Şimdi Ara

Canon sx 40 hs alındı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
4.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: artsjew

Selam Arkadaşlar
    Birkaç gündür vaktim olmadığı için yorum yapamadım makinayala ilgili ilk kullanımımdan sonraki yorumlarım şöyle,

1) Genel anlamda elinize aldığınızda kalitenin farkına varıyorsunuz.
    2) Otomatik ayarları tatmin edici fotoğraflar çekmenize yetiyor.(Buradaki tatmin edici tamamen bana göre)
    3) 35x zoomda çektiğim fotolar bile net fakat çektikten sonra büyütürseniz bulanık noktaların farkın varıyorsunuz.
    4) Flaşın yandaki düğmeye basınca açılmamasını hala kabullenebilmiş değilim ben düğmenin bozuk olduğunu düşünmeye başladım böyle bir makinada flaş elle açılıp kapanmamalıydı.
    5) Zoom çok kullanışlı ve güzel fakat ihtiyaca göre değerlendirip karar verilmeli.
    6) Manuel ayarlar geniş çekim olanakları sunuyor ama bunları kullanmak için biraz tecrübe kazanmam lazım.
    7) Almaya karar vermeden önce S100 ile bu makinanın arasında kalmıştım ve kasasının büyük ve zoomu için bu makinada karar kılmıştım çünkü yıllardır ufak makina kullanıyordum ve büyük kasalar hoşuma gidiyordu ama sensör büyüklüğü açısından S100 daha önde bir makina aradaki farkı anlamayacağımı düşündüğüm için buna karar verdim.

Şimdilik yazabileceklerim bunlardan ibaret vaktim olursa örnek fotolar koymaya çalışacağım.

flashın yanındaki dügme flashı acmak için degil. yani benim sx30 da öyle degil. sx40 da naptılar bilmiorum. sx30 da flashın otomatik acılma mekanizmasi yok yani naparsan yap acamassın. sadece elle acılıyor flash.

o flashın yanındaki tuş ise flash ayarları için, flash acmak icin degil. o tuşa 2 sn süreyle basılı tut, flash ayarları menüsü cıkıyor. Veya P modunda falan o tuşa tek tek basarak ta flash seceneklerini secebilirsin ( slow syncro flash, auto flash vb)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eren441 -- 27 Ağustos 2012; 10:25:58 >

• Canon SX 40 HS ile Uçakta HD kalitesinde çekilmiş örnek 1080p video bu linkte.
    http://youtu.be/9A1sOrxAK_4
    SDHC class 4 olmasına rağmen kalitesi çok iyi.
    Ay görüntüsünü alabilmeniz için profesyonel olmanıza gerek yok.
  • face adresimden sx40 ile çekilmiş fotolar mevcut göz atmak isterseniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: netcevap

Canon SX 40 HS ile Uçakta HD kalitesinde çekilmiş örnek 1080p video bu linkte.
    http://youtu.be/9A1sOrxAK_4
    SDHC class 4 olmasına rağmen kalitesi çok iyi.
    Ay görüntüsünü alabilmeniz için profesyonel olmanıza gerek yok.

O ne videodur öyle ya tam göz bozmalık. Kadraj desen bi yerde bi tepede, görüntü 10 sn de bi yamuluyo, devamlı bi zoom merakı.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.