Şimdi Ara

-- Canon EOS 450D vs Nikon D5000 --

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
3.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar internette ve bu sitede araştırmalarım sonuncu 2 model arasında kaldım.Bu ürünlerin fiyatları birbirine yakın ve benim tahminin bütçemde bu kadar.Neden bu 2 model arasında kesin hatlarıyla bir seçenek sunulamıyor.İki makinede güzel ona lafım yok ama siz genel olarak hangisinden yana olurdunuz veya alırdınız.Biraz daha amatör bir dille anlatırsanız daha çok sevinirim.Ben kaliteli resimler çekmek istiyorum.Objektifte yıllarca makinayla gelen olacak.Bu durumlarıda göz önüne alırsanız çok sevinirim.Umarım bu sorulardan artık sıkılmamışsınızdır.....

• quote:

Orijinalden alıntı: S@rKs-PoWeR

Arkadaşlar internette ve bu sitede araştırmalarım sonuncu 2 model arasında kaldım.Bu ürünlerin fiyatları birbirine yakın ve benim tahminin bütçemde bu kadar.Neden bu 2 model arasında kesin hatlarıyla bir seçenek sunulamıyor.İki makinede güzel ona lafım yok ama siz genel olarak hangisinden yana olurdunuz veya alırdınız.Biraz daha amatör bir dille anlatırsanız daha çok sevinirim.Ben kaliteli resimler çekmek istiyorum.Objektifte yıllarca makinayla gelen olacak.Bu durumlarıda göz önüne alırsanız çok sevinirim.Umarım bu sorulardan artık sıkılmamışsınızdır.....

objektifte yıllarca bu makinada gelen olacak mantığı DSLR için yanlış. bu modeller yerine DSLR like modellere yönelmeniz de fayda var.
    çünkü hiç bir zaman tek lens ile her şeyi çekerim olayı DSLR de mevcut değil.

• bence kendinizi biraz daha zorlayıp eos 500D Almayi düşünebilirsiniz ki vatan computerde bi kampanyası var süper 18 - 135 kit ile veriliyor, yanında yine orjinal canon çanta ve 4 gb kart hediyeli

netleme hızı çok iyi
    full hd video
    türkçe menü
    digic 4 işlemci
    4. nesil cmos sensör ( bunu canon teknik servis müdüründen duydum)
  • Ya uzun yıllar değiştirmicem derekn en azından daha amatörken uzun bir zaman maddi durumdan dolayı kullanmak zorundayım.O yüzden söyledim.Peki diğer markalar varmı güzel diyebileceğiniz başka makinalar ?

Dediğiniz kampanyaya baktım ancak 2.000 tlyi geçiyor.Okadar fazla çıkamam.Çok güzel makine anca benim 1600 civarı anca olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CanTnçr -- 30 Nisan 2010; 14:09:31 >
  • spot. yani yurtdışından getirilen ancak garantisi bulunmayan(genellikle dükkan garantili) ürünlere bir baktınız mı?

genelde 1400-1600 arası değişiyor ve sana bir ürün buldum bile.
    http://www.sahibinden.com/eos_500d_kingston_4_gb_sdhc_canon_lp-e5_yedek_pil_canon_rc_5_rem-64WQQaXQQ21355331WQQpXQQdisplayitem?

bak araştır dostum. daha neler bulursun. 1400'ede var..
  • teşşekkürler ama bu kadar büyük bir parayı garantisiz ürüne vermek ne kadar mantıklı ???
  • quote:

teşşekkürler ama bu kadar büyük bir parayı garantisiz ürüne vermek ne kadar mantıklı ???

forumda bir konu aç. spot ürün aldığım için çok sorun yaşadım diyen tek kişi bulabilecekmisin?
    bence mantıklı olan garantiye vereceğin parayla lens almak. 50mm 1.8 hemde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Canon 100d vs 60d
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Şimdiye kadar problem olmamış diye olmucak anlamına gelmez.İlgin için teşekkürler ama spottan yana değilim.
  • Arkadaşlar son olarak almaya yakınım makinayı.1.600 yetl gibi bir bütçe ile nikon d5000 vs canon 500d.Bana son olarak tavsiyeniz ne olabilir acaba ??
    Birde arkadaşlar bu canon 500d nin rebel T1 T2 gibi modelleri var youtubede.Bunlar arasında ne gibi farkılıklar vardır caba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CanTnçr -- 9 Mayıs 2010; 17:31:18 >
  • quote:

Şimdiye kadar problem olmamış diye olmucak anlamına gelmez.İlgin için teşekkürler ama spottan yana değilim.

sen kararını belirtmişsin ama yinede sana spot tavsiye edeceğim, hayyama git, canon eos 550d 18-55 is kit al 1.600 tl ye bir senede dükkan garantisi veriyorlar.

eos 550 o dediğin makinalardan fersah fersah iyidir.
  • quote:

teşşekkürler ama bu kadar büyük bir parayı garantisiz ürüne vermek ne kadar mantıklı ???

Peki bir de böyle bakalım; o kadar büyük bir para farkını hiç bir şeye yaramayan garantiye vermek ne kadar mantıklı? O farka 2. lens, flaş vs vs alınabilir rahatça. İlk dslr'ımı ben de garantili almıştım aynı mantıkla, fakat sonradan düşündüm de şimdiki aklımla almazdım.

Tabii yine kişisel seçimdir, saygı duyarım
  • Arkadaşlar sonradan benimde aklım başıma geldi spott almaya karar verdim.Garanti diye kötü makina almakta istemiyorum
  • Yani şimdi birde canon 550d girdi seçenkeler arasına.Şimdi tam tavsiyeniz önce canon 500d ile nikon d5000 vs canon 550d ???.Birde aralarında aşırı resim kalite farkı varmı ????
  • Yada arkadaşlar garantili alırsam 1600 civarında bulunan d5000 veya canon eos 450d arasında ne dersiniz ??
    Spot alma durumuda geçerli.Eğer spot alırsam canon 500d ile nikon d5000 vs canon 550d düşünüyorum.Bir yardım daha etseniz.
  • Garantili alcaksanız d5000, spot alcaksanız 550d öneririm.

450d ile d5000 arasında kasa kalitesi dışında pek fark yok, benzer makinalar. Tabi d5000 bir de video çekiyo.

Tavsiyem kesin spot alın ben garantili aldım pişmanım :)
  • Teşekkürler.D5000 kasası dahamı iyi.Birde video kalitesi pek iyi değil gibi geldi bana
  • video
    quote:

Teşekkürler.D5000 kasası dahamı iyi.Birde video kalitesi pek iyi değil gibi geldi bana
  • d5000 ile 500d ile çekilmiş video ları gördümde youtubeda ondan söyledim
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.