Şimdi Ara

Canon G3400 TUHAF HATA !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,
    İlginç bi hata ile karşılaştım, bu yüzden size danışmak istedim. Canon g3400 printerim var, çok memnunum..
    Bi kaç hafta önce ttnetten kablonete geçtiğim için wifi ayarlarını yeniden yapılandırmam gerekiyordu. Ayarları yaptım fakat 10-15 sayfa çıktı gönderdiğimde makinede sürekli durup yazmaya devam etme, sayfanın yarısını yazmama ve bi iki sayfa yazdıktan sonra durup yazmaya devam etmeme gibi sorunlar vardı.

    Canon teknik birimini aradım, yazıcınızda önemli bir sorun var getirmeniz gerekiyor denildi. Sonrasında bir de kabloyla çıktı almayı denemek istedim. Bi baktım hiç bir sorun yok. Yani sadece wireless print alırken sorun yaşıyorum.

    Tekrar canon teknik birimini aradım durumu belirttim. O zaman yazıcınızda birşey yok modeminiz bozuk dedi. Modemim bir kaç haftalık kablonetin modemi, hiç bir sorunu yok..

    Çözüme yönelik fikri olan varsa, bildirirse sevinirim.

    Teşekkürler:)







  • Aynı sorunu ben Epson yazıcımda yaşadım. Özellikle PDF dosyalarında dikkatimi çekti, Adobe Reader yerine Foxit reader kullanmaya başladım sorun çözüldü.
  • Merhaba Murat teşekkürler cevabın için, tüm çıktıları adobe reader pro üzerinden gönderdim. Foxit ile de deneyip sonucunu yazacağım.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Foxit ile de denedim. Sonuç aynı, wireless olarak print etmeye çalıştığımda yazıcı resmen 3 satırda bi soluklanıyor.. Acaba gerçekten kablonetim modem sinyalleriyle de alakalı olabilir mi merak ediyorum. (printer modeme yakın)
  • Yok mudur bir çözümü olan ?
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.