyapı yok değil

Aynen ben de sömürdüm bayağı hep sömürülecek değiliz altyapı her türlü kaldırıyor ama sömürmek varken milleti niye sömürülsünler değil mi ? 16 mbit adı altında onlarca tarifeleri var neredeyse 50-75-100-150-200 gb akk diye ayırıyorlar bir de limitsizine aşırı fazla fiyat çekiyorlar tamamdır her tarife için bunu yap ucuzunu alan olsa bile nasıl olsa o da pahalı en pahalısını satarsam da bana kar diye düşünüyor şirket kısacası.

• Arkadaşlar bunun blurayini arıyorum.
    Aradığım Özellikler;

- 1080P
    - X265 HEVC
    - Shaanig gibi kaliteli ripleyiciler

Biliyor iseniz link atabilirmisiniz.?

Şuankiler hep 720P. Sabaha 1080'i düşermi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackGhost12 -- 29 Ağustos 2016; 22:55:21 >
  • BlackGhost12 kullanıcısına yanıt
    Shaanig ? Kalite ?
  • şuan indiriyorum 1080p 14.8gb türkçe ve İngilizce dual sürümmüş.
  • dimitradon kullanıcısına yanıt
    rica etsem link alabilirmiyim

• Çok şükür izleyebildim ve beklemediğim şekilde hoşuma gitti film.

Spider Man olmuş. May hala daha da olmuş.

Baron Zemo karakteri çizgi romanlarda nasıldır bilemem ama ben filmde çok beğendim kendisini. Daniel Brühl gibi oldukça beğendiğim bir oyuncunun da oynamasının payı var tabi. Cap'in düşmanları bence Marvel'ın en sağlam düşmanları (MCU'da gözükenler arasında).

Filmin ismi Civil War olmamalıydı. Boşa harcanmış. Civil War'a daha kapsamlı bir film çekebilirlerdi. Bence filmde sadece Iron Man, Captain America, Baron Zemo, Winter Soldier ve Black Panther olmalıydı. Diğerleri sadece havaalanında kapışsın diye eklenmiş.

Filmin sonu da çok hoşuma gitmedi.

Black Panther'i izlemesi çok keyifli ama oynayan adama ısınamadım ben.

• güzelim konu heba edilmiş. Vahşet görebilseydik(benim bildigim cizgi romanda civil war cok kanlı) konun hakkını verebilirdi. Gördügümüz tek şey ironmanın avengers 1de thorla kafa kafaya carpışırken(avengers 2de hulku yenmeside atlamayalım) civil warda cöp kutusu gibi olmasıydı.
  • Filmin tam sürümünü atacak bir babayiğit var mi?

• Kevin De Bruyne kullanıcısına yanıt
    Thor-iron man olayını hatırlattın kan beynime sıçradı valla ya utanmasalar captain americadanda dayak yedirceklerdi thor'a ya

• Keşke uğraşmasaydınız o kadar ,nettede BluRay in çıkmasıyla güncellenmiş gayet kaliteli görüntüler var yoksa bana kalsa bende torrent yaparım hep ama dediğiniz gibi akk gibi saçmalıklar yüzünden netten izliyorum mecburen

• 
Sayfa: önceki 327328329330331
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.