Şimdi Ara

Caps Lock, LShift ve S Tuşu Çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
10.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başlıkta da belirttiğim gibi, bu üç tuş arada bir çalışmıyor. Klavyeden kaynaklandığını düşünmüyorum, bu üç tuş aynı anda neden çalışmasın ki? Sorun neyden kaynaklanabilir?

Dünden beri Haxball'a girmeden önce çalışıyordu fakat Haxball'a girdiğimde tuşları algılamamaya başladı. Tesadüf müdür sizce?

• Şimdi düzelttim ama çok saçma bir şekilde düzeldi.

Caps Lock tuşunu yerinden hafif çıkartıp yerine bastırdım ve hepsi çalışmaya başladı. İlk defa böyle bir sorunla karşılaşıyorum.

Bu arada bilgisayar dizüstü.
  • Beyler yine patladı bu klavye. Üç tuş da aynı anda bozuluyor, düzeldiği zaman üçü de aynı anda düzeliyor.

Tesadüf mü bilmiyorum ama, Haxball oynamadan önce tuşlar sapasağlam çalışıyordu. Oyundan çıktım, tuşlar gitti. Bilgisayarı yeniden başlatmama rağmen şu an çalışmıyor üç tuş da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tlhxyz -- 10 Temmuz 2013; 0:57:30 >
  • - Denetim Masası | Erişebilirlik Seçeneklerinden klavye ayarlarını kontrol et.

- Klavye'yi farklı bir bilgisayar da dene. Ve bilgisayara farklı bir klavye takıp dene.

- Olmazsa ComboFix ile güvenli modda tarama yap.
  • klavye sıvı teması görmüştür ve klavyedeki veri yolları arıza yapmıştır.
    muhtemelen yeni klavye alman gerekecektir.
  • Bencede klavyede arıca vardır benimde bazı tuşlar çalışmıyordu ve bu bir tesadüf merak etme haxballa ilgisi yok ama zaten demissin tuşları çıkarınca düzeldi diye arıza yapmıştır klavye klavyeye sıvı madde temas ettimi veya sen bişi farkettinmi
  • @NyksTurk

Dedigin yontemler ise yaramadi ve bilgisayar dizustu diye yazmistim.

@inexyz

Hicbir sekilde sivi temasi olmadi.

Sorun gecici de olsa kendi kendine cozuldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @jiyanix

Sivi dokulmedi, tuslari cikarip takmayla da ilgisi yokmus. Az once kendi kendine duzeldi.

• o sorun bendede vardı demiştim bende klavyemi açıp temizledim tekrar takdığımda çalışmadı bende yeni aldım diğerini hurdacıya verdim bence sorun klavyede çünkü gidip geliyor diyorssun tuşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TennDh -- 10 Temmuz 2013; 2:17:57 >
  • - Kusura bakma görmedim.

- Sorunu çözdü iseniz Tebrikler.
  • An itibariyle 1 tuşu da gitti. (Q'nun üzerindeki)

Yavaş yavaş bütün klavyeye yayılıyor.
  • Bir-iki saat sonra düzelir dedim, düzelmedi. Oruçluyken zaman geçsin diye oyun oynacaktım da s tuşu çalışmadığı için hiçbir şey oynayamıyorum.

Klavye önerisi olan var mı? Bilgisayar dizüstü olduğu için küçük bir şey önerirseniz sevinirim.
  • F3 tuşu da gitti. Yarın ilk iş klavye almak olacak.
  • - Kötü olmuş. Geçmiş Olsun.
  • tuşları çıkarıp bir temizleyin belki düzelir
  • Dökülüyorsun haNe var ne yok?
  • quote:

Orijinalden alıntı: a4technic

Dökülüyorsun haNe var ne yok?

Bilgisayarla beraber dökülüyorum.

Bıraktığın gibiyim. Sen nasılsın?

Beyler kardeşim tuşlara bütün gücüyle bastırmış, şu an hepsi çalışıyor. Akşam tuşları çıkarıp temizleyeceğim, belki sorun pislikten falan kaynaklanıyordurç
  • İdare eder gibi ya bende anlamıyorum nasıl olduğumu,karmaşık durumlarKolay gelsin.
  • benimde sadece v tusu calışmıyor baska bilgisayarda denedim olmadı ne yapayım..
  • Caps Lock calissin diye tusa abaniyorum, butun bozuk tuslar calismaya basliyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.