Bu makine benim ikinci makinem, bundan önce d40 kullandım ama fotoğrafçılığı bu makinede öğrendim, o yüzden manevi olarak çok değerli benim için. Makinemi değiştirmemin sebebi kısa film çekmem gerekiyor, bu alana yönelmek istiyorum. Okulda da bu tarz yarışmalar var, onlara girişmek istiyorum
Makineme Custom Firmware yükledim. Bu sayede ISO kabiliyeti 16-3200 değerleri arasında kullanılıyor ve bunu makine üzerindeki ledli "print" tuşuyla ara değerleri zıplayarak ayarlayabiliyorsunuz. Makinemi emsallerinden ayıran bir özelliktir.
Makinemin kozmetik durumuna gelecek olursak, 8.5/10 denebilir. 12.000 shutter civarındadır. Alt bölümdeki cihazın bilgilerinin yazdığı barkod etiketin bir kısmı soyulmuştur, sorun arz etmemekte. Ayrıca maalesef arkadaşımın sakarlığından dolayı kronik bir sorun olan "vizor başlığının lastiğinin düşmesi" bende de meydana geldi. Siparişini verdim, 2 haftaya kadar elime ulaşır. EDİT: Vizör başlığı iki adet gelmiştir, bu sorun ortadan kalkmıştır (1 adet orjinal, bir adet yan sanayi).
Battery Grip'e gelecek olursak, gerçekten tertemizdir, kusursuz çalışmaktadır. Kozmetik olarak 9.8/10 dur.
Gelelim setin içeriğine;
#400D body #EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 II lensi #Orijinal BG-E3 battery grip #4gb Kingston marka Compact Flash hafıza kartı #Kart okuyucu #58mm UV filtre ve kabı #Orijinal data kablosu #1 adet orijinal batarya #Orijinal şarj aleti ve kablosu #Kırmızı beyaz kayış, grip varken pek işe yaramıyor #Canon logolu büyük postacı çanta #Ufak bir tripod ve çantası #Kutusu ve kullanım kılavuzları #Yerini bilmediğim lens ön kapağı, bunu bulamayabilirim. Yazmayı unutmuş olduğum parçalar olabilir :)
Fotoğraflar:
Fiyatlar:
Canon EOS 400D Body+BG-E3 Battery Grip+Aksesuarlar = 750 TL
Canon EOS 400D Body+BG-E3 Battery Grip+18-55mm lens = 780 TL
Canon EOS 400D Body+BG-E3 Battery Grip+18-55mm lens+Aksesuarlar = 830 TL
BG-E3 Battery grip= 125 TL
Canon EOS 400D Body+BG-E3 Battery Grip = 700 TL
Komple Set herşey dahil 750TL olmuştur. Kısa süreliğine en son indirimdir. Takas veya Pazarlık söz konusu değildir.
İletişim Bilgileri:
Kaan Ata Öğretmen
kahn-@hotmail.com.tr
0534 607 66 05 [Vodafone]
PM ile de ulaşabilirsiniz.
İndirim birkaç günlüğünedir. Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.