Şimdi Ara

Canon eos 5D MK III Resmi Olarak Duyuruldu @@ 22.3 MegaPixel + 6 fps @@ (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
0
Favori
4.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: çakırbey
    Amazon'da iki haftadır $3349'dı. b&h fiyatı yeni güncelledi. Yalnız güncellemeden önce de b&h'de fiyat $3449'dı, yani b&h için indirim $100 gibi...
    quote:

Orijinalden alıntı: ozturert
    Vatana millete hayirli olsun, 5DMarkIII'un fiyati hafiften dustu:http://www.bhphotovideo.com/c/product/847545-REG/Canon_5260A002_EOS_5D_Mark_III.html/kbid/3296
    3,349$ yeni BHPhoto fiyati. Yaklasik 150$ azalmis. Acaba Nikon D600 cikacak diye mi, D800'un sorunlari ayyuka cikti diye Canon'un karsi atagi mi, yoksa 4000$ civarina cikabilecegi soylenen ucuz 1D'a yer acmak icin mi bilemiyorum.

1 aydir MarkIII fiyatlarina bakmiyordum demek fiyat daha once inmis.

• Merhaba,
    Biraz önce fotoğraf ekipmanları konusunda çok bilinen bir mağazanın yetkililerinden olan bir arkadaşla sohbet ettim.Daha önce bahsedilen ve bazı serilerde görülen ışık sızdırma sorunundan haberdar olduklarını ama kendilerine gelen Mark III'lerin bazılarını ayrıntılı test ettiklerinde herhangi bir problemle karşılaşmadıklarını söyledi.
    Ne kadar doğru bilmiyorum ama bilginiz olsun istedim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c.james -- 14 Kasım 2012; 12:56:07 >
  • 1.1.3 firmware çıktı.
  • Bu arada,Canon bu seriye nedense flaş eklememe israrını sürdürüyor.Yanlış anlamayın ben çok gerekmedikçe flaş kullanmayı sevmiyorum ama bazen dahili flaşa ihtiyaç olabiliyor.
    Bence,Canon tıpkı Nikon'un D700 ve D800 modellerinde olduğu gibi Mark III'e basit de olsa bir dahili flaş ekleyebilirdi.Hasselblad gibi orta format gövdelerde bile flaş varken Mark II ve Mark III'de olmaması çok ilginç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c.james -- 12 Ağustos 2012; 6:41:47 >
  • Bu modelle ilgili Nisan ayında yeni bir güncelleme yapılacakmış...

http://www.technotoday.com.tr/detay/7825/Canon-5D-Mark-III-e-guncelleme
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.