Şimdi Ara

Canon EOS 600D KULLANICILARI KULÜBÜ (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.928
Cevap
121
Favori
626.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Işığın yetersiz olduğu ortamlarda otomatik odaklanma açıksa o cızırtılı sesleri çıkartıyor ve fotografı çekmiyor. Flash patladıysa o da aynı sesi çıkartıyor
  • Ben de bugün sonunda Canon EOS 600D + 18-135 IS kit almış bulunmaktayım arkadaşlar. Paylaşımlarım en kısa sürede gelecektir.
  • Hayırlı olsun,Aramıza hoşgeldin
  •  Canon EOS 600D KULLANICILARI KULÜBÜ

Tribute to B/W by fleeing.imagery, on Flickr

bir de siyah beyaz denemesi:)

• quote:

Orijinalden alıntı: berke_han

Hayırlı olsun,Aramıza hoşgeldin

Sağolasın hocam, hoşbulduk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ademkont
    vay topragım samsun degilmi burasi..bende samsundanim nikon d7000 imi alim bende eklicem Samsunumu

Sevinirim toprağım :)
  • Satürn 16-19 Haziran broşüründeki kart, tripot ve lens nasıl arkadaşlar?

Canon EOS 600D KULLANICILARI KULÜBÜ
  • Arkadaşlar makineyle çektiğimiz videoları nasıl ve hangi programla düzenleyebiliriz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mllm

Satürn 16-19 Haziran broşüründeki kart, tripot ve lens nasıl arkadaşlar?

Kartın 8gb modelini kullanıyorum, tavsiye ederim, güzeldir. Tripod ise benim eski tripodum, pek tavsiye etmiyorum, onun yerine bütçeyi biraz artırarak daha kaliteli modellere bakmanızı öneririm. Sigma 70-300 ise F/P ürünü olan bir lens, 200-300mm arasında kayıplara uğrasa da bu fiyat için çok çok iyi bir lens bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: Odysséus

Arkadaşlar makineyle çektiğimiz videoları nasıl ve hangi programla düzenleyebiliriz?

Hocam ben sony vegas pro 10.0 öneriyorum size
  • quote:

Orijinalden alıntı: S@rKs-PoWeR

quote:

Arkadaşlar makineyle çektiğimiz videoları nasıl ve hangi programla düzenleyebiliriz?

Hocam ben sony vegas pro 10.0 öneriyorum size

Onu daha önce kullanmıştım, aslında daha hafif programlar varsa iyi olur ama yükleyeyim bunu. Teşekkürler hocam.
  • Rica ederim.Youtube da okadar çok güzel video varki bu program ile ilgili.Bende biraz anlıyorum bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım
  • Bu batarya 600d'ye uyuyor sanırım. Bu bataryayı önerir misiniz ???
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mllm

Satürn 16-19 Haziran broşüründeki kart, tripot ve lens nasıl arkadaşlar?

Kartın 8gb modelini kullanıyorum, tavsiye ederim, güzeldir. Tripod ise benim eski tripodum, pek tavsiye etmiyorum, onun yerine bütçeyi biraz artırarak daha kaliteli modellere bakmanızı öneririm. Sigma 70-300 ise F/P ürünü olan bir lens, 200-300mm arasında kayıplara uğrasa da bu fiyat için çok çok iyi bir lens bence.

Forum!a gitme fırsatım olursa lensi alabilirim. Teşekkürler yorum için.

• quote:

Ben de bugün sonunda Canon EOS 600D + 18-135 IS kit almış bulunmaktayım arkadaşlar. Paylaşımlarım en kısa sürede gelecektir.

Sadık bey Öncelikle hayırlısı olsun makinanız güzel günlerde kullanın , bende EOS 600D'yi 18-185 IS lens kit ile almak istiyorum acaba nereden ne kadara aldınız bende 18-135 lensle almaya düşünüyorum yardımcı olurmusunuz..... Yada 18-135 ile taksitle alabileceğim bir yer varmı bilen varsa yardımcı olursa sevinirim....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coast123 -- 17 Haziran 2011; 11:31:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frostyrage
    Bu batarya 600d'ye uyuyor sanırım. Bu bataryayı önerir misiniz ???

hocam valla hepsi ayni bence yan sanayi hepsi ayni orjinal 3 yil giderse yan sanayi 1 yil gider yan sanayi isinizi gorur

• Arkadaşlar video ile ilgili bir sorum olacak.

Video seçeneklerinde 1280*720 çözünürlük için (50) kare/saniye dışında bir seçenek bulamıyorum. Daha az yer tutması için 25 yada 30 kare/sn ayarlayayım dedim ama bulamadım.

Nasıl yapabilirim.
  • 1280x720 için başka seçenek yok. yer tutma meselesine gelince hd çekimlerde boyut aynı. fps'den bağımsız yani.

File size 5.5 MB/sec (1080P), 5.5 MB/sec (720P), 2.8 MB/sec (VGA)

boyut düşürmek istiyorsan VGA çekmen gerek ama o da seni kesmez muhtemelen :)
  • genelde 50mm ile çekiyorum biraz da 18-55 ile çektiklerimi paylaşayım:

Sunset over the sea by fleeing.imagery, on Flickr

• quote:

Orijinalden alıntı: pandelis

1280x720 için başka seçenek yok. yer tutma meselesine gelince hd çekimlerde boyut aynı. fps'den bağımsız yani.

File size 5.5 MB/sec (1080P), 5.5 MB/sec (720P), 2.8 MB/sec (VGA)

boyut düşürmek istiyorsan VGA çekmen gerek ama o da seni kesmez muhtemelen :)

teşekkürler...

VGA ya devam o zaman :(
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.