Şimdi Ara

Capcom Dijital Oyun Pazarı Anketi Yapıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

•       Sadece son dönemlerde çıkardığı oyunlarla değil, klasik yapımları ile de adından söz ettiren oyun dünyasının en önemli geliştiricilerinden biri olan Capcom oyuncuların dijital oyun pazarına bakışını ve yönelimlerini öğrenmek amacıyla bir anket düzenliyor.

Yaklaşık 10 dakika süren bu ankette hangi platformlara sahip olduğunuz-almayı düşündüğünüzden tutun da, Capcom'un ne tür dijital oyunlarına ilgi gösteriyorsunuz (HD remake'ler mi, doğrudan uyarlamalar mı) gibi sorular va.

Eğer İngilizce bilginiz yeterli düzeydeyse Capcom'un anketine http://buradan ulaşabilirsiniz. Bu arada anketteki Microsoft ve Sony'nin yeni nesil konsolları ile ilgili soru da dikkat çekiciydi.

• resident evil 5-6 eleştirdim 2-3-4 veronica için remake isteğinde bulundum dino crisis ve onımushada dahil
    tabi ne kadar etki edecekse artık

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Bu anketi herkesin doldurmasi gerekiyor. Ozellikle re remake yada onimusha ve dino crisis isteyen kisilerin. 4 ve cod veronica remake olmaz cunki onlarin hd versionlari cikti ama sanimsam resident evil 2 remakeyi kisa bir sure sonra gorebilecegiz.
    CUnki anket bosuna yapilmiyorsa su an re 6 dan bosalan ekip kendine yonelecek bir proje ariyor ve bu anket bundan buyuk belirleyici bir unsur.

ben sahsen bu yil sunlari gorebilecegimizi saniyorum.

Resident evil 2 remake
    Resident evil remake ve resident evil zero (game cube icin cikan) HD paketi
    Ve en son Resident evil Outbreak ps3 clasic (hd degil remakede degil sadece ps2 klasikleri basligi altinda)

• Tüh, diğital oyun alırmısnız sorusu olan 2 soruya hayır deyince 10. saniyede bitti anket :p
    kutulusuz oyun oyun degildir :))

• Ben de resident evil outbreak remake i işaretledim ve ilk 3 oyunun remake ini yapılması için ankete oy verdim . Dino crisis e de destek verdim

• quote:

Orijinalden alıntı: re_outbreak

Ben de resident evil outbreak remake i işaretledim ve ilk 3 oyunun remake ini yapılması için ankete oy verdim . Dino crisis e de destek verdim

Zaten birzmanların Dino Crysis ve RE'si bugünün COD ve BF si kadar ses getiridi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.