Şimdi Ara

Capcom Yeni Bir Resident Evil Oyununun Sinyallerini mi Veriyor?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

•      Capcom her ne kadar Resident Evil serisini korku oyunundan aksiyon oyununa çevirse de bu serinin eski hayranları bile "acaba dişimize uygun bir Resident Evil oyunu bir gün gelir mi" diye düşünmüyor değiller.

Görünen o ki Capcom da yeni Resident Evil oyununa hazırlanıyor. Oyunun facebook sayfasında Resident Evil'daki favori sahnenizi yazmanız isteniyor. Bunu yaparak yolda olan bir Capcom oyununda yer almanız (isminiz veya benzer sahnenin tekrarlanması olabilir) sağlanacakmış.

Resident Evil 7'de böyle bir şeyler mümkün mü bilemiyoruz, ama kim bilir belki de Resident Evil karakterlerinin de bulunduğu farklı türde bir Capcom oyunuyla da karşılaşabiliriz.

• Yediler guzelim seriyi,hala yeni oyun pesindeler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merak ediyorum da, bu sefer zombileri nasıl tasarlamayı düşünüyorsun Capcom ? yine çiçek kafalı zombiler mi, yoksa örümcek bacaklı zombiler mi ? ya da işin içine iyice edip her ikisi ve daha fazlası mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MadGameR -- 14 Mart 2014; 11:58:45 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Albert Wesker'in ölümünden sonra hikayede tuaf hal aldı. RE yeni başlangıç şart

• CapCom var ya RE diye sakız çıkarsa yine satar

• Capcomdan RE konusunda bu saatten sonra ne köy olur ne de kasaba.Eski RE fanı olarak herzaman umudumu korumaya çalıştım eskiye dönerler diye ama hep hayalkırıklığı oldu , bu böyle devam eder gibi.Eski RE oyunlarını Gamecube'e çıkan RE remake gibi yeniden yapsalar yeterli benim için , hatta hazine bulmuş kadar sevinirim..

• "MadGameR"

Bence Sırada Dinazor biçimli zombi ile traktör süren boss olacak.Zira Kamyonet, Savaş Uçağı, Motor ve Tanktan sonra traktör bekleniliyor.
  • Hersey raccon city'e nükleer bir bomba atilmasiyla basladi sonra oyun boka sardi her yeni cikan oyunda 2 ile 3 ün tadini ariyacagiz ama nah buluruz bu saatten sonra

• Yeni bir oyun değil de RE2 ve 3 ü yeniden yapsalar aynı mekanlar ama yeni nesil görsellerle, off var ya patlama yapar patlama, yatağıma yatıp da başımı yastığa koyunca kendimi tıpkı bir ana karakter gibi Raccoon City'de Nemesis'den kaçarken hayal ettiğim günleri özlüyorum

• silahlı zombiler,kafasından kendisinden buyuk organlar cıkan zombılerden sonra bakalım nasıl bır serı gelıcek.Biz anlatamıyoruz yıllardır,bize Re 2-3 tarzında oyun cıkar.Survivor tarzında olsun,bak tombrider (survivor teması var,her ne kadar zombi olmasada) Last of Us yine aynı şekilde.Hepsini geçtim Resident evil zombi temasının lideri iken,kendi hayranlarından nasıl koptuğunun farkına varamıyacak kadar körmü ? Yada işine gelmiyor eski serilerinde olduğu gibi oyun çıkarmak.Capcom amacı bebelerinde oynayacağı kolay ve aksiyon dolu bir oyun yapmak.
  • capcom resident evil degilde başka bir hikaye ile iyi bir oyun cıkarsa daha iyi olur en azından yeni hikaye yeni oyun cünkü eski resident evil oyunlarındsaki potansiyeli yakalaması imkansız....o değilde aslına sadık iyi bir final fight yapsa hic fena olmaz....

• Güzel bir finalle oyunu bitirin artık olsun bitsin. Remake yapın sonrada

• ben en çok şuna sinir oluyorum onlar nasıl zombi öyle ya ateş ediyorsun kafası düşüyor erimeye başlıyor neden ölen zombi ortada kalmıyor eriyip kaybolmak zorunda mı

• Moba Resident Evil

• 1 2 ve 3 çok güzeldi ps1 de oynadım 3 e kadar ve 4 e kadar her zaman beğendim ama ne zaman 5 çıktı ipin ucu kaçtı aslında 4 de aksiyon konusunda sinyaller vardı.

• resident evili zamanında oynayan oynadı tadını aldı, bırakın anılarda kalsın, burada herkes bu oyunun artık para getirisi olsun diye yapıldığını biliyor..

• fotodaki canavarın dişleri güzelmiş
  • bu saatten sonra capcom napsa etse re serisini toparlayamaz sen git shinji mikami gibi seriyi başlatan efsaneyi kaybet sonra da tekme tokat dalmak gibi saçma ritüelleri ekleyip survival horror olan seriyi tpsye çevir en güzeli seriyi komple bitirmesi capcomun daha fazla rezil etmeden
  • BSC Misafiri B kullanıcısına yanıt
    ONA nasıl canavar dersin. O bizim çocukluktaki korkulu rüyamız
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.