Şimdi Ara

Çanta Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, uzun bir geziye gideceğim sürekli yürüyüş vs olacak, fotoğraf makinemi ve laptobumu sürekli yanımda yorulmadan taşımam gerekecek, o yüzden kendime sırt çantası almaya karar verdim, 200tlyi aşmak çok istemiyorum. Çok lensim malzemem yok o yüzden çantanın görünüşü ve dayanıklılığı daha önemli. Bakınıp forumu da okuyarak bir kaç model buldum:

    Caselogic slrc-206: http://www.kliksa.com/urun/fotograf-kamera/900198428?utm_source=cimri&utm_medium=referral

    Lowepro fastpack 205 :http://www.hayyamfototeknik.com/Siyah,PR-2226.html

    Canon Eos BackPack :http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-fotograf-kamera-aksesuarlar-canon-eos-dslr-fullprof-sirt-cantasi-yagmurluklu-get-3taksit-129080705/detay

    Caselogic'i beğendim. Onu almayı düşünüyorum sizce nasıl? ama lowepro çok övülmüş neden anlamadım. Başka tavsiyeleriniz varsa onları da bekliyorum kesinlikle!
    Çok teşekkür ederim şimdiden. Zaman ayırdığınız için teşekkürler.







  • Bende lowerpro 200aw var fakat 70 200 ile kullaninca sigmiyor ;) bu nedenle daha ozel uzun vadeli seyhatler icin ben de canta ariyordum, case logic hakikaten fena degil. Cok hafif, kullanisli ve hacimli.
    Tek bilinmeyeni ne kadar konforlu oldugu
    Tek eksigi de yagmurlugunun olmayisi bence.
    Aksilik olmazsa ben de bunu alacagim.
    Lowerpro hakikaten kaliteli malzeme kullaniyor bu yuzden met ediliyor. Hak ediyor ama case logic de fiyatina gore en iyi tercih. Sadece 1.2 kg:)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skid_row -- 21 Haziran 2013; 20:28:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu bilgiler isiginda case logic almis bulunuyorum bugun yarin gelir, sormak istediginiz olursa cevaplarim cok tesekkur ederim cevabiniz icin!
  • cantayı gerçekten çok beğendim bence loweprodan çok daha iyi malzeme kalitesi olarak, ancak şunu söylemek isterim gerçekten çok büyük ve kalıp halinde, yani içine bir şeyler koysanız da koymasanız da aynı kalınlıkta ve yükseklikte. içi ayarlanabilir ve çanta genel olarak hafif. Ben çok yolculuk yaptığım için, büyük çanta daha çok işime yarar diye düşünerek almıştım fakat biraz daha küçük alınabilir. Ama malzeme kalitesi ve koruma seviyesi inanılmaz.
  • Hayirli olsun. Kesinlikle cok iyi olduguna eminim. Cantanin agirlik dagilimi nasil? Uzun sureli kullanimda ornegin sehir icinde performansini degerlendirebilir misiniz? Bir de su tutma konusunda taban basarili fakan yuzey konusundaki dusunceniz nedir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle çantanız hayırlı olsun çok iyi bir seçim yapmışsınız..bundan sonra çanta alacaklar için Kata çantalarıda tavsiye ederim.Kata Çanta Fiyatları ve kalitesi ile tercih edilebilecek çantalar olup özellikle sizin almış olduğunuz modele yakın olarak Kata KTDL-DR-466 modelini tavsiye ederim..Çantanın fiyatıda 198 TL olarak satılmaktadır.

     Çanta Tavsiyesi




  • lowepro iyidir fastpack 250 şu an ki çantam tavsiye ederim cemilde fiyatı da uygunmuş hayyamfototeknikte
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.