Şimdi Ara

Canon EOS 350D Digital Rebel XT Full Kit FİYAT DİPDE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

http://forum.donanimhaber.com/m_30536414/mpage_1/key_//tm.htm#30536414
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ufocu -- 20 Mart 2009; 20:42:39 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yemin ediyorum içim gitti, hemde öyle böçyle değil, bu benim almak istediğim makina ama gelin görün ki elimde ki SLR Canon EOS 3000'i satamadım bir türlü. Olmayacağını biliyorum ama yinede teklif etmek istiyorum, takas düşünür müsünüz acaba? ve düşünürseniz üstüne ne kadar istersiniz acaba?

Fotoğraf bir aşktır çok iyi biliyorum. Umarım makinanızı alacak kişi, en az sizin kadar iyi bakacak birisi olur.

İyi satışlar dilerim...
  • keşke telefon numarası verseydiniz, arar görüşürdük.
  • Arkadaşlar ben izmirdeyim. Profilim açık. Telefon numaram var. İsteyene PM dende verebilirim. Ama ben takas olayına kesinlikle giremem. Nedenide üst model makina alacak olmam. Hatta fiyat farkını kapatmak için ilanlarıma bakın 200 TL ye HD4850 - 75 TL ye Powerwatch- 125 Tl te Komple Laptop parçası sattım. Sırf alacağım makinenin fiyat farkını kapatabilmek için.

Şu anda elimdeki mevcut CANON 75-300 USM Lenside kullanabilmek için tercihim CANON EOS 450D den yana ama olmazsa düşündüğüm makine PENTAX K10D dir. Bu durumda Elimdeki CANON 75-300 USM Lenside ya PENTAX Uyumluyla takas yapmam yada satıp PENTAX Uyumlu Lens almam gerekecek.

Anlayışınıza teşekkür ederim.

Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ufocu -- 19 Mart 2009; 19:30:34 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Cevap için teşekkürler, iyi satışlar dilerim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: James_Sunderland

Yemin ediyorum içim gitti, hemde öyle böçyle değil, bu benim almak istediğim makina ama gelin görün ki elimde ki SLR Canon EOS 3000'i satamadım bir türlü. Olmayacağını biliyorum ama yinede teklif etmek istiyorum, takas düşünür müsünüz acaba? ve düşünürseniz üstüne ne kadar istersiniz acaba?

Fotoğraf bir aşktır çok iyi biliyorum. Umarım makinanızı alacak kişi, en az sizin kadar iyi bakacak birisi olur.

İyi satışlar dilerim...

ilan açtınızmı merak ettim makineyi..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.