Şimdi Ara

canon ixus75

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaslar bu cihaza sahip olanlar görüşlerini yazabilirlermi acaba?fiyatı biras yüksek 750-820 YTL arasında degisiyo bu para verilirmi bu makineye?bu günlerde almayı düsünüyorumda yardım ederseniz sevinirim.



  • bence verilmez. 3inç ekranı cok güzel. bence makinayı pahalı yapan unsur bu. ıs özellği de yok. onun yerine sony w85 al daha iyi. ayrıca ekranının büyük olması şarjının az gitmesine neden olyor. anladığım kadarıyla...
  • ixus 70 al.bence 75 den daha güzel.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olağan_şüpheli -- 15 Mayıs 2007; 22:24:02 >
  • arkadaşım bugün baktım bu makineye ve gerçekten çok hoş.teknik özellikleride gayet güzel bence.ayrıca ben 500e buldum:) babamı ikna edip alcam işallah 2 haftaya kadarr
  • Ekranının büyük olmasu şarjının az gitmesi anlamına gelmez.. Şarjı baya gidiyor,ben şu an kullanıyorum baya memnunum.. Sadece eksik olarak IS özelliğinin olmaması diyebiliriz. Gece iç mekan çekimlerinde flashsız olarak çekim yaptığınızda bulanıklık olmaması için makinayı çok az, nerdeyse hiç titretmemen lazım. Onun haricinde ben öneririm bu makinayı.
  • ben alamadım bir türlü ama çok inceleme fırsatım oldu. ve yabancı sitelerden özelliklerini ve yorumlarını da okudum. öncelikler fiyatı şu sıralar 500-600 arası değişiyor.
    teknik özelliklere gelince bu boyutta bu performasta bir makina bulman çok zor, fotoğraf kalitesi gerçekten çok iyi, video çekimi de çok kaliteli fakat video çekimi için hızlı bir sd kart alman senin için çok iyi olur.
    Yüz tanıma özelliği ve hazır çekim modları çok iyi iş çıkarıyor. pil konusuna tam dolu bir pil ile yanlış haıtlamıyorsam en az 280 fotoğraf çekilebiliyor ve bu rakam standartın biraz üzerinde.

    makinan eksiklerine gelince (bence) IS özelliğinin olmaması ve Diyafram/enstantane ayarlarına izin vermemesi(tabi bu makinadan ne beklediğine bağlı olarak değişen bir özellik).

    Özellikle merak ettiğin bişey olursa PM atabilirsin
  • ben ixus 75 i bundan5 ay önce aldım. o zamanlar fiyatı teknosada 800 ytl civarı idi. ben pazarlıka 610 ytl ye aldım. herşeyiyle class fotoğraf makinası. fotgraf çektiğinde resmine bakmak isteyen bi daha bakıyor. özellikle 3 inç olması avantaj. diğer en büyük avantajı pil ömrü.. inanılmaz gidiyor. 1 hafta kullandıgımı biliyorum. günde 20-30 foto bazen flashlı bazen flashsız.
    kötü yanları is olmaması ve kalan şarj miktarını göstermemesi. biterken sadece uyarı veriyor, bitiyor diye.
  • gerçekten her acıdan iyi spnucları olan bir makine..
  • bende nıkon s50 yı degıstırerek bu aleetten aldım..henuz gelmedı....acaba ıyımı yaptım bılmıyorum.....nıkond cok ıyıydı ama pil konusunda bıraz zayıftı galıba..cok kullanma sansım olmadı....canonun pılı ıyıymıs galıba..ben ustelık bırde yedek pil getırtıyorum...
    nikondada sevmedıgım yon pilin ne kadar oldugunu gostermemesıydi demek canondada boyle
  • arkadaşlar ben bu makinayı yaklaşık 2 yıldan beridir kullanıyorum ve çok menunum almayı düşünen arkadaşlara kesinlikle tavsiye ederim pil konusunda hiç endişelenmeyin. video ise harika..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.