Şimdi Ara

Canon'un Yeni Ufaklığı EOS-M [ İNCELEME ] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
866
Cevap
17
Favori
36.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: K@sToR

menü'den Özel İşlevler (Ö. İş)'i bulu, ISO Genişletme seçeneğini aktif hale getirin o zaman 25000 iso aktif olacak

Valla ustam bütün fantastik sorularıma siz cevap veriyorsunuz :) ewy çok teşekkür ederim. Kullanıcağımdan değil ama göremeyince heyecan yaptım :P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iSpeedy -- 20 Eylül 2014; 14:10:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir de arkadaşlar eğer HDR Video cekicekseniz, ciddi anlamda yazma hızı iyi bir kart almalısınız, bilginize. Bendeki 10mb yazma maalesef olmuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: K@sToR

menü'den Özel İşlevler (Ö. İş)'i bulu, ISO Genişletme seçeneğini aktif hale getirin o zaman 25000 iso aktif olacak

eheh o kısmı kurcalamamıştım pek şimdi biraz baktım da güzel şeyler varmış. teşekkür ettim.
    iso 100 de ortaya çıktı bu sayede.
  • Böyle fiyata bu kalite gayet hoş gibi gözüküyor.
  • Canon EOS-M, Sony NEX-5T, Samsung NX-2000 ve Olympus E-M5 incelemesi:
    Sayfa 1: http://halkboyleistiyor.com/wp/?p=2213
    Sayfa 2: http://halkboyleistiyor.com/wp/?p=2278
    Sayfa 3: http://halkboyleistiyor.com/wp/?p=2316

• ozturert kullanıcısına yanıt
    Emeğinize sağlık.Birde sony a3000 olsaymış tam olurmuş.Eos m f/p olarak ilk sırada yer alıyor dersek yanlış olmaz.Diğer cihazlara göre ciddi fiyat farkı var.
  • İlk fotoğraflarımı çektim.22mm lens oldukça başarılı..

Canon'un Yeni Ufaklığı EOS-M [ İNCELEME ]

• Emphire kullanıcısına yanıt
    Makinenin verdiği renkler çok hoşuma gidiyor.
  • K@sToR kullanıcısına yanıt
    Aynı zamanda lcdsi çok iyi.Ama dün vizörün eksikliğini hissettim.Güneşli ortamda görmek zorlaşıyor.
    İlk fotoğraf olan mor çiçeği gerçekten beyendim

• quote:

Orijinalden alıntı: Emphire

Hocam almak isterseniz forumda 1 liraya 11lira indirim yapan n11 hesapları satılıyor.Ben alttaki ürünleri aldım.

http://www.n11.com/canon-uyumlu-uzaktan-kumanda-rc-6-hediyeli-P23373656
    http://www.n11.com/gp-pil-paketi-24-adet-pil-P29322249

Hocam merhaba bu n11 den 11 liralık kuponu kullnamak için bir alt sınır varmı mesela 50 tl harcamadan kuponu kullanamazsın gibi.

Bende 3 senedir canon 60d tamron 17-50 VC f2.8 ile kullanıyordum.(ayrıca 18-55 ve 50mm 1.8 de vardı ama tamron lens varken pek kullanmıyordum.) Makina çok iyiydi fakat profesyonel anlamda kullanmadığım için bana fazla geliyordu. 2600 liraya set olarak sattım n11 den kuponlar ve para puanlarla 670 liraya canon eos m aldım.

Hem yanında taşınabilirlik olsun hemde dokunmatik ekran ve netleme noktaları olsun 60d den kat kat daha fazla kullandığım bir cihaz oldu. Ve kalitede hiç bir değişiklik yok. Aynı kalitede fotoğraflar çekebiliyorum. 22mm'yi almama nedenimde, ne geniş açı ne portre lensi arada bir değerde ve zoom olayını elinizden alıyor. Makinada ki şuanda tek sıkıntı hala lensleri yaygın değil. Mesela Canon Ef M 11-22 mm Geniş açı lensini hala Türkiye'de bulamıyorum. Ve 22 mm lensi almak istediğimde 200 - 300 tl olması gereken lens 600 - 700 lira gibi çakal fiyatlarla piyasada satılmaya çalışıyor (tabi alan kimse yok). Şu anda daha aynasız piyasa pek oturmadı (özellikle canon tarafında), gerçi sony almış başını gitmiş bu konuda fakat fiyatları el yakıyor.

Kısacası profesyonel bir iş yapılmıyorsa canon eos m günlük kullanıcılar için fiyat / performans ürünü. Minik gövde, dokunmatik ekran ve af nokta değerleriyle 60d den sonra çok daha pratik her koşulda yanımda taşıyabildiğim keyifli bir makina.

Ve en kısa zamanda magic lantern'i de yüklüycem =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myrit -- 2 Ekim 2014; 13:51:22 >

• myrit M kullanıcısına yanıt
    Hocam o satılan çekleri 1-2 gün içinde kullanmak gerekiyordu..Benim kullandığımda alt limit 20 liraydı,yeni üyelik açınca gelen çekin alt limiti 50 lira.Çek satış bölümüne bakarsanız belki yeni çekler gelmiştir.
  • iSpeedy kullanıcısına yanıt
    Hocam şu yedek bataryalardan 3 tane sipariş verdim.Paypalımda 20$ gibi bir para vardı ödeme seçeneklerinde ilk önce paypal hesabınızdaki paradan kesilir yazmasına rağmen tamamını karttan çekti.22mm lensin kapağını kaybettim geçen gün onuda ebay üzerinden alacağım.
    Paypalınızda Paypal bakiyesi olarak para varsa yurt dışı alışverişlerinizde ondan çekim yapmıyor. Özellikle TL olarak para varsa zaten dolar olarak ürün alamıyorsunuz. Size tavsiyem paypalınızda para bırakmamanız. Diğer türlü zaten karttan çekiliyor. İadelerde karta yapılıyor. Ama eğer Ziraat bankası kullanıyorsanız iadesi olmuyacak şeyler almanızı tavsiye ediyorum çünkü Ziraat bankasına dilekçe yazmadan iadenizi alamıyorsunuz, bende böyle çok aptalca bi durum ama çözüm böyle :S
  • ebay de 20 dolara şunu buldumhttp://www.ebay.com/itm/New-Canon-EF-EOS-M-Mount-Adapter-Ring-for-Canon-EOS-M-M2-Compact-System-Camera-/121463058743?pt=US_Lens_Adapters_Mounts_Tubes&hash=item1c47c33137 sizce nasıldır baya uygun fiyatı birde 40 dolar olan var ama genelde fiyatlar 60 dolarda sizce hangisini almalıyım forumda kullanan varmı bilmiyorum ama meike marka olandanmı alsam 34 dolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: blue_key

ebay de 20 dolara şunu buldumhttp://www.ebay.com/itm/New-Canon-EF-EOS-M-Mount-Adapter-Ring-for-Canon-EOS-M-M2-Compact-System-Camera-/121463058743?pt=US_Lens_Adapters_Mounts_Tubes&hash=item1c47c33137 sizce nasıldır baya uygun fiyatı birde 40 dolar olan var ama genelde fiyatlar 60 dolarda sizce hangisini almalıyım forumda kullanan varmı bilmiyorum ama meike marka olandanmı alsam 34 dolar

Baya ucuzmuş. Orijinal değil sanırım. Orjinalse bende alırım valla. Baya baya ucuz. Gelince mutlaka bizleri bilgilendirirseniz sevinirim

• Arkadaşlar açık artırma devam ediyor,dikkatinizden kaçmış olabilir.
    Haklısınız hocam dikkatimden kaçmış sanırım bu durumda yan sanayi olan üründen almak lazım.
  • Sizce hangisi ?

Canon EOS M

SONY NEX-3NLBuradan bakabilirsiniz

Fujifilm FinePix X-E1 Buradan bakabilirsiniz

Fujifilm X-M1 Body Buradan bakabilirsiniz

• Ben de aranıza katıldım: 18-55+22mm+flash ile 1000tl'ye aldım
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.