Şimdi Ara

CANON, SAMSUNG, PANASONIC, SHARP VE JVC DESTEK HATTI (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.150
Cevap
4
Favori
262.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: mp2006

arkadaşlar hepsiburada.com günlerdir şu jvc modelini satmaya çalışıyor hala anlayamadım hc96 e mi yoksa jvc gr-dz7 mi?
    hc96e: 1200 ytl
    gr-dz7: 800 ytl
    lütfen yardımcı olun

burada karşılaştırma:
    http://www.eniyidijital.com/XX_CompareWiz.php?c=cc&g=C&p1=JV_DZ7&p2=SO_HC96

burada gr-dz7 satış:
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=17102&productid=evjvcgrdz7e

jvc nin kendi sayfasında 1.872 ytl ile jvc minidv ler arasında en pahalı olanı
    günlerdir düşün düşün içinden çıkamadım bana yardımcı olmanızı umuyorum.
    camcorderinfo.com ve videomax.ru da gr-dz7 yok o yüzden karşılaştırma yapamadım.

dostum 6 aydir sony hc 96e kullaniyorum.Hiç bu kadar tatmin olmamiştim bir camcorderdan.bazen yüksek shutter speedlerde ben bile hayret ediyorum yakaladiği renklere.kamera yi web cam olarak kullanip icine kaset takip karşıdaki insana izletebiliyorsun.hatta camera yi kayit cihazi olarak herhangi bir görüntüyü tv dijiturk dvd filan kayit edebiliyor yada direk bilgisayara kayit edebiliyorsun.karanlıkta cok iyi video performansi var.video kayit ederken fotoğraf cekebiliyor.dokumatik ekrani biraz kıl.bunun dışında cektiğim görüntülerden örnek istersen bana özelden msj atabilirsin.

• arkadaşlar panasonic dmc fz8 hakkında bilgisi olanlar beni aydınlatırlarsa sevinirim
    almayı düşünüyorum da değermi
  • Öncelikle slm lar;

Bu gün Antalya Evkur dan canon powershot a420 dijital fotoğraf makinası aldım...

Makinanın yanında iki adet panosonic pil verdiler. Pilleri taktım ve Makinayı açtım 1 foto cektim ve pil bitti. Sonra gittim yeni pil aldım ve aynı şekilde 1 foto çektikten sonra pil bitti. Kuzenimdede canon var ama böyle bir sorunu yok. Sizce neden böyle oluyor şarzlı pil olmadığından olabilirmi yoksa makinada sorun mu var.

Cevaplarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler...
  • Bende "Canon A530" var yorumları okuyunca gece çekiminden herkes baya memnun ama ben açıkçası tam olayı çözemedim sanırım, ben gece çekiminde çekim yapmaya çalışınca aşırı bulanık oluyo görüntü, nedenini bilmiyorum makinanın ayağı yok ama ayaksız yapılabilecek maksimum sabitlemeyi yapmama rağmen yinede çok kötü görüntüler çekiyorum hatam nedir yada makinadamı bi fabrikasyon hatası var anlayamadım yardımcı olursanız sevinirim

Bide gece çekimleri için hangisini kullanmalıyım ("gece çekimi" , "hızlı gece çekimi" , "manuel ayar" ) ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Big Johnson -- 13 Mayıs 2007; 12:10:53 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: bdural

Arkadaşlar geçenlerde yazdım kimseden ses çıkmadı.

Canon hv20 diye bir kamera çıkardı, hem fiyatı çok iyi hem de özellikleri. Hem hdv kayıt yapıyor hem de dv formatında kayıt yapabiliyor. eBay de 1029 dolar gibi bir fiyata satılıyor, üstelik de hem NTSC hem de PAL uyumlu iddiasıyla. Amerikada internet sitelerinde araştırdım hiç bir yerde PAL olanına raslamadım. Sadece bir forumda CINE modunda PAL çekime izin verdiği şeklinde bir yorum okudum.

Ben Panasonic gs500 almaya karar vermiştim ama Amerikadan arkadaşımın gelişi geciktiği için henüz almadım ve şimdi bu kamera aklımı çeliyor. Bilgisi olan varsa ve paylaşırsa sevinirim.

slm hocam..ben bugün sipariş verdim yarın gelyo..erkayalar garantisiyle..neyse benden geçti artık ama kamera alacak arkadaşlara neden bu kamerayı seçtiğimi, bilgilerimi paylaşmak istedim çünkü bu vefa borcu..lafı uzatmadan yeri gelmişken söyleyeyim başta ahmet demir hocam ve benimsinemalarım.com'dan mino hocam olmak üzere bilgilerini bizlerle paylaşan herkese çok teşekkür ederim..bu gerçekten çok büyük bir erdem..allah ne muradları varsa versin :)
    ilk olarak kamerayı niçin aldığınız çok önemli; yani benim araştırmam 2500-3500 ytl fiyat aralığında kısafilm çekmek, montaja girmek ve yarışmalara katılmak için yapılan bi araştırmaydı..o yüzden hep prosumer (yarı-profesyonel) sınıfta kamera almak önceliğimdi..bu fiyat aralığından yukarda olan en ucuz prosumer kamera sony hvr-a1 almak son ana kadar hedefimdi..sony hdr-hc1'e ek olarak en önemli artısı XLR mikrofon girişi sunduğu için daha tercih edilebilirdi..ancak hc1 piyasadan çekildi ve kendisinden yaklaşık iki milyar belki 1,5 milyar daha pahalı olan bu kamerayı almak pek akıllıca gelmedi..gerçekten kazıklanmak istemiyodum..aklıma gelmişken söylim yurt dışı veya doğubank düşünmedim kendi şartlarımda direk nakit parayı bağlamamak, taksitle almak, garantili almak istediğim için hep burdaki fiyatlara baktım..sony hvr-a1e'nin üstündeki kameralara bu fiyat aralığındaysanız bakamicaksınız bahsetmiyorum..consumer kameralara yöneldim (üç ay önce) consumer=tüketici sınıflı kameraları prosumerlardan ayıran en ciddi fark manuel ayarlarının prosumerlardan daha az olması yani daha amatörce olmalarıdır..kısa filme girecekseniz elzem manuel ayarlar manuel focus(odaklama), manuel diyafram ayarı (aperture), manuel beyaz ayarı(white balance), manuel enstantane hızı (shutter speed) olmalıydı kamerada..kaliteli consumerlarda genelde de olur bu manuel ayarlar..aklıma gelmişken consumer kameraların en büyük diğer zaafiyetide piyasası çok kızgındır yani aldığınız kameradan daha iyisi bir süre sonra çıkabilir :) ama bunun sonu olmadığı için bi karar verilmeli ve alınmalıdır yoksa kamera alan değil artık sadece kamera teknolojilerini takip eden tuhaf bi psikoz içine girebilirsiniz bknz menat nickli arkadaşımızın yazılarına :) 3 ay önce hc1, hc3 yada canon hv10 konuşulurken artık daha az bahsedilir olmuştur..ayrıca beni soğutan bir durumda çözünürlük yani önceliğim kamera alırken çözünürlük yani görüntü kalitesini en ciddi etkileyen faktör fikrimce..yani aslında kameranın çip boyutu..bu çok önemli..çip boyutu büyüdükçe çözünürlük artar, alan derinliği artar ve pikselleriniz daha büyük alanda (sabit piksel sayısı olarak karşılaştırırsak) daha büyük olacağından düşük ışık performansı daha iyi olur buda ışığı yeni yeni kullanan yada gece çekimi yaparken vazgeçilmez bir artıdır..burada standart tanımlı kameralara yönelmemen yada diğer manuel ayarları daha iyi olan kameralara bakmaman (sd için) onların kötü olduğu anlamına gelmiyor tamamen tercih meselesi..benim düşündüğüm fiyat aralığında kameramde zaten manuel olan dynamic range, setup level, noise reduction, zebra ayarı, skin detail set, knee,color matrix v.s. olan kameralar (tabii yüksek tanımlamalı kameralardan bahsediyorum-high definition-) bakmak gibi bir şansım yok bunları araştırarak öğrenebilirsiniz elbetteki önemli ve değerli ayarlar ama benim önceliğim çözünürlüktü..sözü çokta uzatmak istemem laf lafı açıyor high definition görüntü gördükten sonra insan başka bişey istemiyor büyüleyici..zaten son senelerdeki yeni standart kameraların çıkmayışı, buna rağmen piyasaya sürülen 35 tane peşpeşe çıkan high definitionlarda bu büyünün bi sonucu..35 tane model panasonic, sony, canon ve jvc için söylenmiştir..hiç kimsenin reklamını yapmak istemem ama kısa filmse olay bu 4 markadan başka düşünmeyin..( SON HVR-Z1, SONY HVR-V1, SONY HVR-A1, SONY HDR-FX1, SONY HDR-FX7, SONY HDR-HC1,SONY HDR-HC3, SONY HDR-HC5, SONY HDR-HC7, SONY HDR-SR1, SONY HDR-SR5, SONY HDR-SR7, SONY HDR-SR8, SONY HDR-CX6, SONY HDR-CX7, SONY HDR-UX1, SONY HDR-UX3, SONY HDR-UX5, SONY HDR-UX7, PANASONIC AG-HVX200, PANASONIC AG-HSC1, PANASONIC HDC-SD1, PANASONIC HDC-SD3, PANASONIC HDC-DX1, CANON XL H1, CANON XH A1, CANON XH G1,CANON HV10, CANON HV20, JVC GY-HD250, JVC GY-HD200, JVC GY-HD110, JVC GY-HD100, JVC GR-HD1, JVC GZ-HD7.) 3 CCD cmos teknolojisinden elbetteki daha iyi ve tabii daha pahalı bir sistemdir..yalnız bu fiyat aralığında 3 ccd panasonic haricinde yok gibidir..panasonic olmamasının nedeni birincisi kısa film için mini DV'ye kayıt yapan avi formatını tercih ediyorum..bu konudada fikirler var herkes kendine göre tercihler yapıyor elbette..ama benim için şu an nette montaj programı öğrenmek ve araştırmak en çok bilgiye ulaşabilmek ancak adobe premiere için olası..program avi formatında capture ediyor..tabii görüntünün ham hali ve ne kadar az sıkıştırılmışı o kadar makbüldür :) kkymn.com'dan kadir hocam'a teşekkürler tabii yeri gelmişken..yani keşke ulaşabilsek ama adobe premiere en popüler ve döküman olarak ulaşılabilir diğerleri için daha zor...bunlar benim tercihlerim ve kimseyi yönlendirmek ve şu şundan daha iidir (özellikle kamera tercihlerim için affınıza sığınıyorum) die bi söylem içine girmekten de çekiniyorum..sonuçta sizin kararınız..ayrıca geçen gün gördüğüm camcorderinfo.com'da bi yazıda ingilizcem çat pattır "For anyone serious about the quality of his or her video, HDV recorded to MiniDV cassette remains the best consumer HD option available." sanırım consumer kullanıcıları için en iyi kalite mini DV'ye yapılan kayıt olduğundan bahsediyor..
    http://www.camcorderinfo.com/content/Canon-HV20-Camcorder-Review/Format.htm
    camcorderinfo.com hemen hemen herkesin mutabık olduğu hayatlarını bu işe adamış en iyi kamera araştırma
    sitelerinden biridir..ben hiç araştırma falan uğraşamicam diyorsanız camcorder ratinge girin en yüksek puanlı kamerayı alın..ayrıca panasonic 1/4 inç çip kullanıyor..bu fiyat aralığını altında 1/3 inçten daha küçük bi çip boyutuna düşemezdim..birde çok uzun oldu biliyorum ama ilerde pek yazamicam forumda çekimlere başlicaz :) faydalansın insanlar çünkü inanın o kadar çok şşey öğreniyoki araştırarak insan :) uzatmim sony şunu çok yapıyor 3 ccd'li mesela sony HDR-FX1 1070 x 3 yani toplam çözünürlük 3210 k pikselmiş gibi lanse ediliyor..halbuki değil..3 ccd görüntü kalitesini elbette iyileştiriyor..ancak bunu daha iyi renk kalitesi vererek sağlıyor..çözünürlük yani piksel sayısı tek ccd'nin piksel sayısına denktir..ama 1070 k pikselde çözünürlük değil aslında..kızmayın :) 1920 x 1080 full hd çözünürlüğü ama hdv formatıyla bu işi ucuzlaştırmak bi nevi son kullanıcıya ulaşmak yani yarı profesyonel hd gibi bişey 1440 x 1080 veren çözünürlük aslında etrafta dolanan kameralar..ama gerçekte onuda vermiyorlar :) çözünürlük için tek kriter şu an için efektik piksel sayısı..yani 1440 x 1080 = 1 555 200 = 1555 k piksel yaklaşık referans olsun, fx1'in efektif piksel çözünürlüğü 1037 k piksel..panasoniclerde bu 520 k piksele kadar iniyor..canon hv20'de 2070..tekrar vurguluyorum hv20, fx1'den daha iyi bir kameradır çıkarımı yapılmasın arkadaşlar haksızlık olur prosumer kameralara..hoş fx1 zaten consumer ama..şimdi toparlim bayaa yoruldum elzem manuel ayarlar hv20'de var, çözünürlük iyi burda pek giremicem ama 25 tam kare (progressive) yapıyor bu moddayken daha iyi ışık performansı ve gama modu daha farklı oluyor..iyi bir özellik..birde kamera alırken msjların yazıldığı tarihede bakalım arkadaşlar teknoloji malum :) objeftif ne kadar büyük olursa avantajdır, daha çok ışık alır 43 mm hv20 ama a1e'de 37 mm..f-stop değeri ne kadar düşükse o kadar büyük diyafram açıklığı bu değerler yakındır aynıdır bu fiyat aralığında genelde f-1,8..bişey daha aklıma geldi f-stop aralığı ne kadar genişse o kadar çok seçeneğiniz oluyor.ancak mesela f- stop 1,6-2,8 yazar bahsedilen bu aralık değildir..1,6 geniş açı ve 2,8 dar açı değeridir ve aslında yazılmayan f-stop 11 arasındaki aralık kastedilir..bu aralık için 24 adım olur..rakamlar değişebilir..tabii kamerada manuel zoom olmasıda avantaj (optik zoom) genelde var zati..ses giriş çıkış açısından bir dezavantajı xlr profesyonel ses girişi yok bu fiyat aralığındada olamıyo malesef ama tabii adaptörle telafi edilebiliyor..bu konuda tabii bazı kayıplardan söz ediliyor ama genel kanı bu şekildede bi uygulama oluyor..zaten araştırdım rode NTG-1 veya NTG-2 takılabilir bayaa fiyat performans iyi tabii 250 dolarlarda..bu yüzden buda kayıp olyo ama daha kötü ama daha az masraflı ve direk kameranıza takabileceğiniz rode video mic 100 dolar 1/8 inçlik normal giriştede gayet iyi performans verebiliyomuş..kısacası kamera alırken tabii kısa filmciler için söylüyorum ses ve montaj hatta ışık konularınada çalışmak sizi daha iyi yönlendiriyor..pal formatına girmiyom zaten :) 4:2:0 renk örnekleme kodundan daha başka bi seçeneğimizde yok bu aralıkta :)mini DV giriş çıkış yani firewire mutlaka olsun..
    ve tabiiki her arkadaşımızın yazılarını okumak ve tercihinizi yapmak faydalı olur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi claricestarling -- 4 Ocak 2009; 0:01:00 >

• kardeşlerim lütfen yardım edin samsung s500 dijital kamerama bilgisayarda fotoğraf attım ve ıkaloyu çekip makinayı açtım önü n deki mercek açılıyor ekraana görüntü düşmüyor nasıl oldupğunu aknlamafdım sorunne olabilir
  • arkadaslar lutfen bana yardim edin..
    bende Canon PowerShot A520 modeli var, bikac haftadir garip bi sorunla karsilasiyorum. makineyi her actigimda ekrana tarih/saat menusu geliyor ve benden tarihi ve saati ayarlamami istiyor (tabii ikisi de sifirlanmis sekilde). Neyse hadi onu ayarliyorum bi kac foto cekiyorum yine ayni ekran karsimda. Ayni ayar menusu cektiim fotolara bakmak istediimde de gelio. makineyi artik acmaktan sogudum ben, lutfen bu konu hakkinda bilgisi olan bir arkadas yardimci olursa cok sevinirim, simdiden tesekkurler...
  • arkadaslar yaklasık 1 hafta once panasonıc nv-gs140 modelını aldım ama kapalı mekanlarda cok karıncalı kayıt yapıyor , ve 3 ccd ve leıca dıcomar mercek oldugu halde small play konumunda 45 dk lık kayıt 200 mb yer tutuyor .. sizce bu cok az bı boyut degılmı , arkadasımda sony hc-19 var yarım saat vıdeo kaydı 5 gb yer kapladı ve goruntu kalıtesı super bu nasıl oluyor sımdı bana acıklarmısınız..
  • merhaba arkadaslar,ben dün canon mv 850i aldım kamerayı daha yeni inceliyorum,casper notebook um var ancak eski ve kamerayla gelen 1394 kablosunu kullanamıyorum,bilgisayarımda ieee baglantısı yok,ne yapmam gerekir usb den görüntü biraz bozuluyor,ayrıca daha henüz kasedim yok nasıl kaset alcam farkedermi?1gb lık sd kartla cekim yapıyorum su an icin bu görüntüleri de ulead 8 programıyla vcd yada dvd kalitesine dönüstürebilirmiyim?cok soru oldu ama daha cok yeni kullanıcıyım :) ayrıntılı cevap verirseniz sevinirim tesekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: ebruli09

merhaba arkadaslar,... ayrıca daha henüz kasedim yok nasıl kaset alcam farkedermi?... ayrıntılı cevap verirseniz sevinirim tesekkürler

Merhaba@ebruli09...

Forumda dolaşırken eklediğim mesajı görmüştüm.
    quote:

Orjinalden alıntı: claricestarling

miniDV kaset tercihi

Selam arkadaşlar..

canon hv20 kamerama bugün miniDV kaset siparişimi verdim..

bursa sony yetkili bayii fiyatı biraz tuzlu geldiği için, sony yetkili satıcısı www.morfare.com’dan 28 YTL Sony DVM-E63 HDV (HD) sipariş ettim..

Canon kameraya sony kaset kullanmak konusunu (canon’unda kasetleri mevcut, piyasada olmasada erkayalar ve yurtdışı sitelerde bulunabiliyor) ya da genelleştirip konuyu bir özet geçmek istedim tercih nedenim hakkında..

miniDV, 10 farklı uluslar arası teknoloji firmasının bir araya gelerek kurduğu bir konsorsiyum tarafından, kullanıcılarının dijital video formatlarını kullanabilmesi için ortaya atılmıştır..(Panasonic, Sony, JVC, Philips, Toshiba..) miniDV video normal durumlarda 25 Mbit/s veri oranına sahiptir.( Saniyede 25 megabit veri barındırır)

DV'nin üç formatı vardır: miniDV, DVCAM (Sony), DVCPRO (Panasonic).

Üç formattada video benzer şekilde kaydetmekte ve belki çok küçük codec işleme farklılıkları bulunabilmektedir.

Benzerlik sadece kayıt sırasındaki kalite değişmezliğini ifade eder. Kodlama ve kayıt teknolojisi ne olursa olsun, kameranın kullandığı lens, çip boyutu, CCD yapısı gibi pek çok ayrıntı kaydın görüntü kalitesini etkiler.

Standard miniDV, SP (Short Play) kayıt modunda 10 mikron iz kullanır.

DVCAM (Sony) MiniDV’ye oranla daha hızlı dönen (bunun avantajı droplanma ihtimalini düşürmek) ve daha geniş ebatlı bir bant sistemine sahiptir, 15 mikron iz kullanır. DVCAM, miniDV kasetlerle aynı örnekleme ve sıkıştırma oranlarını kullanır. MiniDV ve DVCAM metal buharlı (ME: Metal Evaporation) bazlı kasetlerdir.
    Panasonic MQ (Master Quality) miniDV serisi farklı bir metal buharlaştırma tekniği kullanarak çok daha ince yapılı kaset yapısıyla kafa tahribatını azaltmaktadır.

DVCPRO (Panasonic) 18 mikron teknolojisini kullanır ve DVCAM’den de geniş bir bant seviyesine sahiptir. DVCPRO kaset yapısında demir kullanarak (MP:Metal Particle) ME tipli kasetlere göre veri kaybı riskini azaltarak arşiv ömrünü uzatır.

Bu durumda kaset markasının kamera markasıyla uyumlu olması zaruri değildir. Kaldı ki dünyadaki miniDV, DVCAM ve DVCPRO bantlarının üreticisi Fuji ‘dir. Ayrıca kaset yapısının yıpranması görüntü kalitesi düşüklüğüne değil, droplanmayı artırır. Asıl dikkat edilmesi gereken husus kaset seçiminde, aynı markanın aynı modelini değiştirmeden kullanmaya devam etmektir. Farklı markaların kasetlerinin kimyasalları farklı olduğundan bir makinede farklı kasetler kullanıldığında karışan farklı kimyasallar reaksiyona girer ve droplanmayı artırır. Ayrıca kasetlerin kuru yada ıslak yapıda olma farklılıklarından dolayı (Sony ıslak , Panasonic PQ serisi ıslak, MQ serisi kuru) değiştirildiğinde kafalarda emülsiyonlar karışıp kafalar kirlenebiliyor.(toz ve sıvı birikebiliyor, kafa ömrünü azaltıyor.)

DV formatlarının miniDV haricindekiler genel anlamda arşiv ömrünü artırdığından ki fiyatda doğru orantılı artacağından tercih etmedim. Piyasada en çok bulunan Panasonic AY-DVM60FE (PQ serisi; DVC yazanlar) ve Sony DVM 60PR3 (turuncu paketliler) kasetlerini ısrarla kaset markalarının üst versiyonları ve kamera kullanma kılavuzlarında HDV kameralar için HD kayıt özelliğine sahip kasetler tavsiye edildiğinden (her iki durumda droplanma ihtimalini düşürüyor) düşünmedim. Panasonic MQ serisi Türkiye’de satılmamakta olduğundan, kasedi yurtdışından sipariş vermek pratik gelmediğinden ve kafa ömrünün ortalama 2000 saat olması ve aynı modelde devam ederek ve çok çekim yapmayacağımdan çok avantajlı gelmedi. Canon HDVM-E63PR (HD) piyasada zor bulunduğundan ve Erkayalar’ın 45 ytl fiyat biçmesinden eledim. Sony DVM-E63 HDV (HD) fiyat aralığında daha uygun ve çok fazla üretken olmadığımdan :) çok çekim yapmayacağımı düşünerek uygun geldi. Saatte geç olmuş, iyiki varsın google :)..Sevgiler..

Sorunuzun kasetle ilgili bölümüne açıklayıcı olması dileği ile

Hoşça kalın...

• arkadaşlar canon a530 u çok beğeniyorlar neden bu kadar çok tututluyor? diğer makinelerden farkı ne ?
  • merhaba benim jvc gr-d21 video kamara var cekim yapmak istiyorum fakat ekrana göruntü gelmiyo dolu bir kaseti izlerken göruntü var cekim yapamiyorum yardim lutfen
  • herkeze merhabalar
    elimde CCD-TRV66E SONY kamera var ama swicth kontrol bozuk yani teknik servisin demesi öyle zoom çalışmıyor kamera açıldığında hep zoom yapılmış gibi gözüküyor sonuç olarak benden 175 milyon para istediler yapmak için swicth kontrolü deyiştiriceklermiş yardımcı olurmusunuz lütfen...!!!
  • selam arkadaslar bende panasonic nv-gs11eg kamera var ben videolarımı usb yoluyla laptopuma kaydetmek istiyorum fakat cd içerisinden cıkan programlar ile sadece capture alabiliyorum benim amacım videoyu laptopuma kaydetmek ve de sonra cd ye yazmak fakat anlayamadım nasıl yapacağımı yardımcı olursanız cok sevinirim cok cok tesekkurler
  • Bazı kameralarda USB seçeneği ile sadece SD CART taki videoları ve fotografları alabildiğini biliyorum .... Eğer USB kablosunu taktıktan sonra makinan "kamera" konumunda ve bilgisayar onu sadece bir takılabilir disk gibi görüyorsa yapılacak bir şey yok USB yolu ile . Klasik yöntem ile yapılabilinir ancak o da laptop ta firmware girişi , firmware kablosu ve kameranda 1394 çıkışına sahip olman gerekiyor. Kolay gelsin...
  • merhabalar benim canon a70 fotoğraf makinam var
    fotoğraf çekmek istediğimde her şey normal çekiyorum çektikten sonra
    baktığımda fotoğrafta beyaz çizgilerin tüm fotoğrafımı kapladıgını görüyorum bu sorun neden kaynaklanmıştır.???
    Not:video çektim beyaz çizgi olmadı sağlam bir şekilde seyrettim
    bu sorun fotoğraf çekiminde olmaktadır...

fotoğraf ekte'ki şekilde gözükmektedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omkazim -- 23 Haziran 2007; 23:39:41 >
  • ustalar :
    bende samsung 107i minidv bir camera var bu kamera ilk zamanlarda güzel çekim yapıyordu geçenlerde çekim yapmak isteiğim zaman cameranın bulanık çekim yaptığını gördüm ayarlardan olduğunu düşünüyordum bütün ayarlarını karıştırdım bulanıklık düzelmedi servisini aradım olabilir elektronik bir makina bu dedi getir bakalım dedi ama durup durukende cameranın bulanık çekmeside samsung için bende olumsuz iz bıraktı sizce sorun ne olabilir de makina bulanık çekmeye başladı ?
  • Selam arkadaşlar kamera almak istiyorum,tatilde,evde şurda burda çekim yapıcam ama asıl gece maçında stadta çekim yapmak istiyorumyani gittiğim maçları kendime kolleksiyon yapmak istiyorum ama dandik görüntü olsun istemiyorum,çekimleri genelde üst tribünden yapacağım için hem geniş açılı hemde zoom özelliği iyi olan titremeyi fazla hissettirmiyen,bir kamera istiyorum.
    Boyutları benim için önemli değil.Bütçem:1.000 ile 1.500 ytl arası.
  • Arkadaşlar bende Samsung D-353 kamera var.Kamera kaset takılıyken çekim yapıyor fakat çektiği görüntüyü izletmiyor.Sadece mavi bir ekran geliyor başka da bişey yok.Kaset bölmesini biraz kurcaladıktan sonra çizgili olarak görüntüyü alabildim.Fakat aldığım görüntü bişeye yaramıyo tabi.Sizce sebebi ne olabilir?Maliyeti çok mu yüksek olur?Gerçi garantisi var heralde ama hiç belge falan yok bende.
  • arkadaslar gecen cuma BIM den samsun dv 365 aldim...parasina gore iyi bi cihaz..kasete 1 saatlik bi cekim yaptim...usb ile pc ye aktarmak icin cd lerini yukledim... kasetteki goruntuyu yuklemek icin galiba kaseti bastan sona oynatmak gerekiyo....1-2 dk sini cekiyim dedim... goruntu kalitesi bozuk olarak aktardi...kameranin LCD ekraninda goruntu super ama pc ye aktardigimda goruntu kalitesi bi anda dustu...acaba ne yapmam gerekiyo...yada 1 saatlik goruntuyu(kasetteki) 1 saattemi aktaracam pc ye..bu konularda yardimci olursaniz sevinirim..tskler
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.