Şimdi Ara

Çap Fizik Fasikülleri Nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
1
Favori
14.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• up
  • Rezz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şiddetle öneririm 😅

• Optiğini çok sevdim diğerlerini çözmedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-7374848B3

Şiddetle öneririm 😅
    oh really
  • Olmadı bir tanesini al dene diğerlerine sen karar verirsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-7374848B3

Olmadı bir tanesini al dene diğerlerine sen karar verirsin
    Teşekkürler bakacağım
  • arkadaşlar bu fasiküllerin video çözümleri güzel mi? yani yeteli bir şekilde anlatıyor mu çözümleri? bir de fiziğim 0 (gerçekten de sıfır) başlangıç için, temel atmak için iyi gider mi bana bu fasiküller? Tümünü almayı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 6lue

arkadaşlar bu fasiküllerin video çözümleri güzel mi? yani yeteli bir şekilde anlatıyor mu çözümleri? bir de fiziğim 0 (gerçekten de sıfır) başlangıç için, temel atmak için iyi gider mi bana bu fasiküller? Tümünü almayı düşünüyorum.
    Ben açıklayıcı bulmadım çözümleri ki eğer video çözümlerini kendi yayını yapıyorsa genelde iyi olmuyor. Birey b ve yayın denizi hariç.
  • nYselmech kullanıcısına yanıt
    sipraiş ettim az önce. bence bana iyi gider ya. biraz inceledim videoları fena değildi. ayrıca forumda eski konulara baktım bu seti öneren çok kişi vardı ve çözümlerine de kimse yetersiz dememişti. bu yüzden sipariş verdim bu yorumunu da yeni gördüm ama pişman değilim bence iyi gider bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 6lue -- 24 Ekim 2018; 15:19:34 >
  • quote:

sipraiş ettim az önce. bence bana iyi gider ya. biraz inceledim videoları fena değildi. ayrıca forumda eski konulara baktım bu seti öneren çok kişi vardı ve çözümlerine de kimse yetersiz dememişti. bu yüzden sipariş verdim bu yorumunu da yeni gördüm ama pişman değilim bence iyi gider bana.
    Hocam sadece optik fasikülü için konuşuyorum ben diğerleri için bir fikrim yok fakat optiği gerçekten iyiydi onu çözdükten sonra çok nadir soru kaçırıyordum.
  • hocam bence de çok güzeller ama normal fiyatı 24.5 indirimle 20 heposini alsam 200 tutar ondan birkaç konu alınır
  • 5 tane fasikülü (tyt set) 82 liraya aldım n11 den. diğer sitelerde 89 liraya idi.
  • quote:

5 tane fasikülü (tyt set) 82 liraya aldım n11 den. diğer sitelerde 89 liraya idi.
    hocam fasikül başlıklarını ya da setin linkini atar msın
  • Beyler ben bundan bahsediyorum. Bu sadece tyt kısmı mı yoksa tyt + ayt mi acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D5DA72FA0 -- 24 Ekim 2018; 23:7:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam tyt setinin içinde elektrik konusu var. belki tyt dir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.