Şimdi Ara

Canon EOS 550D Rebel T2i (18mp)ana başlık (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.124
Cevap
8
Favori
67.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir çok kişi izlemiştir belki ama paylaşmak istedim. 550D TR tanıtımı
    http://www.youtube.com/watch?v=gYLIeA5ANwE&feature=youtube_gdata_player

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 550D 18-55 lens ile can sıkıntısından bir kısa film çektik. Bir anda ortaya çıkan bir çalışma oldu :) Çok kısa ama makinenin performansını görmek için yeterli oldu. Bir kaç arkadaşla kısa film projelerimiz var. Onlar öncesinde eğlenceli bir çalışma oldu. Şimdilik Başka bir siteye ekleme fırsatım olmadı izleyemeyen olursa yine eklerim. Çekim yaparken 720p 50 fps kelitesinde çektim ama işlerken 720p 25fps de kaydettim.

www.facebook.com/photo.php?v=10151007188193459
  • Tatilden birkaç fotoğraf.

Canon EOS 550D Rebel T2i (18mp)ana başlık

• 18-55 IS II

• makinemde menüde çok ayar yok. yani şu videoda 6. dakikadan itibaren gözükenlerin çoğu bende yok. Ne yapmalıyım ?
    Video:http://www.youtube.com/watch?v=gYLIeA5ANwE&feature=youtube_gdata_player
  • quote:

Orijinalden alıntı: welowis

makinemde menüde çok ayar yok. yani şu videoda 6. dakikadan itibaren gözükenlerin çoğu bende yok. Ne yapmalıyım ?
    Video:http://www.youtube.com/watch?v=gYLIeA5ANwE&feature=youtube_gdata_player

Çekim modlarından manuel (M) ayarlarsan bütün menü ayarları çıkacaktır. Çekim modlarına göre bazı ayarlar çıkmıyor. Sen otomatik modda bakıyorsan bir çok ayarı görememişsindir.

• Evet öyleymiş. Teşekkürler
  • Herkese iyi fotolar.
    Bende de 550 d var yaklaşık bir yıldır. Yeterince kullanmamıştım ama burayı ziyaret ettikten sonra tekrar iştahım kabardı.

•  Canon EOS 550D Rebel T2i (18mp)ana başlık
  • Bugün markafoni'de 550D+18-55 IS 1.549,99 fiyatına gördüm. Almak isteyenlere duyuracaktım ki bitmiş
  • Arkadaşlar Japonya'dan gelmiş Kiss X4ü body satıyorum. Fotoğrafçılık kardeşimin ilgisini çekmedi. Ben de satıyorum.

18 MP FOTOĞRAF ÇEKİMİ, HD VİDEO ÇEKİMİ İLE ÇOK GÜZEL BİR CİHAZ. TÜM KUTU İÇERİĞİ İLE BİRLİKTE VERİLECEKTİR.
    -- CANON KISS X4 BODY
    -- 2 ADET YAZILIM CDSİ
    -- 1 ADET SIFIR BAĞLANTI KABLOSU
    -- 1 ADET SIFIR VERİ KABLOSU
    --1 ADET ORJİNAL CANON BOYUN ASKISI
    ÜRÜNLERİ ANKARA VE KONYADA ELDEN TESLİM ALABİLİRSİNİZ. +ÜCRETİNİ VERİRSENİZ sahibinden de GET AÇABİLİRİM, sanalpazarda vs de satabilirim. Makine kozmetik olarak çok güzel. Garantisi devam ediyor fakat Japonyada :) Bu güne kadar zaten hiç durup dururken bozulan dslr görmedim, hea ben düşürürüm vs derseniz garantisi de olsa zaten çok güzel bir rakam çıkartıyorlar tamir için. Alacak olana düğün, doğum, özel gün fotoğrafçılığı yaptıracak bir makine. Güle güle kullanın.

Fiyat : 1150 TL

• Bu fotoğrafı nasıl elde edebilirim?

• Orijinalden alıntı: kdr_

Bu fotoğrafı nasıl elde edebilirim?
    makinayı sabitle diyaframı kıs enstanteneyi uzun tut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kdr_

Uzun pozlama yapacaksın.

Fotonun exif bilgilerine bakıldığında 15 sn. pozlanmış olduğu görülür.
  • 15 sn de bu arabanın oradan çoktan gitmiş olması lazım .pek inandırıcı değil. ilginç...
  • Orijinalden alıntı: mcroses

Orijinalden alıntı: kdr_

makinayı sabitle diyaframı kıs enstanteneyi uzun tut.

diyafram açık kalmış o yüzden başarısız bir deneme olmuş.
  • bende çok araştırdım. 550d de karar kıldım gibi :D ama 135mm lens olanı 2500 tlye buldum. ama amerikada 55mm lens + 75-300 mm lens toplam 1520 tlye geliyor. ben amarikadan getirtmeyi düşünüyorum. ve büyük lens olmasını istiyorum sonra tekrar değiştirmiyim diye. bende yeni başlicam. inşallah bende aranıza katılabilirim...:=) birde 550d ile Rebel T2i aynımıdır??? teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CAPTAINKAAN -- 19 Temmuz 2012; 1:22:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CAPTAINKAAN

bende çok araştırdım. 550d de karar kıldım gibi :D ama 135mm lens olanı 2500 tlye buldum. ama amerikada 55mm lens + 75-300 mm lens toplam 1520 tlye geliyor. ben amarikadan getirtmeyi düşünüyorum. ve büyük lens olmasını istiyorum sonra tekrar değiştirmiyim diye. bende yeni başlicam. inşallah bende aranıza katılabilirim...:=) birde 550d ile Rebel T2i aynımıdır??? teşekkürler...

inşallah :) evet arkadaşım,t2i = 550d.
  • teşekkür ederim...:=)
  • Arkadaşlar, filtre kullanan var mı aranızda?Varsa tavsiyelerini alabilir miyim? Polarize filtre olsun,ND filtre olsun?
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.