Şimdi Ara

Çapa vs Ege (Tıp) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Yuruyenmuhendis

Tıp zaten çoktan taşınmıştı ve çok az bölüm kalmıştı. Marmadan önce orası zaten mektebi tibbiyei şahaneye aitti . O binanın bir tıp fakültesine verilmesi bana absürt gelmiyor . Onun dışında kampüsümüz sizinkini tokatlıyor bu gerçeği değiştiremezsin

önce ankara tıpın başarılarını yakalayın sonra sizi takarız

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • damakcatlatan kullanıcısına yanıt

Ankara tıpın ne başarısı var bilmiyorum , asistanlık eğitimi için belli branşlarda iyi ondan okula saygım var . 6 yıllık tıp eğitiminde sbü türkçe , ankara türkçeyi tokatlar . Belli asistanlık bölümlerinde de aynı şekilde sbü yine ankara türkçeyi tokatlar . Sbüyü ciddiye almaman için önce 6 yıllık tıp eğitiminizin bizim okuldan daha iyi olması lazım. Ankaratıplı ankaratıpta okuyor ama bizim okulun karşısındaki siyami ersekte uzmanlık yapmak istiyor mesela ( bir postta görmüştüm) . Siyami ersek kardiyoda 1 numara çünkü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yuruyenmuhendis

Ankara tıpın ne başarısı var bilmiyorum , asistanlık eğitimi için belli branşlarda iyi ondan okula saygım var . 6 yıllık tıp eğitiminde sbü türkçe , ankara türkçeyi tokatlar . Belli asistanlık bölümlerinde de aynı şekilde sbü yine ankara türkçeyi tokatlar . Sbüyü ciddiye almaman için önce 6 yıllık tıp eğitiminizin bizim okuldan daha iyi olması lazım. Ankaratıplı ankaratıpta okuyor ama bizim okulun karşısındaki siyami ersekte uzmanlık yapmak istiyor mesela ( bir postta görmüştüm) . Siyami ersek kardiyoda 1 numara çünkü

ya olm sen burada böyle trollük yapıp milletin sana küfretmesini sağlayıp tazminat koparmaya çalışan bir trollcüksün ama senin oyununa gelmeyeceğim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • damakcatlatan kullanıcısına yanıt

Okul hakkında verdiklerim bilgiler doğru , asıl trolleyen sensin . Siyami ersek kardiyoda 1 numara , şehir hastaneleri teknolojik ameliyatlarda 1 numara , okulun vaka çeşitliliği hastane sayısından ötürü 1 numara. Hastanelerin de kalitesi yüksek hepsi köklü hastaneler

• Bu son entry kısmında zipzipmuhendis görünce gelen kusma isteği
    Yürü git oğlum sen ne kadar yüzsüz birisin seni seven, takan, ipleyen yok utanmaz herif. Realde de çekilmezin tekisindir sen.

• 6 sene içinde deprem olma olasılığını hesap et.. tercih şimdi belli oldu değil mi?

Diploma mı hayatın mı?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.