Şimdi Ara

Canon MP180 mi yoksa HP C3180 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  Canon MP180 mi yoksa HP C3180 mi?
     Canon MP180 mi yoksa HP C3180 mi?



    Arkadaşlar bu 2 printer arasında kararsız kaldım. yurtdışındayım ve 2sinin fiyatıda hemen hemen aynı. bana sadece geriye seçim yapmak kaldı. bu seçimde ana kriter almam gereken bazı noktalar var.
    bunların başında siyah baskı olarak kartuşunun çok gitmesi, fazla fotograf,resim bastırmayacak olmam ve renkliyi siyaha göre çok çok az kullanıcak olmam.
    Bu kriterlere göre bu 2 modelin kartuş fiyatlarını buraya yazdım.

    hp 338 nolu 11ml kartuş 20€, 2 tane alırsan (22ml yani) 32€

    canon pg-40,50 nolu 16 ml kartuş 20€, 22ml olanı 26 €


    kartuş fiyatlarına ml açısından bakarsak canon daha avantajlı. fakat bu gerçekte böylemi yoksa bu 2 ürünün aynı kağıt başı mürekkep tüketme oranları farklımı?
    ml/fiyat oranını baz almam mantıklımı?

    önerileriniz gerçekten çok işime yarıyacak. şimdiden teşekkür ediyorum.

    Not: boy olarak mp180 nin daha küçük olduğu doğrumu?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackidom -- 20 Kasım 2007; 1:30:54 >







  • hiçmi bilen yok ? :(
  • slm ben size yardımcı olayım.kendim kartuş dolumcusuyum.canon aldığınız vakit eğer kartuş dolumu yaptıracaksanız çok sorun çıkartıcaktır buna emin olun.hp c 3180 bence daha mantıklı.hem tarayıcı özelliğinin güzel olması ve siyah kartuşun minimum 6 max 10 sefer dolum olması bu makinayı size tercih etmem daha doğru olur.eğer ben sadece siyah yazarım diyorsanız ve tarayıcı kullanırım diyorsanız SAMSUNG-4521F laser toner önerebilirim.sadece siyah çıktı almak istiyorum ve harici özellik istemiyorum diyorsanız HP-1018 laser yazıcı şiddetle öneririm fiyat olarakta 155 ytl civarında şu aralar.seçim sizin inşallah yardımcı olabilmişimdir.
  • all in one bir makina almam şart o yüzden laser düşünmüyorum. cok fazlada para almak istemiyorum. kartuş doldurma açısından değil ama performans ve aynı kartuşla hangisinin daha cok çıktı alabileceği üzerine yorumlar yaparsanız bana daha çok yardımcı olmuş olursunuz çünkü bittikçe yeni kartuş alacagım.
  • hiç kimseden bir cevap gelmeyince bende hayatımın akıllığını yaparak almanyadan 79€'a bir adet MP-510 aldım. çok memnunum!
  • quote:

    Orjinalden alıntı: blackidom

    hiç kimseden bir cevap gelmeyince bende hayatımın akıllığını yaparak almanyadan 79€'a bir adet MP-510 aldım. çok memnunum!


    Bende Canon Mp-510 kullanmaktayım.Ama sizin dediğiniz gibi ''hayatımın akıllığını'' yaptığımı sanmıyorum.Çünkü kartuşlarını dolduramamaktayız.

    Ama bende memnunum.Sonuçta çok fotoğraf çıktısı bir yazıcıdan almaya çalışmamalısınız.Maliyeti normal fotoğrafçıdan bastırdığınız fiyattan daha pahalıya geliyor.
  • yurtdışında yaşadıgım için kartuşları en uygun olan makina bu bence. gerçekten baskı kalitesi falan mükemmel. sürekli resim bastırmayı ben zaten düşünmüyorum arada bir bastırmak elbetteki daha mantıklı olacaktır. en azından c318o yada mp 180 almadıgıma cok seviniyorum bu makinayla tanıştıktan sonra.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.