< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Çap hakkında bilgi koç vs.

-
-
internet sitesinden inceleyebilirsin.
-
İnternet araştırıp, öğrenmek için var. Googla’a yazıyorsun koç üni çap diye oradan giriyorsun üniversitenin sitesine inceliyorsun, öğreniyorsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F5C4619C1 -- 30 Eylül 2021; 20:1:20 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bilgiler parça parça o yüzden buradan. Tecrübeli bir arkadaştan öğrenmek istedim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben buradan belki tecrübeli bir arkadaşın yardımcı olmasını ondan birebir öğrenmek istiyorum bu muhteşem fikir naisl aklına geldi acaba
sınavı kazan, sonra bunları seninle sabahlara kadar konuşalım hocam. şimdilik tüm enerjini derslerine ver.
Teşekkür ederim motivasyon için aslında çalışıyorum derside sanki amaçsız çalışıyorum gibi net hedef istiyor kafam snairim sıralama hedefi koyacağım ve sadece ona odaklanacagim sence mantıklı mı?
Çap iyi yayın ama ben hiç sevmem
evet, mantıklı ancak bu konular insana haz verdiği için kontrolü kaybetmemek bence zor bir durum. kim erkenden okullar hakkında araştırma çabasına girdiyse hepsi dersten koptu benim çevremde.
hedefsiz çalışamıyorum diyorsan ya bahanedir ya da kendine başka bir kamçılayıcı unsur bulman gerekiyor demektir. kendine bir rekabet ortamı oluşturmak aslında ilk aklıma geleni.. dershane veya okula gidiyor musun? eğer gidiyorsan rakip belirle kendine, hatta rakipler olsun o.
diğer türlü dediğim gibi bir kez girince çıkmak çok güç, dipsiz kuyu resmen.
illa hedef belirlemek istiyorum diyorsan gerçekçi ol, netlerine bak, ne kadar ilerleyebilirsin diye tahminde bulun, ayakların yere sağlam bassın, sonrasında elinde üç aşağı beş yukarı bir sonuç oluşur, onunla eşdeğer bölümlere bakarsın. ha ama kimisi de tamamen idealist bir bakış açısıyla düşük netlerden derece yapıyor mesela, seni realist ol diye sınırlamak istemem, belirteyim dedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B849B3DA4 -- 30 Eylül 2021; 23:57:28 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Üniversite çap yapacak adayları inceliyor ona göre izin veriyor ondan dolayı tmden mf bölümü pek mümkün olmuyor. Ben araştırdım ama yapanı bulamadım koçta.
Teşekkürler
Hukukla (İşletme,İktisat,Psikoloji,Sosyoloji,Mava,Tarih,Felsefe) falan yaptırırlar daha çok.
Çok teşekkür ederim sizi forumda görüyorum bakış açınız bana uygun iyi hissettiriyor beni kitap önerebilirmisiniz rica etsem kişisel gelişim felsefe vs guzel bakış açıları katacak cinsten
Bil müh imkansız gibi koçta bile diyorsun yani
Hukukla bilgisayar mühendisliği çap ne alaka
sor bakalım neden ? Çünkü Elektrik-Elektronik Mühendisliği,Endüstri Mühendisliği,Fizik,Kimya gibi bölüm okuyan kişilerin hepsi PC Mühendisliğini ilk tercih ediyor Çap için Ve ortak mühendislik derslerini aldıkları için ve Y-Sayısal sıralamaları yüksek olduğu için Hukuk’a sıra gelmiyor.
popülerlikten okuyacak işte garanti işim olsun kafası daha neyle karşılaşacağını bile bilmiyodur eminim
-
Yaparsin 2.72 gpa tutturup bolumde sira olarak ilk20de oldugun surece engel yok kocta
Tabi mezun olabilir misin hayir orasi ayri. Hukuk capi icin +33 ders mi ne gerekiyodu bursluysan unut zaten
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Killing Road -- 1 Ekim 2021; 11:21:58 >
https://forum.donanimhaber.com/koc-hukuk-ve-galatasaray-hukuk--150591237#150600292
arkadaşın diğer baslıgı almadığı puanla şimdiden almıs gibi çap yüksek lisans hesabı yapıyor allah akıl fikir versin bu foruma
-
Bu yorumun alnı olsada öpsem,ilk yılımı bölüm araştırma uğruna heba ettim kesinlikle yapmayın arkadaşlar, dipsiz kuyu gibi girince çıkamazsınız hatta ben o kadar ileriye gittim ki takıntı olmaya başladı bende bu olay.Dersten çok hangi bölüme gitsem diye düşünüyordum şimdi tekrar hazırlanıyorum sırf bu bölüm olayından dolayı dh ye bile girmek istemiyorum artık.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-B849B3DA4evet, mantıklı ancak bu konular insana haz verdiği için kontrolü kaybetmemek bence zor bir durum. kim erkenden okullar hakkında araştırma çabasına girdiyse hepsi dersten koptu benim çevremde.
hedefsiz çalışamıyorum diyorsan ya bahanedir ya da kendine başka bir kamçılayıcı unsur bulman gerekiyor demektir. kendine bir rekabet ortamı oluşturmak aslında ilk aklıma geleni.. dershane veya okula gidiyor musun? eğer gidiyorsan rakip belirle kendine, hatta rakipler olsun o.
diğer türlü dediğim gibi bir kez girince çıkmak çok güç, dipsiz kuyu resmen.
illa hedef belirlemek istiyorum diyorsan gerçekçi ol, netlerine bak, ne kadar ilerleyebilirsin diye tahminde bulun, ayakların yere sağlam bassın, sonrasında elinde üç aşağı beş yukarı bir sonuç oluşur, onunla eşdeğer bölümlere bakarsın. ha ama kimisi de tamamen idealist bir bakış açısıyla düşük netlerden derece yapıyor mesela, seni realist ol diye sınırlamak istemem, belirteyim dedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4C631501B -- 1 Ekim 2021; 13:50:55 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Bu yorumun alnı olsada öpsem,ilk yılımı bölüm araştırma uğruna heba ettim kesinlikle yapmayın arkadaşlar, dipsiz kuyu gibi girince çıkamazsınız hatta ben o kadar ileriye gittim ki takıntı olmaya başladı bende bu olay.Dersten çok hangi bölüme gitsem diye düşünüyordum şimdi tekrar hazırlanıyorum sırf bu bölüm olayından dolayı dh ye bile girmek istemiyorum artık.
|
Üniversiteye girmeden çap vs hedefleyen arkadaşlara acıyorum cidden. İnşallah hevesiniz hiç tükenmez. Şöyle bi istatistik vereyim .20 ye yakın arkadaşım çap yatay yandal hedefiyle geldi okula. 1 tanesi bile yap(a)madı. Yarısının puanı yetiyordu yapmak istediği şeye.
Öyle tembel çocuklar değil çalışkan ve akıllı çocuklar hepsi. Ki onlar bu hedefleri lisede de değil hazırlıkta koymuştu. Yani hayal kurmak güzel de bu kadar boş hayal kurulmaz. O zamana kadar neler neler değişecek. İnsanın yardımcı olma hevesini kırıyosunuz. Adam yatay geçişle alakalı 100 tane soru soruyor ama daha lise 2. Ben puanımı almadan kendimi heveslendirecek hiçbir aktivitede bulunmadım ne spesifik bölüm ne okul araştırması hiçbir şey. Oldu da sınavda bir şey yanlış gitti, burun kıvırdığın bi okul ya da bölüme gitmek zorunda kalırsan ben mezuna kalıcam diye ağlaya ağlaya aileni ikna etmeye çalışır depresyona girersin. Uçmayın o kadar, mutluluğun sırrı beklentiyi düşük tutmak =) |
Benzer içerikler
- tbs nedir
- 70 tyt 50 ayt kaç bin sayısal
- elektrik elektronik mühendisliği maaş
- 80 tyt 70 ayt kaç bin
- doping hafıza yorumlar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X