Bildirim
ÇANTA ÖNERİSİ
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Lowepronun çantalarına bakın; lowepro 170 adventura benim hoşuma gidiyor mesela -
-
Lowepro'yu ben de öneririm. Lowepro Rezo 140 AW ve Lowepro Rezo 110 AW kullanıyorum.
140 ile epeyce aksesuar taşıyorum. 2 Lens, şarj cihazı, kablo, filtreler vs ve 110 ile sadece gövde ve 18-70 lens taşınabiliyor.
110 AW ters açılan bir model, yani diğer çantaların aksine önden açmak yerine arkadan fermuarla açılıyor.
1 gövde ve lens ile kullanılıyor.
Sonuçta başka lens almadan, orta büyüklükte bir kit lens ile kullanmak isterseniz 110 AW'yi öneririm. Fiyatları çok abartılı değildir.
Ama ileri de yeni lens alırım derseniz, o zaman büyük bir tane öneririm. Şu anda 8 lens, tepe flaşı vs derken bir sürü parça var ve
yeni bir çanta almam gerekiyor.
Sırt çantası tipini önermiyorum, pratik değil, çantayı açtığınızda herşeyi yere düşürebilirsiniz. Bana biraz riski gelmişti.
Hatta Ankara'da Tripod Foto'dan sırt çantalı model almış ve kullanamadan geri vermiştim. Tabii bu benim düşüncem, belki
diğer arkadaşlar sırt çantasını sevebilir, ama ben sevemedim.
Size önerdiğim modeller AW serisi yani yağmur için ayrıca bir koruma kılıfına sahiptir.
Acele etmeden, yanınıza makinanızı da alarak, bire-bir mağazada deneyerek almanızı önereceğim. Alırken ilerisini de mutlaka düşünün.
Seçiminizde başarılar...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X