Bildirim
Canon Powershot G12 (5. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
-
Ahmet fotoğraflar çok güzel makinanı alalı 1 ay olmadı daha çok iyi alışmışsın makinaya tebrikler.. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: BRV35
Ahmet fotoğraflar çok güzel makinanı alalı 1 ay olmadı daha çok iyi alışmışsın makinaya tebrikler..
Yavaş yavaş alışıyoruz, İnşallah daha iyi olur
_____________________________ -
-
"the_bones"
sasalı dan cok az foto cekmişsin
quote:
Orijinalden alıntı: aslimdayok
"the_bones"
sasalı dan cok az foto cekmişsin
Fotoğraf çok, hepsini yayınlama gereği görmedim sadece seçtiğim 1-2 fotoğrafı koydum
Arkadaşlar aranıza bende katıldım.G12 alan arkadaşlarım güle güle kullansınlar.Makinayı ağlatın beyler güzel fotoğraflar bekliyoruz...
Yavaş yavaş vakit buldukça paylaşımda bulunacağım...
Herkese iyi forumlar.
Hayırlı olsun Asonas... Nice güzel, mutlu günlerin ölümsüzleşmesine vesile olur umarım makinan... _____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Teşekkür ederim Jiddi.Diğer konuda da yorumların içinde ayrı teşekkür ederim.
Hepimiz makinalarımızla sağlıklı ve mutlu hoş vakitler geçirmemiz dileği ile.
Teşekkür ederim Jiddi.Diğer konuda da yorumların içinde ayrı teşekkür ederim.
Hepimiz makinalarımızla sağlıklı ve mutlu hoş vakitler geçirmemiz dileği ile.
Hoşgeldin, Paylaşımlarını bekliyoruz, göster marifetini
Lowepro almayı planlıyorum ama hangi modelini alsam diye karar veremiyorum çok çeşit olan bir yerde yok.G12'imi yanımda götürüp bakmak lazım deneyerek alsak bir yerden hiç fena olmaz.Bu g12 ebatlarına hangi model güzel yakışır arkadaşlar?
bu adreste sadece makine 6 takistle 1178 tl.
http://www.teknosepet.com.tr/pinfo.asp?pid=255339&ref=akillifiyat
burada da Canon PowerShot G12 + 4 GB SDHC Kart + Çanta + Tripod Hediyeli 8 taksitle 1235 tl.
yukaridakiler garantili,
yurtdışından gelenler ortalama 900 tl ve peşin,daha aşağı bulamadım.
ne dersiniz türkiye garantili daha mantıklı değilmi? birde bu hediyeler ne kadar tutar normalde kendim alsam?
tavsiylerinizi bekliyorum.teşekkürler_____________________________
-
quote:
Orijinalden alıntı: almost
arkadaşlar bende bu makineden almak niyetindeyim,şu an fiyat araştırması yapıyorum.
http://www.alisveris.com/Client/Detay-160227-canon-powershot-g12-dijital-fotograf-makinesi.html
burada da Canon PowerShot G12 + 4 GB SDHC Kart + Çanta + Tripod Hediyeli 8 taksitle 1235 tl.
yukaridakiler garantili,
Hevesinizi kirmak gibi olmasin ama garantili dediginiz urunler firmanin kendi garantisi, Erkayalar ibaresi goremedim ben. Erkayalar'in sitesine bakarsaniz zaten hersey aciklik kazaniyor, daha henuz kendileri resmi olarak G12 getirmemisler gibi, G11 fiyati ise YTL1799
Hepsiburada.com da sadece G11 satiyor ve YTL1400.
Amerika'dan getirip satanlardan almaniz cok daha mantikli olacaktir, zira $420'a satiliyor ortalama olarak.
-
Ben de garantili almadim, Amerika'dan aldım, bence garantili almanin hic bir espirisi yok. -
quote:
Orijinalden alıntı: Asonas
Kimse taşıma çantasından bahsetmemiş yav.
Lowepro almayı planlıyorum ama hangi modelini alsam diye karar veremiyorum çok çeşit olan bir yerde yok.G12'imi yanımda götürüp bakmak lazım deneyerek alsak bir yerden hiç fena olmaz.Bu g12 ebatlarına hangi model güzel yakışır arkadaşlar?
ben tasima cantasi olarak case logic aldm, boynumda makina gittim teknosa deneye deneye aldm, makina biraz buyuk olunca bende video camera cantasi aldm, kamera cantasi dediysem de tam g12 ye gore... turuncu cizgili hos bi canta (37 tl)... Birde 67 liraya sandisk ultra 8gb aldm, karti daha ucuza bulabilirdm ama kargo falan ugrasmamak icin almadm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avcelikbilek -- 5 Şubat 2011; 16:26:14 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Knightfall
quote:
arkadaşlar bende bu makineden almak niyetindeyim,şu an fiyat araştırması yapıyorum.
http://www.alisveris.com/Client/Detay-160227-canon-powershot-g12-dijital-fotograf-makinesi.html
yukaridakiler garantili,
Hevesinizi kirmak gibi olmasin ama garantili dediginiz urunler firmanin kendi garantisi, Erkayalar ibaresi goremedim ben. Erkayalar'in sitesine bakarsaniz zaten hersey aciklik kazaniyor, daha henuz kendileri resmi olarak G12 getirmemisler gibi, G11 fiyati ise YTL1799
Hepsiburada.com da sadece G11 satiyor ve YTL1400.
Amerika'dan getirip satanlardan almaniz cok daha mantikli olacaktir, zira $420'a satiliyor ortalama olarak.
adamlara mesaj attım erkayalar garantili dediler ama,yalan mı söylediler şimdi?
birde bu adres var ordada adamlar garantili diyor
http://urun.gittigidiyor.com/CANON-POWERSHOT-G-12-SOKKK-FIYAT_W0QQidZZ34233579
bilen arkadaşlar yardımcı olsunlar lütfen,teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi almost -- 5 Şubat 2011; 18:59:43 >_____________________________
-
birde arkadaşlar tekrar mail attım, cevap şöyle :
erkayalar 1 ocak tarihinden itibaren distribütörlüğü bırakmıştır...
bizim ürünümüz duru elektronik firmasının resmi ithal malıdır...
sanayii bk. onaylı 2 sene Türkiye garantilidir...
yetkili servis bilgileri garanti kartında yazılıdır...
doğrumudur bu ,bilgisi olan varmı?_____________________________ -
quote:
bizim ürünümüz duru elektronik firmasının resmi ithal malıdır...
sanayii bk. onaylı 2 sene Türkiye garantilidir...
yetkili servis bilgileri garanti kartında yazılıdır...
doğrumudur bu ,bilgisi olan varmı?
kutuda Turkce kullanim klavuzu ve Erkayalar karti vs varsa, Erkayalar garantilidir... Hocam okadar para werebiliyorsan neden gittigidiyor dan aldn , o fiyata garantili g12 satan tonla yer var -
quote:
erkayaların sitesinde hiç öyle bir bilgi yok.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki