Şimdi Ara

Capcom, Resident Evil 7'nin Konsollarda 1080p/60fps Çalışacağını Doğruladı (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: GT_55

    Proda da mı 1080p olacak. Olacaksa saçmalıktır. Eğer 1080p olacaksa da grafikler çok daha iyi ve msaa'nın daha yüksek olması lazım.


    Pro'da 4K, daha yüksek frame rate ve gelişmiş grafikle çıkacakmış, en azından 3 ay önce Capcom öyle demiş. Ben ise gerçek bir RE oyunu beklemeye devam edenlerdenim.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Dominator0

    Capcom'a helal olsun diyorum Ubisoft gibi 900p 18-25 fpslere sürünen optimize özürlüsü oyunlar yapmıyorlar sırf bu nedenle gözüme girdiler şuan oyunu her türlü 2017'de alır oynarım


    Geliştiricisi kim olursa olsun açık dünya bir oyunla evin içinde geçen bir oyunun performans değerlerini kıyaslamak acayip yanlıştır.
  • Capcom, Resident Evil 7'nin Konsollarda 1080p/60fps Çalışacağını Doğruladı
  • Oyunun hala RE ile alakası yok diyenleri pek anlamıyorum. RE serisinin uzun bir süredir RE ile alakası yok zaten, Gears of War gibi bir oyuna dönüşmüştü. Atmosfer olarak eski RE oyunlarını anımsatıyor o yüzden FPS, TPS olmuş çok fark etmez benim için. PS4 Pro için native 4K olacak söylentileri vardı, kapalı ve dar alanlarda geçeceği için bu avantajı kullanacak olması iyi bir gelişme.
  • Bir arkadaş MGS'nin optimizasyonu da çok iyiydi demiş, doğrı demiş aynen katılıyorum. Bir açık dünya oyunu olmasına rağmen çok akıcıydı oyun. Oyun kötüydü, o ayrı mesele tabii :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.