Şimdi Ara

ÇAPA tıp yardım için burada (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
3
Favori
2.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sizin bu ayki netlerinizle benim şuan ki netlerim aynı bu saatten sonra neler yaptınız da o kadar yükseltiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çapa nasıl zor mu? sınav sistemi nasıl ? Sözlü sınav var mı kaç komite var? Açıklayabilir misin biraz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba hocam universitenin fiziksel durumu güzel gözükmüyor korkmuyor musun :d

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bir sayısalcı olarak sosyali nasıl halletiniz?

• Pinus.Nigra kullanıcısına yanıt
    kendim de üni öğrencisi olduğumdan karşılaştırma yapmak için herkese aynı soruları soruyorum cevaplarsan sevinirim.

sosyal ortamın nasıl ve neler yapıyorsunuz ders dışında ?

yurtta mı kalıyorsun aile yanında mı ?

aylık total masrafın nedir ?
    Fizikte hangi kaynakları çözdünüz?
  • theiceman07 kullanıcısına yanıt
    345,3d,yayın denizi,b.sarmal(hepsi değil),supara,mf yayınları,ankara yayıncılık. aslında kurumsal denemelerde kötü denebilecek az, olabildiğince kurumsallara girmeye çalış derim.
  • bireysel çözdüğüm denemelrde bile her zaman 15dk arttırmaya çalışırım hatta son birkaç ay kala bireylse denemelerimi 120dk bırakıyordum yani kendimi ınav 120dkymış gibi hazırladım. zaten sınavda da 15dk arttırabildim.
    tıpta ise yapazy zeka ve tıp üzerine merak saldım. bundan ötürü tasarım veya yazılım üzerine yönelip tıpla beraber götürmek istiyorum.
  • cengo33 kullanıcısına yanıt
    istikrarlı olarak deneme yani bu zamanlar ayt ağırlıklı çalışııldığı için tytden de her gün bir mat bir türkçe denemesi çözerdim. bunu normal tyt denememin old. zamanlarda bile yapardım. günlük rutinimdi diyebilirim. aytden ise konu bitirmek için çalışmadım yani konuları gerçekten öğrenip geçmek istiyordum. tabi bunun ucunu kaçırıp bir konuya günlerce takılmak olarak anlama.
  • Frihtz.memed F kullanıcısına yanıt
    çapa maalesef zor. sınav sistemi ise komiteler oluyor dönem sonunda ise final gibi bir sınav var. o sınavda ise dönemdeki bütün komiteler olup bir kitapçık oluyor. ayrıca uygulama sınavları oluyor. bu üç sınavın yüzdelerine göre ort. hesaplanıyor.
  • Dgnaga7 D kullanıcısına yanıt
    hocam Allaha emanet kalıyoruz. fakat binalar parça parça yıkılıp tekrar yapılıyor. dekanlı*ın yaptığı açıklamaya göre 2023 te tamamen bitmiş olacak. göreceğiz artık .d
  • Smtkoff S kullanıcısına yanıt
    sosyal çalışmaya felsefe ile başaldım. sömestrda felsefeyi video izleyip noltar çıkararak çalıştım 15gün boyunca yavaş yavaş. coğrafyayı delta kültür yay. özet kitabından okuyup kendimce altını fln çizdim. coğr.için 5x50 tarzında denemeler vardı onlardan iki tane almıştım karekök ve b.sarmal. her gün 2 tane çözüyordum yani 10 soru bu sorudan yanlış olmasa bile zorlandıklarıma tekrardan özet kitanından açıp bakardım. tarih ise biraz şanstı yine delta kültür yay. özet kitabını okudum. yt'den son tekrar 2-3 saatlik olan videolardan izleyip sınava girdim. felseyi unutmamak içinse yine 5x50 denemerlden iki tane almıştım(karekök ve diğerini hatırlayamadım.). bu denemeler bitinc zaten seri tyt denelerine başlamıştım böylece sürekli taze tutabiliyordum diyebilim.
    Sosyali çok iyi yapmışsın. Peki nasıl yaptın acaba? Sınava yakın bitirdin mi yoksa sadece deneme ile mi?

• Dr. Donanım kullanıcısına yanıt
    hangi üni acaba?
    yurtta kalıyorum.
    aylık (yurt ve ulaşım hariç) min.1100 flndır
    sosyal ortam ise daha iyi olabilir fakat tatmin edici denebilir. ders dışında genelde gezeriz, gezmeyi gerçekten çok severim. dönem başından beri sürekli haftda 4gün olmak üzere spora gidiyorum. yurt ortamım da iyi, aileyi pek aramıyorum diyebilirim.
  • üstte yazmıştım
  • mf yayınları
    karaağaç
    palme
    fen bilimleri
    isabet
    aklımda kalanlar maalesef bunlar.
    Anladım kral allah kolaylık versin.

• reis sence tyt türkçe için, paraf mı, karekök mü, yanıt yayınları mı iyi?
    ösym tadında hangisi?
  • merhabalar hocam tyt de problem ve geometride çok sıkıntı çekiyorum geometride konu dinliyorum anlıyor gibiyim fakat soru çözemiyorum.problemlerde aynı şekilde,
    ayt matematikte konuyu kavramam uzun sürüyo bazen çalıştığım konuda yanlış yapabiliyorum ayt mat da konu anlatımına çok takılmak zaman kaybı mı temelim ortanın altında
  • Hocam keşke şu üniversitenin tıpı tutsaydı dediğiniz üniversite var mı? Çapa kaçıncı tercihinizdi

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.