Bildirim
canon İxus75 vs Nikon s50c

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
tabiki nikon s50 c ben kullanıorum biraz komleks bi cihaz ama mükemmel resim alıo d-lighting özelliği süper düşünülmüş resmin rengini çok güze l bi şekilde ayarlıo -
s50c yi bilmiyorum ama benzer özellikteli nikon S8 i kullandım ve berbat tek kelimeyle. Daha sonra onu değiştirip ixus 75 aldım ve çokda memnunum. -
s0n 1.5 ay ıcınde nıkon s50 ve ixus 75 kulandım..suan ixus 75 kullanıyorum..ıkı makınedınde bırbırlerıe gore artıları var..bu arada nıkon s51 de cıktı...nıkonun en kotu yonu kısa sarj suresı...her ıkısıde guzel aletler...nıkon daha estetık ama resım cekerken parmagınıza cok ıyı dıkkat etmenız lazım...objektıf cok ters bı yerde...bu arada neden s50c...bence wifi tamemen gereksız bı ozellık....fazladan paraya gerek yok kesınlıkle
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X