< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Çapa vs Ege (Tıp) (2. sayfa)

-
-
Ankara tıpın ne başarısı var bilmiyorum , asistanlık eğitimi için belli branşlarda iyi ondan okula saygım var . 6 yıllık tıp eğitiminde sbü türkçe , ankara türkçeyi tokatlar . Belli asistanlık bölümlerinde de aynı şekilde sbü yine ankara türkçeyi tokatlar . Sbüyü ciddiye almaman için önce 6 yıllık tıp eğitiminizin bizim okuldan daha iyi olması lazım. Ankaratıplı ankaratıpta okuyor ama bizim okulun karşısındaki siyami ersekte uzmanlık yapmak istiyor mesela ( bir postta görmüştüm) . Siyami ersek kardiyoda 1 numara çünkü
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ya olm sen burada böyle trollük yapıp milletin sana küfretmesini sağlayıp tazminat koparmaya çalışan bir trollcüksün ama senin oyununa gelmeyeceğimquote:
Orijinalden alıntı: YuruyenmuhendisAnkara tıpın ne başarısı var bilmiyorum , asistanlık eğitimi için belli branşlarda iyi ondan okula saygım var . 6 yıllık tıp eğitiminde sbü türkçe , ankara türkçeyi tokatlar . Belli asistanlık bölümlerinde de aynı şekilde sbü yine ankara türkçeyi tokatlar . Sbüyü ciddiye almaman için önce 6 yıllık tıp eğitiminizin bizim okuldan daha iyi olması lazım. Ankaratıplı ankaratıpta okuyor ama bizim okulun karşısındaki siyami ersekte uzmanlık yapmak istiyor mesela ( bir postta görmüştüm) . Siyami ersek kardiyoda 1 numara çünkü
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Okul hakkında verdiklerim bilgiler doğru , asıl trolleyen sensin . Siyami ersek kardiyoda 1 numara , şehir hastaneleri teknolojik ameliyatlarda 1 numara , okulun vaka çeşitliliği hastane sayısından ötürü 1 numara. Hastanelerin de kalitesi yüksek hepsi köklü hastaneler
Bu son entry kısmında zipzipmuhendis görünce gelen kusma isteği
Yürü git oğlum sen ne kadar yüzsüz birisin seni seven, takan, ipleyen yok utanmaz herif. Realde de çekilmezin tekisindir sen.
6 sene içinde deprem olma olasılığını hesap et.. tercih şimdi belli oldu değil mi?
Diploma mı hayatın mı?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X