Şimdi Ara

Canon EOS 1100D Kullananlar Kulübü (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.359
Cevap
25
Favori
136.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Thomassee

quote:

Orijinalden alıntı: hubey

Hocam video cekeceksen biraz daha arastir derim 1100d nin video performansı iyi degil

Şimdi baktım 1080p çekmiyormuş

Şaka gibi.

Bunun bir üst modeli hangisidir 600d mi??

Çok fazla bilgim olmasa da 600D ,650D ve 700D canonun üst modelleri fotoğraf çekecem dersen bu makineyle güzel işler çıkarabilirsin ama ben videoyu hiç düşünmedim bile
  • quote:

quote:

Hocam video cekeceksen biraz daha arastir derim 1100d nin video performansı iyi degil

Şaka gibi.

Aslında şöyle birşey var. Ben doğru düzgün video çeken bir fotoğraf makinesi görmedim. Zaten kimse de video için fotoğraf makinesi almıyor. Gidiyor Video kamera alıyor. Dolayısıyla sizin de yapacağınız işi iyi hesaplayıp ona göre bir cihaz almanız daha mantıklı görünüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: chatin_62

quote:

quote:

Şaka gibi.

Aslında şöyle birşey var. Ben doğru düzgün video çeken bir fotoğraf makinesi görmedim. Zaten kimse de video için fotoğraf makinesi almıyor. Gidiyor Video kamera alıyor. Dolayısıyla sizin de yapacağınız işi iyi hesaplayıp ona göre bir cihaz almanız daha mantıklı görünüyor.

O tarz el kameraları inanılmaz dandik ve kısıtlı.

Öyle demeyin 5d mk3 falan film çekiyor mübarek.

• Benide eklermisinz bide ya su flu yu nasil kullacaz yardim edermisinz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Canon 50mm f/1.8 len aldım sitede Canon Eurasia garantilidir denmekte ürün elime geçer geçmez açtım ama kutu içersinde Türkçe garanti belgesi göremedim kutusu da kuşkulandırdı kutu üzerindeki canon yazısı beyaz yazılı ama internette hiç bu şekilde göremedim aksine kutu farklı ve canon yazısı kırmızı şeklide bu durumla karşılaşan oldumu? Ürünle ilgili bir sorunda Türkiye Canon yetkili servisi ilgilenirmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: caglayanertem

Benide eklermisinz bide ya su flu yu nasil kullacaz yardim edermisinz

konuya yaklaş av moduna getirip büyüteç işaretinin üstündeki düğmeyi basılı tut ve deklanşörün üstündeki tekerlek ile kırmızı noktayı ayarla kırmızı noktayı neyi belirtmek istiyorsan onun üzerine getir . Biraz zor gibi gözükse de bir kez yaptın mı zorluk çekmiyorsun ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m_cmlc -- 21 Ocak 2014; 22:10:13 >
  • ben şimdi canon EOS1100D + 18-55MM+75-300MM birlikte teknosada 1500tlye gördüm almayı düşünüyorum fakat önceki yorumları okudum bu lenslerin pek bir işe yaramadığını söyleyenler olmuş şimdi kafam karıştı benim hani çekeceğim fotoların kaliteli olmasını istiyorum açıkcası birde bu tarz makinaları kullanması zor olur mu ? şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: supergrass

ben şimdi canon EOS1100D + 18-55MM+75-300MM birlikte teknosada 1500tlye gördüm almayı düşünüyorum fakat önceki yorumları okudum bu lenslerin pek bir işe yaramadığını söyleyenler olmuş şimdi kafam karıştı benim hani çekeceğim fotoların kaliteli olmasını istiyorum açıkcası birde bu tarz makinaları kullanması zor olur mu ? şimdiden teşekkürler

Lenslerden önce fiyatlara da yeniden bakmanızı tavsiye ederim. Boş yere kazık yemeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chatin_62

quote:

ben şimdi canon EOS1100D + 18-55MM+75-300MM birlikte teknosada 1500tlye gördüm almayı düşünüyorum fakat önceki yorumları okudum bu lenslerin pek bir işe yaramadığını söyleyenler olmuş şimdi kafam karıştı benim hani çekeceğim fotoların kaliteli olmasını istiyorum açıkcası birde bu tarz makinaları kullanması zor olur mu ? şimdiden teşekkürler

Lenslerden önce fiyatlara da yeniden bakmanızı tavsiye ederim. Boş yere kazık yemeyin.

netten alışveriş yapmıyorum başkada ner de satılır fazla bilgi sahibi değilim maalesef
  • Olympus PM2 - 999 TL ile Canon 1100D'den çok daha iyi.

Eğer büyük bir şey taşımak vb. istemiyorsanız bakmanızı öneririm. Kafamızı belli markalara gömüp önümüzde daha iyi olan modelleri göremeyebiliyoruz bazen.

- Tıklayın ve İnceleyin -

• quote:

Araştırmadan alma derim. IS/DC olayı var.Lens IS olduğunda fiyat artiyor. (IS:Titreşim Engelleyici) Ben electroworld'den almıştım. Bir problem çıkmadı şimdiye kadar. Teknosa, bimeks, electroworld, vatan vs gibi yerlerr gidip bire bir inceleyebilirsin. Başlangıç için 18-55 + 50 mm yeterlidir bence. Kullanici kulübünde başka bir makineyi önermeyi pek sevmem ama 600D'yi de önerebilirim. Yaklaşık 1 hafta önce arkadaşım 600D+18-55mm+75-300 mm + canta+ 8gb hafiza kartini 1750 TL'ye aldı. Pm'den ulaşırsan yardımcı olabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Imsherlocked -- 31 Ocak 2014; 16:05:11 >

• Arkadaslar bir kisa filmimiz icin 4 kamera calismamiz lazim.. 1 650d 2 600d ve bir tane de 1100d var.. diger 3 tamam ama bu 1100d de video modunda diyafram,iso ve enstantane ayari yapamadik.. filmi 720p cekecez kurgudan oturu.. size sorum video modunda ayarlari nasil yapabiliyoruz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bende almayı düşünüyorum ama daha almama 6 ay falan var yinede çok fazla araştırıyorum fakat daha önce hiç inceleme fırsatım olmamıştı makineyi bulunduğum yerde öyle teknomarket fazla olmadığından dolayı bugün gold a gittik ve ben incemeye başladım cihazı çok güzel bi cihaz gerçekten yanında 600d de vardı onun yanında oyuncak hissi veriyor ama çokta önemli değil body si işte her neyse daha önce bi tanıdıktan 600d+18-135 lens kullanmıştım bir kaç saatlik her neyse goldtaki makinede 18-55 dc 3 lens vardı mesela 18-135 lensi kullanmıştım onda değeri 18 e getirinde lens tamamen kapalı oluyodu fakat bunda 18 de dahi tamamen kapalı olmadığını farkettim bi kısmı açılta kalıyodu uzayan bölümün bu lensin bozukluğundanmı kaynaklı yoksa bi ayarı varmı?
  • Merhaba arkadaşlar 1100d makinem fotograf cekerken cok ses yapıyor ama internette baktıgım diğer videolarda bu kadar ses yok ne yapmam gerek ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1100d çekim
     Canon EOS 1100D Kullananlar Kulübü
  • buda 1100d birrraz renklerle oynanmıs baska bırsey yok

• 18-55
  • 75-300
  • 18-55 rekle oynama var
  • hocam benide listeye ekleyebilirmisiniz yakında bol bol fotoraf atıcam
  • 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.