Şimdi Ara

CANON EOS 450D- Fiyat revize edildi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
3.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Şırnak
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Arkadaşlar elimde Canon EOS450D mevcuttur. BİR HEVESLE ALINMIŞ AMA ÖZELLİKLE VAKİT YETERSİZLİĞİNDEN DOLAYI KULLANILMAMAKTADIR. ve
    Yanında 18-55 lens
    Kaliteli bir taşıma çantası ( 90 tl değerinde )
    4 GB kart
    orjinal şarj aleti

SHUTTER : 9556

Ayrıntıları ilgilenenlerle görüşürüz

Alışveriş önce havale sonra kargo şeklinde olur...

sadece ptesi ve salıya özel FİYATIM 700... pazarlık yoktur. Takas yoktur. 1 lira inmem:)

Önce para sonra kargo şeklinde satış yapılır.

Not. ürünün objektif kapağında kulanımı engellemeyen 3 mm lik kırık vardır... resimdende anlayabilirsiniz... ben aldığımda oraya bişey takılıyo sandım :)

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ezcumle -- 2 Temmuz 2012; 9:10:10 >

• merhabalar,

pazarlıksız demişsiniz ama ben yinede fiyatımı vereyim size. 700 TL uygunsa alabilirim. Saygılar
  • Pm ile cvp verildi... Saygılar benden
  • Pm gönderildi..
  • Kusura bakmayin ama kirik objektifte o fiyata satarsaniz helal olsun derim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • acaba nasıl giderili bu kırık objektif sıkıntısı fiyat uygun ancak düşündürüyo.
  • Valla ben 100 (yüz) shutter 800 tl ye aldim. Sahibindende 650-750 arasi almayani dovuyolar :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu alıcı olmayan arkadaşların amacı ne... neden topiği kirletiyorlar anlamadım... Bu teli alan arkadaş o objektifteki kırığın hiç bişey olmadığını anlayacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ezcumle

bu alıcı olmayan arkadaşların amacı ne... neden topiği kirletiyorlar anlamadım... Bu teli alan arkadaş o objektifteki kırığın hiç bişey olmadığını anlayacaktır.

Amac insanlari bilgilendirmek kardesim.

Yanlis bir sey yapmiyoruz..

Ayni zamanda senin o cihazi satip sonra alan ksinin cihazi geri gonderip yazdiklarini soylemedim bile..

Saygilar kardesim.

• heee bide onu savun istersen burda... ben link koyayım insanlar okusunlar... benim için hiç mi hiç sıkıntı yok... da senin başka işin gücün mü yok onu anlamadım....
  • quote:

Orijinalden alıntı: ezcumle

heee bide onu savun istersen burda... ben link koyayım insanlar okusunlar... benim için hiç mi hiç sıkıntı yok... da senin başka işin gücün mü yok onu anlamadım....

:):)

Yanlis anlama canim kardesim amacim ilani baltalamak degil, ben de deli gibi 450d aradim ve 800e sifir makina buldum.. Sen kirigina ayni parayi istiyorsun. Anlatmak istedigim bu sadece..

• titi106 adlı kısıye katılıyorum sorunsuz 450d ler o fıyata satııyor o 3mm catlak ble ınsanın mıdesını buandırır hocam fotograf makınesınde burda hıc kımsenın amacı sızın ılanınızı baltalamak deıl alıcak kısılerı bılgılendırmek amaclı yorumlar yapılıyor
  • bu kırık nerede ben tam göremedim , objektif mi kırık yani öyleyse çok dert etmeyip alınabilir gibi ama anlamadım tam.
  • 3 ay once 750d 7000 shutter+sarj+askılık 600 tl, 18-55 IS II sıfır 150tl, 4 gb kart 20tl, canta 30 tl toplamda 800 tl ye buz gibi makinam oldu 1000 tl bu makina için cok 200 daha koyar 500-550d alır insan tabi cok kullanılmayanından :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.