Şimdi Ara

Capcom Wii'ye 9 Tane Oyun Yapıyor, 3'ü Açıklanmadı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
2.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Capcom Wii için 2009 yılında dokuz tane oyun çıkaracağını açıkladı. Bunlardan altı tanesini biliyoruz.

Bildiğimiz altı oyunu haberin devamında listeledik. Bilinmeyen üç oyun ne olabilir acaba?

1.) Resident Evil: The Darkside Chronicles
    2.) Spyborgs
    3.) Monster Hunter 3
    4.) Resident Evil Archives
    5.) Resident Evil Zero Archives
    6.) Monster Hunter G
    7.) ???
    8.) ???
    9.) ???

NeoGaf'tan bazı tahminler: Gyakuten Saiban 5, Mega Man Legends 3, Mega Man 10, MotoGP 2010, Zack & Wiki 2, Dino Crisis Wii, Devil May Cry Wii, Ace Attorney...

Bu arada Monster Hunter 3'ün Batı'ya da çıkacağı kesinleşti.

http://www.nintendocu.com/index.php?subaction=showfull&id=1242042326&archive=&start_from=&ucat=3&

• okadar guzel oyunlar degil be olsaydı icim giderdi ama monster hunter fln nebiliyim resident evil guzel dicem zaten ps3 cıkardı zevkımızı aldık nebılıyım fazla etkıleyıcı degil cıkarmıs cıkarmamıs
  • Ps3'e cıkan Resident Evil, Wii için çıkanlar ise eski oyunların Rail-on türünde olanı.Açıklanan diger oyunlar ise yine çok büyük kitlesi olan oyunlar arkadasım
  • Bu Capcom Nintendo'yu çok seviyor. Biz de daha fazla Capcom oyunu isterük.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sage Dj@vul

Ps3'e cıkan Resident Evil, Wii için çıkanlar ise eski oyunların Rail-on türünde olanı.Açıklanan diger oyunlar ise yine çok büyük kitlesi olan oyunlar arkadasım

Yanlış anlamayınız ama çok buyuk kitlesi olan bu oyunlara topicte ilgi gosteren gormedim sanırım turkiyede fazla kitlesi yok

Zaten wii kullanıcısı fazla yok neden yok diceksin gereksiz bir alet

Bel fıtıgı
    boyun fıtıgı
    kol agrısı
    ekran kıranlar cabası
    gereksiz dandik oyunları

ps3 ve xbox grafikleri + sixaxis le wii deki ozellligide oldugu icin bu alete para veren çok zengin adam olmadıkca zaten onlardada xbox ps3 wii var onun harici kimse 3 kurus para vermez o alete

Eğlencelidir belki raketi tenizi zaten bi tek wii sport olayını sevdim oda grafik katledici zaten arkadaş avizeyi indirdi aşagı ama PS3 yada PC nin yerini alamaz dedigim gibi zengin olsam ps3 un yanına alırım dursun ha bide geniş bir odada olmak lazım oda cabası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Strongiron -- 13 Mayıs 2009; 14:11:17 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Strongiron

quote:

Ps3'e cıkan Resident Evil, Wii için çıkanlar ise eski oyunların Rail-on türünde olanı.Açıklanan diger oyunlar ise yine çok büyük kitlesi olan oyunlar arkadasım

Yanlış anlamayınız ama çok buyuk kitlesi olan bu oyunlara topicte ilgi gosteren gormedim sanırım turkiyede fazla kitlesi yok

Bel fıtıgı
    boyun fıtıgı
    kol agrısı
    ekran kıranlar cabası
    gereksiz dandik oyunları

ps3 ve xbox grafikleri + sixaxis le wii deki ozellligide oldugu icin bu alete para veren çok zengin adam olmadıkca zaten onlardada xbox ps3 wii var onun harici kimse 3 kurus para vermez o alete

Eğlencelidir belki raketi tenizi zaten bi tek wii sport olayını sevdim oda grafik katledici zaten arkadaş avizeyi indirdi aşagı ama PS3 yada PC nin yerini alamaz dedigim gibi zengin olsam ps3 un yanına alırım dursun ha bide geniş bir odada olmak lazım oda cabası

müthiş bir espri olmuş

wii sahiplerinin çoğunda çip vs olduğundan bu forumda pek aradıklarını bulamıyorlar... ondan burası boş... yoksa bir madworld'ü, wii sports'u hiç bir oyunla karşılaştıramam... mortal kombatta hareketle fatality çekmek filan :)

onun dışında ben de logitech cordless rumblepad 2 sahibi PC kullanıcısı olarak PS3 ve özellikle XBOX360a para verilmeyeceği görüşündeyim :) Wiinin yeri ise ayrı... biz de indirdik avizeyi teniste :) gayet de eğlendik... 2001 yılından beri futbol oyunlarını beğenmeyen ben, şimdi oturmuş Wii'de PES09 oynuyorum... ps3 sahipleri sixaxisleri ile orta yapacakları adamı istedikleri yere koştursun da göriym :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GCGorusu -- 13 Mayıs 2009; 15:11:11 >

• Residen Evil... Süper !
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • PS3 sahibiyim ama wii ayrı bişey, çıkıcak olan bu resident evil oyunları bana wii aldırır
  • quote:

Orjinalden alıntı: jack_sparrow_82

PS3 sahibiyim ama wii ayrı bişey, çıkıcak olan bu resident evil oyunları bana wii aldırır

"wii ayrı" çoğu mesajın ortak fikri :) ben de askerden dönünce ps3 alırım ama wii tamamen ayrı... eve biri geldimi kesinlikle wii oynanır yani :)
  • itici oyunlar... super mario galaxy gibi mario oyunlarının yerini dolduramaz.devil may cry resident evil ve motogp 2010 hariç tabii
  • quote:

Orjinalden alıntı: Strongiron

quote:

Bel fıtıgı
    boyun fıtıgı
    kol agrısı
    ekran kıranlar cabası
    gereksiz dandik oyunları

sanırsam wii nin kitlesi yok dedin.öncelikle kitlesi yok dediğin wii dünyada 50 milyon satmış olup ekonomik krize karşı gelmiştir.ve türkiye de kitlesi olmayabilir.çünkü türk insanının grafikten başka anladığı bişey yok.bundan başka belfıtığı falan hikaye uzaktan oynarsan ekran kırılmaz.ve ps3 bir süre sonra aynı pozisyonda çok durmaktan bel ağrıtıyor.ve sonuçta konsolumuzu oyun için alıyoruz.grafik için deil.dandik dedğin oyunlar herkese göre değişir.sen super mario galaxy i beğenmiyo olabilirsin.ama ben o oyundan hiç sıkılmam.bence herkesin kendi fikri ama sen biraz yanlış düşünüyosun...

• Mario Galaxy 2 çıkıyormuş ama bir tane trailerından başka görüntü bulamadım. Çıkması baya uzun sürecek galiba. Gerçi ne zaman çıkacağı beni pek ilgilendirmez Wiim yok SMG'yi bile oynamadım ama çıkınca youtubedan falan izleyip avutuyorum kendimi işte Yeni Wario çıkacakmıymış bu arada var mı haber?
    "Wario Time!"
  • biraz ölüyü diriltmek olacak ama zaten topu topu 5 kişi var site üyeleri içinde wii sahibi.

Capcom, Ubisoft ve EA olmasa zaten bu wii'yi at çöpe gitsin. Resmen yeni nesil mario için tasarlanmış bir alet
  • Resident Evil: The Darkside Chronicles bu oyunu oynamayan çok şey kaçırır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rectum Basher
    biraz ölüyü diriltmek olacak ama zaten topu topu 5 kişi var site üyeleri içinde wii sahibi.

Capcom, Ubisoft ve EA olmasa zaten bu wii'yi at çöpe gitsin. Resmen yeni nesil mario için tasarlanmış bir alet

EA, Ubisoft...vs oyunlarından ziyade sırf o yeni nesil Mario'lar için Wii almayı düşünüyorum. Özellikle New Super Mario Bros Wii için

• quote:

Orijinalden alıntı: YamYamPokemon

Resident Evil: The Darkside Chronicles bu oyunu oynamayan çok şey kaçırır.

oyunu oynadım açıkçası beklediğimden çok daha fazlasını verdi oyun hoşuma gitti heleki alexia ile dövüştüğümüz sahneyi hord modunda bitirene kadar öldüm resmen gow3de hardda hadesle dövüşürken bile bukadar zorlanmamıştım
  • The Darkside Chronicles çok iyi olmuş ama house of the dead overkill da zombi öldürmek çok daha zevkli bence.Bazen RE ateş ettiğn anlaşılmıyor yani House of the dead teki havayı tam veremiyorlar. Ama aralardaki animasyonları izlemek için bile bu oyun oynanır. Oynamayanlar için dead space ve house of the dead overkill tavsiye ederim .Bunlarda hiç fena değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatz

quote:

Orijinalden alıntı: Rectum Basher
    biraz ölüyü diriltmek olacak ama zaten topu topu 5 kişi var site üyeleri içinde wii sahibi.

EA, Ubisoft...vs oyunlarından ziyade sırf o yeni nesil Mario'lar için Wii almayı düşünüyorum. Özellikle New Super Mario Bros Wii için

etme eyleme kratos. bu karizmayla mantarmı ezecen ezme

• Fanboy olmayın. NSMBW de güzeldir, GOW3'de. İkisini de oynadım ben, ikisi de gayet güzel oyunlar.
  • Konsol alemının vazgecılmez KONSOL U NINTENDO dur.
    sadece wii demıyorum nıntendonun butun makınalrı ve oyunları mukemmel zevklı
    son cıkan resıdent evııl lar ne oyle ya
    helşe Game Cube dekıler onlara zaten laf yok

bende PS3 var ama SNES ım halen durur yoshıs ısland kıller ınstınct street fıghter zero 2 mortal kombatlar ve zelda vazgecılmez oyunlarım

wıı almayı dusunuyorum ama ucuza bulursam
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.