Şimdi Ara

Canon EOS 400D Renk Sorunu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba şuan yeni başlayan birisiyim İkinci el bir canon eos 400d aldım yeni başladığım için 2-3 gün evvel 500d kullandım renkler çok iyiydi iç mekanda olsun dışarda olsun ama 400d ile bu performansı alamadım gerek renkler olsun gerek doygunluk olsun, çok soft renkler. flaşlı çekimlerde çok kötü 500d şuan gözüme nirvana gibi gözüktü. Nasıl bir ayar yapmamı önerirsiniz şuan diyafram-enstantane-iso öğrenme aşamasındayım henüz

• ağırlıklı olarak sensor kaynaklı bir durum bu ps ile duzenlemekten başka care yok malesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: ObsesifKompulsif

Merhaba şuan yeni başlayan birisiyim İkinci el bir canon eos 400d aldım yeni başladığım için 2-3 gün evvel 500d kullandım renkler çok iyiydi iç mekanda olsun dışarda olsun ama 400d ile bu performansı alamadım gerek renkler olsun gerek doygunluk olsun, çok soft renkler. flaşlı çekimlerde çok kötü 500d şuan gözüme nirvana gibi gözüktü. Nasıl bir ayar yapmamı önerirsiniz şuan diyafram-enstantane-iso öğrenme aşamasındayım henüz

Bir kaç örnek fotograf (Orjinal ölçülerde) koyarmısınız. Aslında 400D' nin renklerini çok beğenirim bir görelim. Yükleme linki verirsenizde olur. gündüz güneşli-bulutlu hava ve flaşlı olsun.
  • o 500D'nin renk-kontrast ayarları yapılmış olabilir. sizin makinedeki bu ayarları bir kurcalayın. default ayarlarda soluk ve yumuşak çıkması normaldir tabiki çektiğiniz ışığa göre de değişir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ed - -- 25 Kasım 2011; 11:43:54 >
  • Hocam arasında öyle fark yok, daha geçen gün gördüm neredeyse tıpatıp aynıydı..hatta 550d bile bir ablamızda gördüm o bile aynı sadece az daha parlak gibi geldi bana..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crosshair

o 500D'nin renk-kontrast ayarları yapılmış olabilir. sizin makinedeki bu ayarları bir kurcalayın. default ayarlarda soluk ve yumuşak çıkması normaldir tabiki çektiğiniz ışığa göre de değişir.

+1 Bende aynı düşüncedeyim, hatta bazı karelerde o renk dağılımı benim 40D' den iyidir.
    O nedenle fotograf istedim. Doğru ayarları menüden tarif edeceğim.
  • ben yaklaşık 3 yıl 400D kullandım ama hiç böyle bir sıkıntıyla karşılaşmadım, renk ayarlarında birşey vardır bence, onu bir kontrol edin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.