Şimdi Ara

CANON S3 - S5 HAKKINDA HERŞEY (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5.625
Cevap
5
Favori
283.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Istanbula bir kaç saat uzaklıkta bir yer. Anadolu Kavagı;

CANON S3 - S5 HAKKINDA HERŞEY

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerCys -- 28 Ağustos 2006; 23:04:41 >

• quote:

Orjinalden alıntı: skull16

buarada bişey daha elimde kingston 1 gb sd kart var bunu s3 te sorunsuz kullanabilirmiyim.eğer kullanılabiliyorsa buda beni çok mutlu edecek...

ben 1 gb ile sorunsuz kullanıyorum.

Orjinalden alıntı: SerCys

quote:

Orjinalden alıntı: skull16

buarada bişey daha elimde kingston 1 gb sd kart var bunu s3 te sorunsuz kullanabilirmiyim.eğer kullanılabiliyorsa buda beni çok mutlu edecek...

ben 1 gb ile sorunsuz kullanıyorum.

eyvallah dostum sağolasın.birde şu sony N1 olayına açıklık getirsek çok memnun olucam
  • Dostum N1 de güzel alet ama ikiside farklı kulvarladalar.N1 8.1 mp S3 6 mp (Mp değeri o kadar öneml olmayabilir)N1 de optik zoom 3x bu canını sıkabilir.N1 daha amatör bir maknia gibi gözüküyor.eğer biraz daha profesyonel bişi istiyosan bence S3 al.Fiyatları aşağı yukarı aynı.N1 in LCD ekranı büyük ve dokunmatik.Karar senin kardeşim.
    Saygılar...

Orjinalden alıntı: musti999

Dostum N1 de güzel alet ama ikiside farklı kulvarladalar.N1 8.1 mp S3 6 mp (Mp değeri o kadar öneml olmayabilir)N1 de optik zoom 3x bu canını sıkabilir.N1 daha amatör bir maknia gibi gözüküyor.eğer biraz daha profesyonel bişi istiyosan bence S3 al.Fiyatları aşağı yukarı aynı.N1 in LCD ekranı büyük ve dokunmatik.Karar senin kardeşim.
    Saygılar...

Eyvallah dostum.zaten benimde istedeğim makina S3.N1 daha amatör kalıyo gibi.zaten fiyat bakımındanda 30$ gibi bir fark var.olmuşken iyi bir şey olsun istiyorum.diğer arkadaşlarda yorumlarıyla yardımcı olurlarsa sevinirim.sebebini daha öncede yazmıştım :)
    AMD FX 8320,GIGABAYT 990FXA UD5,ASUS HD7950 DirectCU II TOP GDDR5 3GB 384Bit AMD Radeon DX11.1,GSKILL16GB (2X8GB) RIPJAWSX DDR3 1600MHZ CL9 DUAL KIT,KINGSTON120GB V300 SSD,CORSAIR Carbide 400R Mid-Tower Corsair CX v2 750W 80+,COOLER MASTER HYPER 212 EVO,SAMSUNG 500 GB HDD,Smartdisk Superfast 1.5 TB E-SATA 3.5″
  • bende amerikadan bu makinayı getirtmeyi planlıyorum ama ordaki arkadaşım bana ısrarla sony n1 almamı söylüyo.bana göre n1 s3 ün yanında çocuk oyuncağı gibi.bu yüzden aradaki farkı burada s3 uzmanları olarak anlatırsanız yazı olarak kanıtlama şansım doğacak ve bende bir s3 kullanıcısı olucam ama tabii sizin yardımlarınız çok önemli.buarada ben burda okuduklarımla bu makinaya kafayı fena halde taktım.eğer arkadaşım bana kıllık yapıp n1 getirmeye kalkarsa kutusunu hç açmadan satıp s3 alıcam n1 düşünürseniz şimdiden haberiniz olsun :) . yardımlarınız için teşekkürler...
    AMD FX 8320,GIGABAYT 990FXA UD5,ASUS HD7950 DirectCU II TOP GDDR5 3GB 384Bit AMD Radeon DX11.1,GSKILL16GB (2X8GB) RIPJAWSX DDR3 1600MHZ CL9 DUAL KIT,KINGSTON120GB V300 SSD,CORSAIR Carbide 400R Mid-Tower Corsair CX v2 750W 80+,COOLER MASTER HYPER 212 EVO,SAMSUNG 500 GB HDD,Smartdisk Superfast 1.5 TB E-SATA 3.5″
  • Arkadaşlar zor bir soru
    SD hafıza kartına tam format atmışsınızdır makinenizde.Peki format süresi kısa süren kartmı daha iyi yoksa uzun süren kart mı? Mesela bende sandisk ultra 2gb var kart boş iken 53 saniyede tam format atılıyor,birde elite pro diye 2gb lık bir SD kart var ona ise 35 saniyede tam format atılıyor. sizce hangisi daha iyi?
  • Niçin daha uzun yada kısa sürede formatlaması iyi yada kötüdür diye bir soru soruyorsun? Önemli olan işlemcisi nedir , veri katarımı hızlımıdır. Video çekiminde yada seri çekimlerde problem yaşatıyormu bunlar önemlidir. Sen hiç bilgisayara hardisk alırken format sürelerini inceleyen birisini gördünmü yada araştırmalarda böyle bir istatisksel veri mevcutmu ?

quote:

Orjinalden alıntı: acemi38

Evet beyler S3'üm Japonyadan geldi fiatı 44800 yen ytl olarak 590 ytl.geliyor japonyadan alan arkadaş lazım olur diye extra 3 yıl garanti (2240 yen) ve 1gb SD kart (5980 yen) ile beraber almış toplam 53020 japon yenine geldi kurun yüksek olması biraz fiatı yükseltti ama olsun. Fırsatını buldukça burada sizinle görüşlerimi ve örnek resimlerini paylaşacağım.

İlk izlenimlerim

Artıları

Makine body olarak baya ufak göze hoş gözüküyor
    türkçe dahil bir çok dil var
    resim kalitesi tatmin edici oldukça güzel 10 üzerinden 8.5
    daha önce G3 modelini kullandığım için kullanımı bana bayaa kolay geldi
    özellikle renk atama ve renk dönüştürücü seçenekleri çok güzel yani istediğiniz bir rengi istediğiniz bir renk ile değiştirebiliyorsunuz veya sadece istediğiniz bir renk kalıyor diğer bütün renkler siyaz beyaz.
    video kalitesi mükemmel
    Süper makro özelliği gerçekten süper 0 cm. den çekim
    vs..vs..vs..

Eksileri

LCD ekran kalitesi biraz düşük
    kutunun içinden şarj cihazı çıkmıyor

Bunlar ilk izlenimlerim tabikii birçok artı ve eksisi vardır ama bunlar ilk gözüme takılanlar.
    sormak istediğiniz birşey olursa elimden geldiğince ve fırsatını buldukça yardımcı olmaya çalışırım.

• quote:

Orjinalden alıntı: selolims
    Sen hiç bilgisayara hardisk alırken format sürelerini inceleyen birisini gördünmü yada araştırmalarda böyle bir istatisksel veri mevcutmu ?

:) ben gördüm bu forumdan bi kullanıcı 2. el kısmında hdd satmak istedim adam format atmak istedi dakka tuttu vs.. :)

Orjinalden alıntı: kanahmet

Arkadaşım bence gçrünüşünün küçük olması negatif yön.

quote:

Orjinalden alıntı: acemi38

Evet beyler S3'üm Japonyadan geldi fiatı 44800 yen ytl olarak 590 ytl.geliyor japonyadan alan arkadaş lazım olur diye extra 3 yıl garanti (2240 yen) ve 1gb SD kart (5980 yen) ile beraber almış toplam 53020 japon yenine geldi kurun yüksek olması biraz fiatı yükseltti ama olsun. Fırsatını buldukça burada sizinle görüşlerimi ve örnek resimlerini paylaşacağım.

İlk izlenimlerim

Artıları

Makine body olarak baya ufak göze hoş gözüküyor
    türkçe dahil bir çok dil var
    resim kalitesi tatmin edici oldukça güzel 10 üzerinden 8.5
    daha önce G3 modelini kullandığım için kullanımı bana bayaa kolay geldi
    özellikle renk atama ve renk dönüştürücü seçenekleri çok güzel yani istediğiniz bir rengi istediğiniz bir renk ile değiştirebiliyorsunuz veya sadece istediğiniz bir renk kalıyor diğer bütün renkler siyaz beyaz.
    video kalitesi mükemmel
    Süper makro özelliği gerçekten süper 0 cm. den çekim
    vs..vs..vs..

Eksileri

LCD ekran kalitesi biraz düşük
    kutunun içinden şarj cihazı çıkmıyor

Bunlar ilk izlenimlerim tabikii birçok artı ve eksisi vardır ama bunlar ilk gözüme takılanlar.
    sormak istediğiniz birşey olursa elimden geldiğince ve fırsatını buldukça yardımcı olmaya çalışırım.

Görünüşün küçüklüğü veya büyüklüğünün + veya - olması kişiden kişiye göre değişen bir yargıdır.

• quote:

Orjinalden alıntı: selolims

Niçin daha uzun yada kısa sürede formatlaması iyi yada kötüdür diye bir soru soruyorsun? Önemli olan işlemcisi nedir , veri katarımı hızlımıdır. Video çekiminde yada seri çekimlerde problem yaşatıyormu bunlar önemlidir. Sen hiç bilgisayara hardisk alırken format sürelerini inceleyen birisini gördünmü yada araştırmalarda böyle bir istatisksel veri mevcutmu ?

Ben Format süresinin kartın işlemcisi ile ilgili olduğunu zannediyordum ama yanılmışım. Ozaman şöyle söyleyeyim her iki kartında video ve ardarda foto çekimi aynı.fakat makinenin "elite pro" ya daha hızlı format atması beni şaşırttı.sonuçta her ikisine de aynı sürede format atması gerekmiyormu?
  • Çıldırmak üzereyeim

Bir sürü fotoğraf UPLOAD ettim,gönder dedim ve "BU ÖZELLİK KAPALI ERİŞİM İZNİNİZ YOK"dedi ve birdaha da geri dönemedim ve hepsi gitti

Neyse şimdilik sadece 2 tane makro çekim koyayım madem,oofff yawwww bi sürü foto upload etmiştim

Ayrıca sevgili @Amaç abicim,teşekkür ederim düşüncen için ve zaten İZMİR'ime olan aşkımı bilirsin,hele ki bu makinayle çekmek daha çok ilgimi çekiyor

EV SİNEMA AMFİSİNİN ÖNDEKİ AUX GİRİŞLERİNİN MAKROSU

ZOOM YAPILMIŞ HALİ

Hoşçakalın,saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Affan -- 31 Ağustos 2006; 13:01:45 >

• Akşam vakti,loş bir ışık altında kapalı mekan fotoğrafı

Hoşçakalın,saygılar...

Orjinalden alıntı: orkun4

MERHABALAR BEN ERKAYALARLA İLTİBATA GEÇTİĞİM HALDE DAHA BANA KULLANMA TALİMATİ DAHA GELMEDİ BUNUNLA İLGİLİ İNDİRECEĞİM BİR YER VAR MI BANA YARDIMCI OLURMUSUNUZ

İstanbul'da Avrupa yakasında oturuyorsanız sirkeciye gidin Erkayalardan kendiniz alın.Ben öyle yaptım ne seri numarasını sordular,ne de makineyi nerden aldığımı.Görevli hemen verdi kitapçığı
  • Arkadaşlar tekrar merhaba.
    Şimdi soracağım husus, sadece Canon S3 için değil tüm dijital fotoğraf makinaları içindir fakat makinamız Canon s3 olduğu için bu kısma yazmak istedim.
    Canon s3'le çekilen fotoğraflardan bastırmadıklarımızı bilgisayarımıza kaydediyoruz.Fakat günün birinde Allah korusun, bilgisayara zarar geldi ve bir daha açamadık.Bu durumda, fotoğraf ve video görüntülerini yedeklemeyi ne tür bir araçla yapıyorsunuz?
    Ben önceleri, 2 veya 4 GB flashdisk almayı düşünüyordum fakat dizüstü bilgisayarlar için de harici harddisk olduğunu ve 80 GB kapasiteli bir taşınabilir harddiskin, 4 GB kapasiteli flashdisk ile hemen hemen aynı fiyatta olduğunu görüp almaya niyetlendim.Danıştığım 1-2 kişi, taşınabilir harddiskin; yanma ve çalışmama tehlikesinin olduğunu bu nedenle en iyisinin harici DVD yazıcı olduğunu belirtti.
    Sonuç itibarı ile dijital foto ve videoları nerede, ne şekilde saklıyorsunuz?
    Üstadların tavsiyelerini bekliyorum.
    Herkese selam ve saygılar...

• quote:

Orjinalden alıntı: mombik

Arkadaşlar tekrar merhaba.
    Şimdi soracağım husus, sadece Canon S3 için değil tüm dijital fotoğraf makinaları içindir fakat makinamız Canon s3 olduğu için bu kısma yazmak istedim.
    Canon s3'le çekilen fotoğraflardan bastırmadıklarımızı bilgisayarımıza kaydediyoruz.Fakat günün birinde Allah korusun, bilgisayara zarar geldi ve bir daha açamadık.Bu durumda, fotoğraf ve video görüntülerini yedeklemeyi ne tür bir araçla yapıyorsunuz?
    Ben önceleri, 2 veya 4 GB flashdisk almayı düşünüyordum fakat dizüstü bilgisayarlar için de harici harddisk olduğunu ve 80 GB kapasiteli bir taşınabilir harddiskin, 4 GB kapasiteli flashdisk ile hemen hemen aynı fiyatta olduğunu görüp almaya niyetlendim.Danıştığım 1-2 kişi, taşınabilir harddiskin; yanma ve çalışmama tehlikesinin olduğunu bu nedenle en iyisinin harici DVD yazıcı olduğunu belirtti.
    Sonuç itibarı ile dijital foto ve videoları nerede, ne şekilde saklıyorsunuz?
    Üstadların tavsiyelerini bekliyorum.
    Herkese selam ve saygılar...

walla bence en basiti bir cd-rw'ye ya da dvd-rw'ye çek.

• Onealone arkadaşım merhaba.
    Ben mesaj yazarken, siz de yazıyormuşsunuz.Benim mesajdan sonra sizin mesajı gördüm.
    Türkçe kullanma kılavuzu ile ilgili konu 1-2 kez daha açılmıştı.Öncelikle size kullanma kılavuzunu ücret karşığında mı verdiler?Yoksa ücret almadılar mı?
    Bir arkadaşımız, sizin belirttiğiniz şekilde aldığını belirtmişti,bunun üzerine ben Bingöl'de bulunduğum için İstanbul'daki bir arkadaşımı arayıp Erkayalar'dan Canon S3 Türkçe kullmanma kılavuzu almasını söylemiştim.25 YTL karşılığında verebileceklerini söylemişler.Ben de arkadaşıma alma dedim.Nasıl olsa s2'nin kullanma kılavuzunu indirmiştim.Ondan faydalanıyordum.
    Erkayalar'ın, Canon s3 Türkçe kullanma kılavuzu vermesinde son durum nedir,siz ne zaman aldınız?
    Selam ve saygılar...
    Neyse, yaz tatilinde çektiğim bir kaç fotoğrafı foruma eklemeyi düşünüp icraata geçtim fakat fotoğraf çok büyük olduğu için yarısı çıkmamıştı.Bunun çözüm yolunu sorduğumda, photoshop programı veya imageshack sitesine yüklemem tavsiye edilmişti.Sorularım;
    1)Bilgisayarımda photoshop programı yok.Bunu ücretsiz olarak indirebileceğim bir yer var mı?(PC net dijital fotoğraf dergisinin son sayısını aldım.1 adet CD hediye veriyorlar ve 9 programın tam sürümü, 11 programın ise deneme sürümü olduğu belirtiliyor fakat iş yoğunluğum nedeni ile bunları inceleme fırsatım olmadı.Bu dergi ve CD'yi alan arkadaşımız oldu mu?
    2)İmageshack sitesine yüklemeyi denedim fakat İngilizcem iyi olmadığı için becerememiş olabilirim.Ayrıca zannedersem yükleme işlemi bitince oradan bir adres alıp foruma eklemem gerekiyor.(Kimse bana bedavacı demesin ama işlerim yoğun olduğu için yardım istiyorum)Yükleme ve adres almayı nasıl yapacağım.Adres alıp foruma ekleyince üzerine tıklandığında, yönlendirme(adresteki sitenin direk açılma) işlemini nasıl yapacağım?
    Allah rızası için yardım edin.
    Yine selam ve saygılar.Ayrıca yardımı dokunacak olanlara ayrıca teşekkürler...

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.