Şimdi Ara

Canon EOS 550D Rebel T2i (18mp)ana başlık (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.124
Cevap
8
Favori
67.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Canon EOS 550D Rebel T2i (18mp)ana başlık
  •  Canon EOS 550D Rebel T2i (18mp)ana başlık

IMG_5362 by canrdemiR, on Flickr

IMG_5327 by canrdemiR, on Flickr

IMG_5340 by canrdemiR, on Flickr

geçenlerde yaptığım çekim :) 50mm 1.8 II

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caner_Fe -- 27 Haziran 2012; 13:14:38 >

• @
    caner_Fe

Hocam çok canlı, çok güzel fotoğraflar. İşlemek için yaptığınız şeyler nelerdir?
    Sadece makine ile mi çekiyorsunuz yoksa reflektör, flash vs ekipman kullanıyormusunuz?

dipnot; sorularım sadece bu fotoğraflar içindir :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferisss

@
    caner_Fe

Hocam çok canlı, çok güzel fotoğraflar. İşlemek için yaptığınız şeyler nelerdir?
    Sadece makine ile mi çekiyorsunuz yoksa reflektör, flash vs ekipman kullanıyormusunuz?

dipnot; sorularım sadece bu fotoğraflar içindir :)

vallahi doğruyu söylemek gerekirse actions kullanıyorum sağlam actionslar var :D ama actionslarıda kendime göre ayarlıyorum contrast rengini falan beğenmediysem değiştiriyorum , fotoğraflarn hepsinde reflektör kullanılmıştır portre fotoğraf çekenlerde mutlak olmaası gereken bir ekipman :)
  • Evet bende dün makineme kavuştum :) Canon garantili kit lensli aksesuarları ile birlikte 1480 liraya 9 taksit aldım.Artık buraya daha çok takılacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: kdr_

Evet bende dün makineme kavuştum :) Canon garantili kit lensli aksesuarları ile birlikte 1480 liraya 9 taksit aldım.Artık buraya daha çok takılacağım

nereden aldınız?
  • quote:

Evet bende dün makineme kavuştum :) Canon garantili kit lensli aksesuarları ile birlikte 1480 liraya 9 taksit aldım.Artık buraya daha çok takılacağım

Hayırlı uğurlu olsun, O paraya üstelik canon Türkiye garantili aldıysanız çok iyi almışsınız.
  • quote:

hayırlı olsun , güzel fotoğraflı günler derken bir isyan edeyim :D

canon konusunda eski kullanıcılar birbirlerine takıyor yeni kullanıcıya hiç yorum yapan yok yada bana öyle geliyor , bir daha atmayacağım sanırım oraya fotoğraf , yok sayıyorlar

• quote:

Darisi basima 6 Temmuzda insallah :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese merhaba..
    Makinemi alalı yaklaşık 3 ay oldu ama resim eklemek bir türlü nasip olmamıştı. Çektiklerim arasından biraz fotoğraf seçtim. Daha doğrusu en iyileri bunlar :)
    her türlü fotodan eklemeye çalıştım biraz fazla oldu kusura bakmayın artık. Yapacağınız her türlü eleştiri benim için yararlı olacaktır. Nerelerde yanlış yaptığımı söylerseniz çok memnun olurum.

• mevluts
    fotoğraflar güzel çektikçe makinayı tanıdıkça daha da güzelleşecektir.
  • @raver

Hayyamdan giriş katında bir dükkandan :) Makine kit lens ile 1400 tl idi 16 GB class 10 kart+Uv filtre+çanta 1485e geldi :)
    @sitcome

Teşekkürler

Canon Euro Asia garantili fişimi faturamı aldım kendimi sakata atmadım

@caner_Fe

Teşekkürler artık buradan sık sık başınızı ağrıtacağım

Geçen akşam e-baydan 16 GB class 10 kart+parasoley+ipli lens kapağı birde flaş yeri için kapak sipariş verdim onlarda 48 tl tuttu.Sanırım biraz hızlı başladım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kdr_ -- 29 Haziran 2012; 12:23:21 >

• sana katılıyorum ama yınede efsanelerden vazgecmem NIKON D90 kıral makına kıral:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: craftedlifee

sana katılıyorum ama yınede efsanelerden vazgecmem NIKON D90 kıral makına kıral:)

son anda d90 mı alsam acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raver -- 29 Haziran 2012; 21:33:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: raver

quote:

Orijinalden alıntı: craftedlifee

sana katılıyorum ama yınede efsanelerden vazgecmem NIKON D90 kıral makına kıral:)

son anda d90 mı alsam acaba?

aradaki fiyat farkına güzel bir lens alırsın bir gr da pişman olmazsın 550D aldigina.
  • @mcroses

sana katılıyorum dostum
  • quote:

@raver

Hayyamdan giriş katında bir dükkandan :) Makine kit lens ile 1400 tl idi 16 GB class 10 kart+Uv filtre+çanta 1485e geldi :)
    @sitcome

Teşekkürler

Canon Euro Asia garantili fişimi faturamı aldım kendimi sakata atmadım

@caner_Fe

Teşekkürler artık buradan sık sık başınızı ağrıtacağım

Geçen akşam e-baydan 16 GB class 10 kart+parasoley+ipli lens kapağı birde flaş yeri için kapak sipariş verdim onlarda 48 tl tuttu.Sanırım biraz hızlı başladım

Merhabalar. İpli lens kapağının linkini atar mısın? Bende almayı düşünüyorum, geçenlerde uv filtre + parasoley aldım. Ayrıca kendi reflektörümü yapacağım vakit bulursam yarın, resmini atarım bir iki güne. Işık da yapacağım da bir haftayı bulur herhalde. ışık ayaklığı da yapacağım. LYS meselesi geride kaldığı için makinamla daha iyi vakit geçiriyorum, özellikle amatörlere bol bol makinayla ilgilenmelerini hatırlatmakta fayda görüyorum. 50 mm fotoğrafların çoğu güzel buraya eklenen, bunlar için de tebrik ederim, herkese bol ışıklı günler dilerim.

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.