Şimdi Ara

CAP KAREKOD SORUNU DELI EDİYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 5dk da okumuyor deli edecek telefonu firlatacam bunun bir caresi var mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 20dk gitti becetremedim olmuyor yardimci olun

• herkesde öyle bendede zorokuyor hocam
  • Evet çok saçma sapan bir sistemleri var.Madem beceremiyorsun git çözümleri internete yükle ille karekod yapman şart mı ? Bir keresinde sinirden kitabı yırttığımı bilirim.
  • Hocam 7-8 saniye olmayınca zorlamanın bi anlamı yok.Tekrar baştan okut. Nadiren sıkıntı çıkıyor bende

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdiGe.. -- 1 Ekim 2017; 17:52:00 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yarın tüm çap ygs-lys fasiküllerini almayı düşünüyordum karekod konusu hariç nasıl memnunmusunuz ? hangi fasiküller var sizde ?

herkese topluca sorayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bkooper

yarın tüm çap ygs-lys fasiküllerini almayı düşünüyordum karekod konusu hariç nasıl memnunmusunuz ? hangi fasiküller var sizde ?

herkese topluca sorayım

üçgenler var memnunum piyasadaki en iyi üçgen fasikül budur acık ara işte orta seviye fasiküller zaten zor + isteyen apotemi alır
    trigo,türev,integral 3ünü alma niyetim var ama karekod sorunu çözülmezse almam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam bence gayet iyi kitap tam anlamıyla ÖSYM Tarzı.Organiği çaptan çalışmıştım lys kimya fulldu.Optiğe çapla çalıştım LYS Optik de fulldü.Fiberoptik sorusunu falan da bilgi olarak yazmışlardı eğer ygs den önce optiğini çözseydim muhtemelen ygs de full olacaktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BleedingMee -- 1 Ekim 2017; 18:33:55 >
  • Üçgenler çözümlümü? Almayı düsündüm şuan, her kitapta olan klasik soruları cözmek istemiyorum farklı şeylerde varmi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: helixSNAA

Üçgenler çözümlümü? Almayı düsündüm şuan, her kitapta olan klasik soruları cözmek istemiyorum farklı şeylerde varmi ?

Her kitapta ayni sorular var zaten

Orta seviye seviyem iyi diyorsan alma

Endemik falan bak Karekok çöz

Bu arada hepsi çözümlü

• BireyB gelisimden bitirdim işte, gürüde yariladim. Almayayım o halde, cokgenler varmı cözümlü?

• quote:

Orijinalden alıntı: helixSNAA

BireyB gelisimden bitirdim işte, gürüde yariladim. Almayayım o halde, cokgenler varmı cözümlü?

Ozaman hiç alma gür zaten cok soru içeriyor

Gürün dörtgeni var çözümlü

Cap yakında demis dörtgen çokgen icin vs

• ben karekod olan sistemi pc. de kullanıyorumdum Fem yayınlarının 2 yıl önce. Çok basit telefonda karekodu tarat ve seni siteye yönlendirecek o sitenin linkini kopyala ve pc. de yapıştır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fenmazel -- 1 Ekim 2017; 18:41:54 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.