Şimdi Ara

Canon eos m için pil ve kumanda

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam , canon eos m için yedek pil ariyorum , piyasada pek cok muadil marka var , kullandiginiz varmi? Linkle beraber bi tavsiye etseniz de siparis etsem . bir de kumanda satiliyor 15-20 liraya alsammi uymlumudur bizim makinaya?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • erdem271 kullanıcısına yanıt
    dandik bir markanın pillerini alma. ya orjinal canon pil al yada sarjlı pil konusunda piyasada isim yapmış markanın muadil pilini al. ben sony a6000 için duracell pil aldım mesela. duracell in eos m için uygun pili varsa ondan al. ayrıca kumandaya da ihtiyacın yok. Android telefonun varsa canon dslr controller diye bir uygulaması var onu telefonuna indir ordan makineyi kumanda et.
  • erdem271 kullanıcısına yanıt
    Maximalpower marka muadil pil (Lp-E12) kullanıyorum ve oldukça memnunum. Yurtdışı forumlarından uzun süre araştırdım 3 sene garanti veren, Abd'de ofisleri de bulunan uzakdoğu menşeili iyi bir marka.

    Bataryaları çipli, orijinal şarj aleti ve makinenin şarj göstergesi ile tam uyumlu çalışıyor. Başta dıştan bakınca pek kaliteli izlenimi vermemişti ama neden tutulduğunu kullanınca anladım.

    Onun dışında Eos M için Duracell'in muadil pili var biraz daha pahalı fakat daha düşük kapasiteli, ondan şikayet edeni gördüm, bu markadan edeni görmedim. Amazon.co.uk adresinden alabilirsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluedrk -- 18 Mart 2015; 21:56:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.