Şimdi Ara

Canon EOS 700D KULLANICILARI PAYLAŞIM GRUBU (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
583
Cevap
12
Favori
29.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar makine flaşlı fotoğraf çekerken flaş cızırtı ediyor bu bir arızamı yoksa normalmidir acaba? Birde bataryayı gece şarja takıp sabah çıkarsam bir sorun olurmu batarya dolunca akımı kesermi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WhiteChick W kullanıcısına yanıt
    Cızırtı normal, tam şarj olduğunda cihaz şarjı keser, sorun olmaz

• 24mm STM
     Canon EOS 700D KULLANICILARI PAYLAŞIM GRUBU
    Wrecked Boat 1 by ARroWCoL T, on Flickr

• Bende Canon 700D aldım..İncelemeler yapıyorumm...İnşallah güvenimizi boşa çıkarmaz makinemizz...
  • sadaksoy S kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun, hangi lens ile aldınız?
  • Arkadaşlar bende Canon Eos 700D 18-55 mm İS STM lens ile araniza katıldım.

• Atak-1 kullanıcısına yanıt
    Hoşgeldiniz, hayırlı olsun
  • Yeni makinelere nazar boncuğu
     Canon EOS 700D KULLANICILARI PAYLAŞIM GRUBU
    Blue Beads by ARroWCoL T, on Flickr

• Canon Eos 700D 18-55 mm EF-S LENS Makinanın kendi üzerinde aldım.diğer lensler için extra fiat çıkıyordu..İlerki zamanda alacağım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ARroWCoLT

Hoşgeldiniz, hayırlı olsun

Tesekkur ederim sağolasın.

• Bu video ise canon 700D ile yapmış olduğum ilk kısa film tarzı çalışmam.
  • YanlıZenci kullanıcısına yanıt
    Kurgu olarak çok güzel, ancak bana çok karanlık geldi ve arada bozulmalar, karelenmeler var, özellikle gökyüzü ışık geçişlerinde; Youtube'a yüklerken kalite düşmüş olabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ARroWCoLT

Kurgu olarak çok güzel, ancak bana çok karanlık geldi ve arada bozulmalar, karelenmeler var, özellikle gökyüzü ışık geçişlerinde; Youtube'a yüklerken kalite düşmüş olabilir mi?

Youtube kaliteyi ciddi boyutta dusurdu, sebebi videonun 2 kez renderden gecmesi diger bir sebep o karelenmeler film grain

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YanlıZenci -- 19 Ekim 2015; 2:23:33 >
  • Merhaba aarkadaşlar
    canonla prontoturun bir kampanyası var
    yeni satın alınan canonlardan çıkan Görsel Akademi kodu ile prontotur yurt dışı turlarda 200tl indirim yapıyormuş
    www.prontotour.com
    ProntoTour
    http://www.prontotour.com/canon

Elinde olup da kullanmayacak olan varsa talip olabilirim.
    Teşekkürler

• 2.el canon 700d 18-135 STM IS arıyorum.
  • arkadaşlar dün yeni almdım 700 d yi artık sizlerden tecrübeleri öğrenip kendi tecrübelerimi paylaşacağım ve ilk olarak şunu sormak istiyorum uv filtre henüz yok ne almalıyım ve bu işte yeniyim...saygılar
  • birde arkadaşlar bu filtreyi alsam iş görür mü ......

şuan fiyatı 7 TL
  • Merhaba, bende 700d 18-55 stm lens ile aranızdayım
  • Selamlar; ben de artık 700d kullanıcısıyım, ilk aşamada 18-55 is stm kit lensin video da çok yavaş auto focus yaptığı dikkatimi çekti, bu normal mi?

Ayrıca makine ile bulb modunda en fazla ne kadar pozladınız, ve kumanda önerisi verebilirseniz süper olur, kablolu kablosuz hangisi avantajlı olur kestiremiyorum şu an?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pridedawson -- 23 Ekim 2015; 1:06:52 >
  • pridedawson P kullanıcısına yanıt
    selamlar, AF düşük ışıklı ortamlar da banada yavaş geld fakat henüz gün ışığında deneme fırsatım olmadı, kumanda kısmına gelince akıllı telefonlara kurulan basit bir program infared teknolijisi ile bu işi çözdüklerini ve çok kullanışlı yazdıklarını okumuştum ama programın ismini bilmiyorum
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.