Canon SX 120 digital fotograf makinasını almaya karar verdim arkadaşlar. Fotograf makinaısndan anlayan arkadaşların yorumunu almak için bir danışayım dedim.
Amatörüm , başlangıç olarak alıyorum bu makinayı. Arada makro çekimler felan yapılacak. Zoom u ise yeterli görünüyor.
Sitelerinde bulunuyor ürün. Ben Ankara yada Konya dan elden almak istiyorum.Direk parayı ödeyip almak istiyorum. AMa sadece Vatan var ve burada da diger magazalara göre neredeyse 150TL pahalı. Ne dersiniz , yukarıdaki magazalara güvenilebilirmi ??
Şansa bak ki ben de bu gün siparişini geçtim bunun.
1 yıldaki toplam alışveriş tutarım.
Yani sitede bir yamuk yok. Ürün gelince yorumu da yaparım.
Verdiğiniz linkteki fiyat, arkadaşın verdiği linklerdeki tüm fiyatlardan daha pahallı. Arkadaşın elden satın alabileceği Vatan da bile fiyat daha uygun.
Son 20 mesajınız da bu site ile iligli. Forumdakiler aptal değil, biz işyerinde bundan kullanıyoruz gibi gerçek dışı cümleler ile ancak güvenilirliği sarsarsınız. Forumdakilerin aradığı şey dürüstlük. O yüzden ki imzamda da görüldüğü üzere dürüst olunca karşılığı veriliyor.
İncehesaptan Sipariş geçilmiştir. Hayırlı olsun ikimizede
Ben de bu makinayı bu siteden almayı düşünüyorum makina elinize ulaşınca bilgilendirirseniz sevinirim.
@DigitalWorld , hocamın eline ulaştı kargo sorun olmadıgını söylüyor site ile zaten baya alışverişi olmuş. Benim ufak bir problem çıktı kartımla ilgili , makinada bana lazım olunca mecburen Vatan a gidip aldım bende.
bu nakina ile fuji f70 arasında kaldım, karar veremiyorum. Hangisi daha üstün acaba? Bu haftasonu alcam artık, 15'ini ekliyorum ama kafam karışık.