Şimdi Ara

Canon eos 60d mi yoksa 700d mi almalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Son 15 gündür bu ikisini araştırmaktayım ve kararımı bir türlü veremedim. Okumadığım araştırma,inceleme vs. kalmadı. Buradaki bütün başlıkları da okudum gereksiz yere aynı şeyleri sormayayım diye. Şimdi ben internet üzerinden sipariş vereceğim birkaç mağazada karar kıldım. Eurasia garantisi olması mecburi değil. Limitim son olarak 1900tl dir arkadaşlar. (reklam olmasın) bu uğur böcekli sitede birçok ilan var güvenilir bir tane buldum da karara varamadım. Sizce bu fiyata canon eos 60d +18-55 kit lens alıp kendimi ilerletince mi diğer lensleri eklemeliyim yoksa canon eos 700d+18-135mm mi almalıyım? Sipariş fikirlere göre yarın verilecektir çünkü artık araştırmaktan ben yoruldum.Yardımlarınız için teşekkürler

• makine alınmıştır.
  • Usta nerden ve kaca aldin makineyi birde hangisinde karar kildin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam canon eos 60d+18-135 ıs lens aldım.cazipshoptan aldım 2319liraya falan geldi.çok araştırdım ürünler 2yıl garantili.perşembe sipariş verdim cuma elime geçti o kadar da hızlılar.tavsiye ederim.n11.com üzerinden aldım kontrol edip bugun onayını verdim daha da güvenilir oluyor bu şekilde.

• tr_boy T kullanıcısına yanıt
    güle güle kullanın hocam peki garantisi orijinal canon euroasia garantisimi ? orijinal distribütörü erkayalardı yanlış bilmiyorsam
  • Sağol hocam.garanti eurasia değil hocam, kendilerinin teknik servisleri var aynı hayyamdaki sistem gibi. 2yıl garantiyi o şekilde sağlıyorlar. Ama ürünlerde bir sıkıntı yok refrush urun falan değiller o konuda şüphen olmasın içinde ithal edilen ülkenin garantisi de bulunuyor ve bunun yanı sıra kendi verdikleri garanti belgesi de mevcut ve faturada adınıza duzenlenmiş oluyor.sitesinden falan da haftaiçi arayıp veya mesajlaşıp görüşebilirsiniz ben memnun kaldım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nikon d3100 alınır mı?
    8 yıl önce açıldı
    Canon 70D mi 6D mi ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.