Bildirim
@@ Canon EOS DSLR İnceleme ve Paylaşım Merkezi @@ (921. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orjinalden alıntı: bipekkan
@FReStoRM,
Turkuaza kaçık fotografları severim birazda bilerek yaptım. Aslında HDR yapılınca gerçeklerden uzaklaşılıp biraz yağlıboya tablo havası oluşturuyor. Elbette kişisel tercihlerde daha çok rol oynuyor.
Bu arada dün bir şey farkettim LCD ekranla CRT ekran arasında fotografların görüntülenmesi açısından özellikle renk ve tonlama açısından anormal fark var ve LCD' de fark edebildiğim ayrıntıları (Işık açısından) CRT Ekranda çok daha koyu ve kontrastlı görüyorum.
Örneğin sizin bu fotografınız bir hayli açık tonlamalı. Benim yaptığımda gün ışığı altında gibi. Ancak standart mat fotograf kağıdına bastığımda CRT ekranda görünen görüntü ile baskı neredeyse aynı, Parlak kağıt ve ipeksi mat kağıt bile çok farklı......
Aslında lcd ekranda bile mod ayarına göre değişiyor rengin ve kontrastın derecesi.. Farklı modlara aldığımda fotoğraftaki tonlamalar değişik görünümler kazanabiliyor. Ama hiç kağıda baskı almadım. (: Ondan pc de işlediğim nasıl görünüyor kağıt üzerinde hiç fikrim yok. (: -
-
yeni taze taze
kit lens model ben
-
-
asenyurt, Cromartie güzel fotoğraflar..
quote:
yeni taze taze
kit lens model ben
Çeken kim?Timer mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdish -- 13 Mart 2009; 23:16:21 > -
@spirit of nature teşekkür ederim. -
Dedektif atakan tebrikler çok gzl
*kimden özendiini buldum kaçamazsın :p
http://pro.corbis.com/images/42-18671474.jpg?size=67&uid=%7B1F8499FD-7428-4352-9D23-2554E7EA6EB0%7D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haimow -- 13 Mart 2009; 23:18:02 > -
@spirit of nature
timer
@Cromartie
güzel fotolar -
@asenyurt sağolasın
Bunu da şimdi yaptım öylesine
Modelim sağolsun dayanamadı 15 saniye oynatı verdi kafasını
-
@haimow
bunu ilk defa görüorum ama adamda okan bayülgene benzio yaa nasıl bi tiptir o öle :) -
Bugün fotozeynep den Sandisk 2 GB Extreme III SD kart aldım.. Pişman oldum sanki, 4 mü alsaydım diye.. Tek ödeme %10 indirimli 30 TL + 5 TL kargo.. Gold da aynı kart 50 TL.. 35 liraya kapıma geliyor -
quote:
Orjinalden alıntı: spirit of nature
Bugün fotozeynep den Sandisk 2 GB Extreme III SD kart aldım.. Pişman oldum sanki, 4 mü alsaydım diye.. Tek ödeme %10 indirimli 30 TL + 5 TL kargo.. Gold da aynı kart 50 TL.. 35 liraya kapıma geliyor
Kapasite olarak az değil mi raw çekimlerde ekstra bir medyaya ihityaç duyabilirsin.
@haimow adam sanki çakma okan ya. acayip benziyor yoksa o olmasın onunda fotoğrafa merakı vardı. -
keşke 4 gb alaydın
bu arada bu fotomda dışardan flash patlattım hea sölemeyi unuttum çıplka flash patlattım -
Ya aslında bir 2GB daha var bende.. Sonuçta 4 GB kapasiteye ulaşıyorum toplamda Diğerini yedek yaptım.. 450D de bir RAW 16-17 MB tutuyor, 20 desek ve hepsini RAW çeksek 100 kare yapar ve bana yeter bir günde
+ yedek kart
-
hea tamam o zaman yeter çünkü bende sadece bi 2 gb var 100 foto bazen yetmio işte insana -
40D ----> srAW
-
Bu arada sprit of nature pazartesi elektronik ürünlerde vergi indrimi uygulanacakmış haberin var mı? gerçi senin kartta hiç hissedilmezdi ama buradan herkese duyuralım -
quote:
Orjinalden alıntı: graphtec
40D ----> srAW
Benim makinada en çok eksikliğini hissettiğim şey.. RAW çekiyorsun, hayvan gibi 12MP -
biliorum atakan ölesine aradım bu çıktıı google da ama harbiden aynı bayülgen
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X