Şimdi Ara

CANON S2 ciler BURAYA (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.767
Cevap
0
Favori
146.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nEvrOpAt

IdeEFIXE 840 YTL havale ile. bu fiyat uygun geldi bana? daha düşük satan garantili bildiğiniz bir yer var mı yoksa hemen sipariş vereyimmi :)

Alıntıları Göster
    quote:

Orijinalinden alıntı: nEvrOpAt

IdeEFIXE 840 YTL havale ile. bu fiyat uygun geldi bana? daha düşük satan garantili bildiğiniz bir yer var mı yoksa hemen sipariş vereyimmi :)

Bence çok uygun bir fiyat, daha ucuzuna ratlamadım. Ama biraz daha beklemek istersen 6 eylülde Cebit fuarı var belki orda daha uygun bir fiyata bulunabilir.

• quote:

Alıntıları Göster
    hmm evet s2de mmc kart da oluyormuş, bunu kaçırmışım...
    840 ytl fiyat oldukça uygun türkiye için, bence alınır. arkadaşa amerikadan s2 siparişi verdim, 450 $ civarı, ama sonuçta garantisi yok, 3 hafta da beklemem gerek.. acaba iptal mi etsem
    @bluesahin; bir soruyu bilememişim kusura bakma benim kararımdaki en önemli etken video kalitesi oldu. 1 saat olmasa da baya kaliteli klip tadında bişeyler yapılır bununla. movie modu aynı olsa sony h1 alırdım, çünkü çok hoş, hatta fz5 çünkü görüntü kalitesi daha iyi, ama adamlar yapmamış işte napalım...

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

s1 in fiyatını vermişsin. S2 1.300 YTL civarı...

http://www.ideefixe.com/Fotograf/tanim.asp?sid=H4GWI77QAP8PRE6WN96Nı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cabri -- 24 Ağustos 2005, 15:13:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cabri

quote:

s1 in fiyatını vermişsin. S2 1.300 YTL civarı...

http://www.ideefixe.com/Fotograf/tanim.asp?sid=H4GWI77QAP8PRE6WN96Nı

Alıntıları Göster
    Bence verilen fiyat S1 in değildi, çünkü bende baktım, havale ile 840 YTL yazıyordu. Herhalde ideefxe nin bir yanlışlığı olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: xtolga

Bence verilen fiyat S1 in değildi, çünkü bende baktım, havale ile 840 YTL yazıyordu. Herhalde ideefxe nin bir yanlışlığı olabilir

Alıntıları Göster
    Evet Ideefixe hata yapmış ve belli ki farkına varıp değiştirmiş.

Çünkü ben de bakmıştım S2 IS için, dün gece fiyat 840'dı. Şimdi düzelmiş

• http://www.netfotograf.com/galeri/kimin.asp?foto=pazarbey

arkadaşlar bu galeride s2 ile çekilmiş çeşitli fotoğraflarım bulunmaktadır.Makro, belgesel, su denemesi ve ay fotoğrafı gibi çeşitler var. Özellikle kurbağa ve yılan fotoğrafının ilginizi çekeceğini düşünüyorum.
    Ben s2 yi almanyadan aldım 460 euroya.Aslında 420 idi fakat bir aksılık olunca böyle aldım.

http://forum.netfotograf.com/dijital_kompakt.asp?msg_id=4990

bu forumdada s2 ile ilgili izlenimlerimi paylaştım.Artısını eksisini saklamadan yazdım.Sanırım arkadaşlar için faydalı olacaktır.
    İlk başta z2 ve z3 kullanmam nedeni ile makinayı yadırgamıştım.ama şu anda çok beğenerek kullanıyorum.Ufak tefek essiklikleri saymazsak makinanın tek büyük kusuru geç focus yapması. Geç deerken başka makina kullanmış arkadaşlar belki hızlı bile olduğunu söyleyecektir fakat bunu ben z3 e göre değerlendirererk söylüyorum.Yoksa aslında yavaş değil.Ama z3 bu bakımdan daha hızlı.
    Makina vireo çekerken aynı anda fotoğrafta çekebiliyor.Bu çok iyi .Ayrıca kart bitinceye kadar 2.4 fsb en iyi kalitede fotoğraf çekebiliyor.Videoda zoom kullanılabiliyor.Motor sesi gelmiyor.
    Almak isteyenler için bu sınıftaki en iyi makina bence.Ondan sonra sony h1 geliyor.
    Sorusu olan arkadaşlar pazarbey@hotmail.com adresine mail atabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: pazarbey

http://www.netfotograf.com/galeri/kimin.asp?foto=pazarbey

arkadaşlar bu galeride s2 ile çekilmiş çeşitli fotoğraflarım bulunmaktadır.Makro, belgesel, su denemesi ve ay fotoğrafı gibi çeşitler var. Özellikle kurbağa ve yılan fotoğrafının ilginizi çekeceğini düşünüyorum.
    Ben s2 yi almanyadan aldım 460 euroya.Aslında 420 idi fakat bir aksılık olunca böyle aldım.

http://forum.netfotograf.com/dijital_kompakt.asp?msg_id=4990

bu forumdada s2 ile ilgili izlenimlerimi paylaştım.Artısını eksisini saklamadan yazdım.Sanırım arkadaşlar için faydalı olacaktır.
    İlk başta z2 ve z3 kullanmam nedeni ile makinayı yadırgamıştım.ama şu anda çok beğenerek kullanıyorum.Ufak tefek essiklikleri saymazsak makinanın tek büyük kusuru geç focus yapması. Geç deerken başka makina kullanmış arkadaşlar belki hızlı bile olduğunu söyleyecektir fakat bunu ben z3 e göre değerlendirererk söylüyorum.Yoksa aslında yavaş değil.Ama z3 bu bakımdan daha hızlı.
    Makina vireo çekerken aynı anda fotoğrafta çekebiliyor.Bu çok iyi .Ayrıca kart bitinceye kadar 2.4 fsb en iyi kalitede fotoğraf çekebiliyor.Videoda zoom kullanılabiliyor.Motor sesi gelmiyor.
    Almak isteyenler için bu sınıftaki en iyi makina bence.Ondan sonra sony h1 geliyor.
    Sorusu olan arkadaşlar pazarbey@hotmail.com adresine mail atabilir.
    Arkadaşlar merak edenler için söyleyeyim. Ben s2 için telekonvertör, closeup lens, bunları takmak için adaptör ,3 adet filtre, ve 1 gb ultra2 kart aldım. Tamamı bana 1000 euroyu buldu.
    Sakın arkadaşlar normal kart almasınlar.Kullanamazlar.Daha doğrusu randıman alamazlar. Ultra yada pro almaları lazım.
    Telekonvertör ile objektif 650 mm oluyor.Closeup lens ile makro çekerken telede 35 cm ye kadar yaklaşılabiliyor.Buda dev böcekler çekebileceğimiz anlamına geliyor.Sitede çektiklerim normal çekimdir. Onlar düz tele ile 1 metreden çekildi.Yarın adaptör ve filtreler gelecek. Sonucunu yazarım size.

• quote:

Arkadaşlar merak edenler için söyleyeyim. Ben s2 için telekonvertör, closeup lens, bunları takmak için adaptör ,3 adet filtre, ve 1 gb ultra2 kart aldım. Tamamı bana 1000 euroyu buldu.
    Sakın arkadaşlar normal kart almasınlar.Kullanamazlar.Daha doğrusu randıman alamazlar. Ultra yada pro almaları lazım.
    Telekonvertör ile objektif 650 mm oluyor.Closeup lens ile makro çekerken telede 35 cm ye kadar yaklaşılabiliyor.Buda dev böcekler çekebileceğimiz anlamına geliyor.Sitede çektiklerim normal çekimdir. Onlar düz tele ile 1 metreden çekildi.Yarın adaptör ve filtreler gelecek. Sonucunu yazarım size.

Alıntıları Göster
    quote:

Orijinalinden alıntı: pazarbey

Bireaz mantıksız davranmışsınzı. 1000 euro çok yüksek bir meblağ tabi sizin seçiminiz ama o paraya Canon D20 + Aparat bile alınırdı çünkü birde IS2 ye para vermişsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: sarpuli

quote:

Orijinalinden alıntı: pazarbey

Bireaz mantıksız davranmışsınzı. 1000 euro çok yüksek bir meblağ tabi sizin seçiminiz ama o paraya Canon D20 + Aparat bile alınırdı çünkü birde IS2 ye para vermişsiniz.

Alıntıları Göster
    Pazarbey in verdiği linkten alıntıdır..

1-Çok kötü bir objektif kapağı var.Tam anlamı ile iğrenç. Objektife değil makinaya takılıyor.Eğer takılı iken makinayı açmaya kalksanız hapı yuttunuz.Veya makina açıkken lensi korumak için takamazsınız.
    2-Zoom kontrolü deklanşörde.Z2 ve z3 te arka tarafta idi ve çok kullanışlı idi.Bu çok kullanışsız geldi bana.Bazı olypuslardada öyleymiş.
    3-Lcd nin görüntü kalitesi çok kötü.REnkler biraz maviye dönük.HEle vizör çok ama çok kötü.z2 nin vizörü kötü idi.Ama z3 ün mükemmeldi.Her ikisininde lcd si küçük ama çok keskin ve kaliteli görüntü veriyor idi. s2 nin böyle olmamalı idi.
    4-Kulanımı zor.Açma ve kapama çok garip.İzleme fonksiyonuda.Kendine has ama karmaşık.
    5-Menü karışık.Neyin nerede olduğu belli değil.Z2 ve z3 te çok basit ve ulaşılması kolaydı.
    6-Focus zamanı çok uzun. z2 den hızlı ama z3 ten çok yavaş.Z3 basar basmaz focus yapıyordu.
    7-Lens adaptörünü takmak için objektifin ucunda bulunan bir halkanın çıkarılması gerekiyor.Sonra tekrar takılması lazım.Diğer markaların tamamında böyle bir sorun yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: sarpuli

Pazarbey in verdiği linkten alıntıdır..

1-Çok kötü bir objektif kapağı var.Tam anlamı ile iğrenç. Objektife değil makinaya takılıyor.Eğer takılı iken makinayı açmaya kalksanız hapı yuttunuz.Veya makina açıkken lensi korumak için takamazsınız.
    2-Zoom kontrolü deklanşörde.Z2 ve z3 te arka tarafta idi ve çok kullanışlı idi.Bu çok kullanışsız geldi bana.Bazı olypuslardada öyleymiş.
    3-Lcd nin görüntü kalitesi çok kötü.REnkler biraz maviye dönük.HEle vizör çok ama çok kötü.z2 nin vizörü kötü idi.Ama z3 ün mükemmeldi.Her ikisininde lcd si küçük ama çok keskin ve kaliteli görüntü veriyor idi. s2 nin böyle olmamalı idi.
    4-Kulanımı zor.Açma ve kapama çok garip.İzleme fonksiyonuda.Kendine has ama karmaşık.
    5-Menü karışık.Neyin nerede olduğu belli değil.Z2 ve z3 te çok basit ve ulaşılması kolaydı.
    6-Focus zamanı çok uzun. z2 den hızlı ama z3 ten çok yavaş.Z3 basar basmaz focus yapıyordu.
    7-Lens adaptörünü takmak için objektifin ucunda bulunan bir halkanın çıkarılması gerekiyor.Sonra tekrar takılması lazım.Diğer markaların tamamında böyle bir sorun yok.

Alıntıları Göster
    Yukarıdakiler Pazarbey'in negatif gördüğü taraflar herhalde sadece. Olumlu görüşleri de aynı linkte.

Ben de Canon S2 IS kullanıcısıyım. Arkadaşın yukarıda olumsuz olarak değerlendirdiği çoğu şey aslında önceden Konica-Minolta'lara alışkın olmasından geliyor. Halbuki ben önceden de Canon kullanıcsı olduğum için gerek zoom halkasının denklanşörde olması, gerekse menü sistemi benim için büyük aşinalık sağlıyor.

- Lens kapağı hakikaten vasat, çok kolay çıkıyor, lensin ucuna değil, gövdeye takılıyor.
    - EVF biraz daha iyi olabilirdi, yani çözünürlüğü 110k civarında değil de yüksek olsa(200k) fena olmazdı, tabi bu tip detaylar anca 600-700$lık prosumerlarda var.
    - Ek lens için öndeki aparatı çıkarma olayı Canon'da ezelden beri olan birşey, yani yeni değil, yapılabilecek birşey yok. Gönül isterdi ki filtreleri aparatsız direkt objetife takabilseydik.
    - Focus zamanı "çok" uzun değil. Evet Z3 daha hızlı olabilir, ama S2 ye tek başına bakarsak "çok" lafı fazla kaçmış, yanlış anlaşılma oluşturabilir. Aslında S2'nin odaklama hızı çoğu makinadan daha hızlı, hele ki S1'den... Elbet daha iyi makinalar var; örneğin Sony'nin H1'i bu konuda bir adım daha önde. Ama dediğim gibi bariz bir yavaşlık yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Adnan Ak

Yukarıdakiler Pazarbey'in negatif gördüğü taraflar herhalde sadece. Olumlu görüşleri de aynı linkte.

Ben de Canon S2 IS kullanıcısıyım. Arkadaşın yukarıda olumsuz olarak değerlendirdiği çoğu şey aslında önceden Konica-Minolta'lara alışkın olmasından geliyor. Halbuki ben önceden de Canon kullanıcsı olduğum için gerek zoom halkasının denklanşörde olması, gerekse menü sistemi benim için büyük aşinalık sağlıyor.

- Lens kapağı hakikaten vasat, çok kolay çıkıyor, lensin ucuna değil, gövdeye takılıyor.
    - EVF biraz daha iyi olabilirdi, yani çözünürlüğü 110k civarında değil de yüksek olsa(200k) fena olmazdı, tabi bu tip detaylar anca 600-700$lık prosumerlarda var.
    - Ek lens için öndeki aparatı çıkarma olayı Canon'da ezelden beri olan birşey, yani yeni değil, yapılabilecek birşey yok. Gönül isterdi ki filtreleri aparatsız direkt objetife takabilseydik.
    - Focus zamanı "çok" uzun değil. Evet Z3 daha hızlı olabilir, ama S2 ye tek başına bakarsak "çok" lafı fazla kaçmış, yanlış anlaşılma oluşturabilir. Aslında S2'nin odaklama hızı çoğu makinadan daha hızlı, hele ki S1'den... Elbet daha iyi makinalar var; örneğin Sony'nin H1'i bu konuda bir adım daha önde. Ama dediğim gibi bariz bir yavaşlık yok.

Alıntıları Göster
    Sarpului arkadaşım biraz acımasız davranmışın gibi, Çünkü pazarbey eksilerin yanında artılarını da yazmıştı. Onlarıda eklemen gerekirdi. Makineyi ilk aldığında beğenmediğini ama şimdi çok sevdiğini söylüyor.

• quote:

Sarpului arkadaşım biraz acımasız davranmışın gibi, Çünkü pazarbey eksilerin yanında artılarını da yazmıştı. Onlarıda eklemen gerekirdi. Makineyi ilk aldığında beğenmediğini ama şimdi çok sevdiğini söylüyor.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar;
    sanırım bu konuda en geniş incelemeyi ben yazmışım.dediğiniz gibi ilk başta z2ve z3 ile gilgili alışkanlıklarımdan doyalı zor kullanmıştım.Fakat şimdi alıştım.Şu anda bana ters gelen en büyük ekssi focus süresi.Ama bu dert edilecek düzeyde değil.
    Lens kapağı gerçekten kötü .Ayrıca birde usb bağlantı yerine kabloyu sokmak için epey uğraşmanız gerekiyor.
    Bunlar haricinde alınabilecek en iyi makina. Slr isteyipte benim gibi alamayanlar için ideal.
    Ayrıca ben sadece lenslere 1000 euro vermedim.Makina ve kartlarla, objektifler ve filtrelerle beraber toplam bu fiyat.Gerçi bir slr fiyatıda olmuş.
    Arkadaşlar hem video kamera , hemde slr özelliikli bir fotoğraf makinası almak isteyenler için ideal. H1 de güzel ama teknik özellikleri zayıf.Ama keşke mpeg 4 olsaydı s2 de.

• quote:

Peki bu lensler ne kadar kullanışlı, acil ihtiyacın olduğunda hemen monte edilebiliyormu ve bu lenslerle çekilen fotoğrafların kalitesi nasıl, bir değişim varmı.
    28m lik bir Wide lensle çektiğiniz fotoğraf varsa gönderebilirmisiniz

Alıntıları Göster
    arkadaşlar ıs nin ne işe yaraadığını veya yarayıp yaramadığını merak ediyorsanz verdiğim linkte tripodsuz çekilmş ay fotoğrafına bakın. Birde is olmayan bir makina ile kendiniz çekin aradaki farkı görün. İs açık kapalı olmasının sebebi pili harcaması.

• quote:

arkadaşlar ıs nin ne işe yaraadığını veya yarayıp yaramadığını merak ediyorsanz verdiğim linkte tripodsuz çekilmş ay fotoğrafına bakın. Birde is olmayan bir makina ile kendiniz çekin aradaki farkı görün. İs açık kapalı olmasının sebebi pili harcaması.

Alıntıları Göster
    Bu forumun genelinde rastladığım birşey var. Bir fotoğraf makinesi alındığında o makinenin eksi yönlerini es geçip makine şiddetle herkese tavsiye ediliyor ve en iyi kendi makinesinin olduğunu ve diğerlerini hiçbir işe yaramadığı söyleniyor. Bu yüzden objektif yorumlarından dolayı Pazarbey arkadaşa teşekürler.

• quote:

Bu forumun genelinde rastladığım birşey var. Bir fotoğraf makinesi alındığında o makinenin eksi yönlerini es geçip makine şiddetle herkese tavsiye ediliyor ve en iyi kendi makinesinin olduğunu ve diğerlerini hiçbir işe yaramadığı söyleniyor. Bu yüzden objektif yorumlarından dolayı Pazarbey arkadaşa teşekürler.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bende yaklaşık 4 gün önce s2is aldım yalnız dikkatimi çekem bir şey var bu konuda yardımınızı rica ediyorum makina auto konumundaykaen ortalama aydınlık bir ortamda 20-30 cm mesafeden herhangi bir şeyi çekmek istediğimde is açık olsa bile sol alt köşedeki kamera titriyor uyarısı(kırmızı renkte) ve flaş uyarısı devamlı olarak yanıp sönüyor makinada bir türlü objeyi odaklayamıyor bunun nedeni ne olabilir sizdekilerdede öyle bir durum varmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: mboyaci

quote:

Orijinalinden alıntı: Cou_de_GraCe

quote:

Orijinalinden alıntı: mboyaci

derkin arkadaşim s2 nin İS'i değil.ama İS'in ne işey yaradiğin anlamak için bunlara bakabilirsin.
    http://www.panasonic-shop.lv/pic/foto/FZ20_mega_ois.jpg
    http://images.amazon.com/images/G/01/photo/detailpage/panasonic_mega_ois.jpg

İS li
    http://www.dcfever.com/reviews/panasonic/fz20/images/pana_fz20_is_onl.jpg
    İS siz
    http://www.dcfever.com/reviews/panasonic/fz20/images/pana_fz20_is_offl.jpg

canon s2 İSli
    http://consumer.usa.canon.com/app/images/d_camera/IS_on.jpg
    canon s2 İSsiz
    http://consumer.usa.canon.com/app/images/d_camera/IS_off.jpg

Bu resimlerin IS'yi ornek gosterebılecek fotograflar oldugunu sanmıyorum. Cunku IS nin nasıl ıse yaradıgını anlamak ıcın aynı anda aynı resmı hem ıs li hemde is siz cekmek lazım. Sızın burda gosterdıgınız ılk fotograftakı gıbı makınayı tutup sallıyarak hem is acıkken hemde is kapalıyken cekim yapmak hic bir ise yaramaz. Cunku makınayı sallama hızınız, dogrultunuz ve bunun gıbı pek cok etkenide hesaplamanız gerekir. Boyle fotograflar gosterıp arkadaslarımızı yanlıs yonlendırmeyelım !

arkadaşim dikkat edersen dcfever.com gibi büyük bir fotoğraf makinasi inceleme sitesinden link verdim.en üstteki linkler ise birisi amozon.com diğeri ise panasonicin resmi alişveriş sitesinden...en altta verdiğim link ise orjinal canon sitesinden...

herhalde onlarin bu işi senden daha iyi bildiği kesin..senin sanmiyorum diye başlayarak yaptiğin yorum esas milletin kafasini kariştirir..

Alıntıları Göster
    quote:

arkadaşim dikkat edersen dcfever.com gibi büyük bir fotoğraf makinasi inceleme sitesinden link verdim.en üstteki linkler ise birisi amozon.com diğeri ise panasonicin resmi alişveriş sitesinden...en altta verdiğim link ise orjinal canon sitesinden...

herhalde onlarin bu işi senden daha iyi bildiği kesin..senin sanmiyorum diye başlayarak yaptiğin yorum esas milletin kafasini kariştirir..

Benım dedigim esas yanıltan fotografda esas Canon'un kendi sitesinde yayınlanmıstır. Resmen photosopla oynanmıstı ve hatta bı forumda tartısma konusu olmustu. Yani Canon bıle boyle sey yapıyosa, diger sıtelere guvenmemızı beklıyemezsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cou_de_GraCe -- 25 Ağustos 2005, 14:15:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: climodien

Canon S2 'de Multi Media Kart (MMC) çalışıyor. Ben 1 GB A-Data marka MMC kartı rahatlıkla kullanıyorum. Aksine no name 1 GB SD kartı ne yazıkki makine tanımadı. Hafıza kartı problemi diye mesaj yazdı. Size tavsiyem, makinada denemeden SD kart almayın.

Alıntıları Göster
    quote:

Orijinalinden alıntı: climodien

Canon S2 'de Multi Media Kart (MMC) çalışıyor. Ben 1 GB A-Data marka MMC kartı rahatlıkla kullanıyorum. Aksine no name 1 GB SD kartı ne yazıkki makine tanımadı. Hafıza kartı problemi diye mesaj yazdı. Size tavsiyem, makinada denemeden SD kart almayın.

Evet arada bı boyle sorunlar olabılıyo. Canon en sorunsuz olarak SanDisk kartlar ıle calısıyo.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cou_de_GraCe

quote:

Orijinalinden alıntı: climodien

Evet arada bı boyle sorunlar olabılıyo. Canon en sorunsuz olarak SanDisk kartlar ıle calısıyo.

Alıntıları Göster
    herkese merhaba ... eğer S2 alamayı düşünen varsa ..aşağıdaki linkten benim ilanıma ulaşabilirsiniz............

http://forum.donanimhaber.com/m_3851552/mpage_1/key_//tm.htm#3851552

• quote:

Orijinalden alıntı: Cou_de_GraCe

quote:

Benım dedigim esas yanıltan fotografda esas Canon'un kendi sitesinde yayınlanmıstır. Resmen photosopla oynanmıstı ve hatta bı forumda tartısma konusu olmustu. Yani Canon bıle boyle sey yapıyosa, diger sıtelere guvenmemızı beklıyemezsin

Alıntıları Göster
    quote:

quote:

niye güvenmiyorsun onu anlamadim?İS işeymi yaramiyor diyorsun?
    ben kendi makinamla denedim bir onceki sayfayada upload ettim.bariz bir şekilde zoomlu,macro ve gece çekimlerinde işey yariyor...
    xtolgada denemiş.oda işey yaradiğini soylüyor.acaba sen denedinde işey yaramiyormu diyorsun?

• quote:

Orijinalden alıntı: mboyaci

quote:

quote:

niye güvenmiyorsun onu anlamadim?İS işeymi yaramiyor diyorsun?
    ben kendi makinamla denedim bir onceki sayfayada upload ettim.bariz bir şekilde zoomlu,macro ve gece çekimlerinde işey yariyor...
    xtolgada denemiş.oda işey yaradiğini soylüyor.acaba sen denedinde işey yaramiyormu diyorsun?

Alıntıları Göster
    Bu fotoğraf Pazarbey arkadaşın 12x optik zoom la tripod kullanmadan çekmiş olduğu ay fotoğrafı. Eğer bu foğrafı çekerken IS kapalı ise büyük bir başarı. IS açık ise gerçekten işe yarıyor.

Pazarbey arkadaş bu fotoğrafı IS açık mı kapalımı çektin?

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.