Şimdi Ara

Canon EOS 700D KULLANICILARI PAYLAŞIM GRUBU (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
583
Cevap
12
Favori
29.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Canon 55-250 mm IS STM. Lens oldukça keskin, tavsiye ederim.

Canon EOS 700D KULLANICILARI PAYLAŞIM GRUBU
    Tanker in Bosphorus by Ertuğrul Aslan, on Flickr

Bu da Canon 50 mm f1.8 II ile çekildi.

Cat by Ertuğrul Aslan, on Flickr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sariyerli53_34 -- 3 Nisan 2016; 20:14:04 >

•  Canon EOS 700D KULLANICILARI PAYLAŞIM GRUBU
    yeşil by Berkay Gür, on Flickr

• Güzel fotoğraflar, ellerinize sağlık
  • ARroWCoLT kullanıcısına yanıt
    teşekkürler
  • Merhaba herkese. Geçenlerde ben de 700D alarak aranıza katıldım. İlk fotoğraf makinem, öncelikli amacım video ama fotoğraf da çekiyorum. Bir kaç fotoğraf paylaşayım, photshopta üzerlerinde biraz oynadım, yorum yaparsanız sevinirim.

A woman by the sea by Ataberk Yağcı, on Flickr

A man on the lifeboat by Ataberk Yağcı, on Flickr

Old Harbour Lights by Ataberk Yağcı, on Flickr

Life Jacket by Ataberk Yağcı, on Flickr

Alone Car by Ataberk Yağcı, on Flickr

Point of view boat by Ataberk Yağcı, on Flickr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xginxa -- 13 Nisan 2016; 6:32:33 >

• Başlangıç için güzel fotoğraflar, sadece 50mm lens mi aldın yoksa kit lens de var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ARroWCoLT

Başlangıç için güzel fotoğraflar, sadece 50mm lens mi aldın yoksa kit lens de var mı?

Evet sadece 50mm aldim. Baslangic icin beni daha uzun goturecegini ve daha kaliteli oldugunu dusundugum icin tercih ettim. Biraz alistiktan ve para biriktirdikten sonra birer tane geniş ve dar aci lens almayi dusunuyorum. Samyang 16mm cine olabilir arastiriyorum acalem yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xginxa -- 13 Nisan 2016; 11:52:56 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhabalar 3 haftalık 1 yıl mağaza garantili 18-135 stm satıyorum 750 tl ilgilenenler pm atabilir.

hayırlı günler.
  • 24mm f2.8 STM
    Seascape by ARroWCoLT, on Flickr

• Sevgili 700d kullanıcıları, profesyonel olmayan bir fotoğrafçıyım. Parama göre makine baktığımda 650 ile 700d arasında kaldım. Fiyat farkının sebebi satıcılara göre ISO değeri. Peki sorum şu 700d deki ISO (25600) gerçekten çok işe yarıyormu??? Karanlık fotoğraflarda dağlar kadar fark var mı ???
  • Arabistandan gelecek bir tanıdığım vasıtasıyla eos 700d ve stm lens alacağım. 1 yıl türkiye garantisi varmış. Fiyat 1400 tl. Önerir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Ali

Arabistandan gelecek bir tanıdığım vasıtasıyla eos 700d ve stm lens alacağım. 1 yıl türkiye garantisi varmış. Fiyat 1400 tl. Önerir misiniz?

Üstat İstanbul da makine full+hediyeleri ile 1.800 - 2.000 TL aralığında bence hiç uğraşma.

vs...

• 2.el canon 700d mi satıyorum bol aksesuarlı yedek pilli herşeyli öneririm almanızı fiyat makul + güven için gittigidiyora koyuldu
  • Arkadaşlar merhaba EOS 700D kullanıcısı olarak nadiren kilitlenme olayıyla karşılaşıyorum rica etsem görüşlerinizi ve tecrübelerini konu da paylaşabilir misiniz?
    http://forum.donanimhaber.com/m_117904768/tm.htm
    İyi forumlar
  • Q-Extreme Q kullanıcısına yanıt
    700D de başıma gelmedi, ancak maalesef bütün elektronik cihazlarda yazılımsal yada donanımsal donma sorunu ile karşılaşılabiliyor. Gündelik işlerde kompakt bir fotoğraf makinası kullanıyorum, donma sorunu neredeyse hergün başıma geliyor, batarya kapağını açıp kapatınca düzeliyor.
  •  Canon EOS 700D KULLANICILARI PAYLAŞIM GRUBU

• beyler herkese merhaba,

bende ikinci el bir 50mm lens arıyorum sahibinden sitesine bakıyorum da bu stm ile II arasında ki fark nedir bilen var mı acaba ?ayrıca temiz 50mm lensini satmak isteyen olursa özelden görüşebiliriz.
  • İki lensin farkı yeni çıkan Stm lens, sessiz Af motorlu ve metal bayonetli. Optik kalitesi de bir miktar daha iyi olabilir.
  • ARroWCoLT kullanıcısına yanıt
    sıfır bir II 50mm aldım da netleme halkasını çevirirken sanki içinde kum parçaçıkları varmış gibi cızırtı yapıyor genelde de varmı acaba bu sorun? bilginiz varmı?
  • Af halkasını elle çeviriken değil değil mi? Auto focus sırasında çıkan sesten bahsediyorsunuz, eğer öyleyse normal sesi öyle, sorun yok yani. STM lensin farkı ne diye sormuştunuz, bende sessiz af motoru yazmıştım. Video çekmeyecekseniz sorun değil ancak video çekecekseniz o ses olduğu gibi videoya geçiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARroWCoLT -- 28 Temmuz 2016; 10:59:36 >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.