Şimdi Ara

Canon EOS 1100D DSLR 18-55 Dc Kit- 900 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
3.497
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gold bilgisayar 1 günlüğüne kampanya yapmış.

http://www.gold.com.tr/U154631/Canon-Eos-1100d-Dslr-18-55-Dc-Kit-Fotograf-Makinesi

Genel fiyat aralığı;
    http://www.akakce.com/dijital-slr-fotograf-makinasi/en-ucuz-canon-eos-1100d-+-18-55mm-lens-fiyati,449426.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkyLordTR -- 27 Temmuz 2012; 3:15:49 >

• fiyat iyi ama gold kötü
  • Fotoğraf makinesinde neden video kalitesiyle ilgileniyorsunuz diye sorabilirsiniz fakat çekilen videolara baktığımda çoğu video kameradan daha iyi çekiyor. Hatta böyle bir ürün alıp hem slr kalitesinde fotoğraf çekebilir hem de kaliteli video çekebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yesil-111

Fotoğraf makinesinde neden video kalitesiyle ilgileniyorsunuz diye sorabilirsiniz fakat çekilen videolara baktığımda çoğu video kameradan daha iyi çekiyor. Hatta böyle bir ürün alıp hem slr kalitesinde fotoğraf çekebilir hem de kaliteli video çekebilirsiniz.

çoğu video kameradan değil, nerdeyse hepsinde iyi çeker.
    sebebi ise dslr makinelerde ki sensorun video kameradan çok daha büyük olmasıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jeofizikci

quote:

Orijinalden alıntı: yesil-111

Fotoğraf makinesinde neden video kalitesiyle ilgileniyorsunuz diye sorabilirsiniz fakat çekilen videolara baktığımda çoğu video kameradan daha iyi çekiyor. Hatta böyle bir ürün alıp hem slr kalitesinde fotoğraf çekebilir hem de kaliteli video çekebilirsiniz.

çoğu video kameradan değil, nerdeyse hepsinde iyi çeker.
    sebebi ise dslr makinelerde ki sensorun video kameradan çok daha büyük olmasıdır.

Katılıyorum, ablamdaki canon 550d de çektiğim videoların kalitesini hiç bir Sony full hd kamerada göremedim (1000-1500 civarı).
  • başlangıç sevyesinde olan birisi için bu foto mak yeterli midir?
  • süper fiyat. ben almanyadan almıştım. havaalanı vergi iadesi ile bana 850 civarına gelmişti. Türkiye'de gördüğüm en düşük fiyat. !!!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gold bu aralar güzel indirimler yapıyorda neyin nesidir anlamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat güzelmiş.
  • Az önce satın aldım, aynı gün içinde kargo diyor bakalım ne çıkacak...
  • dslr like fiyatına 13 kat büyük sensör sony a57 almasaydım kesinlikle alırdım. fotoraf makinası almak isteyenlerin kaçırmaması gerekir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M-D-Luffy

fiyat iyi ama gold kötü

Fiyat iyi ise düşünmeyeceksin o zaman sanane firmadan yaw
  • quote:

Orijinalden alıntı: kafkasbeyi

quote:

fiyat iyi ama gold kötü

işin aslı öyle değil işte bizde zamanında fiyat iyi dedik aldık sonra başımızda saç kalmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: otomobilci_x

quote:

quote:

fiyat iyi ama gold kötü

işin aslı öyle değil işte bizde zamanında fiyat iyi dedik aldık sonra başımızda saç kalmadı.

Hımm kornik problem bu ise Gold ile görüşmek lazım anlaşmalı bir saç ekimci bulsunlar kampanya yaparlar bizde işimizi halletmiş oluruz

• DC lens yerine IS olanlar tavsiye ediliyor genelde
  • quote:

quote:

fiyat iyi ama gold kötü

Sıcak fırsatlar bölümüne son zamanlarda bir hayli uzaksınız diye düşünüyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: otomobilci_x

quote:

quote:

fiyat iyi ama gold kötü

Hımm kornik problem bu ise Gold ile görüşmek lazım anlaşmalı bir saç ekimci bulsunlar kampanya yaparlar bizde işimizi halletmiş oluruz

görüşebilirsen(telefonu açarlarsa) mutlaka söyle
    ama bir şekilde bu talebi onlara iletebilirsen bu tür konularda çok ilgililer.
    bana mesela özür dilemek için 1 haftada tansiyon aleti gönderdiler (düşündükçe gülüyorum) ama hiç göndermedikleri ürün için paramı 1 ayda iade ettiler. bende o süre zarfında her gün tansiyonumu ölçtüm

• Fiyat iyi gerçektende.Acaba canon eurasia garantilimi yoksa paralel ithalat mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: castaway_sea

başlangıç sevyesinde olan birisi için bu foto mak yeterli midir?

Yeterli hatta işini fazlasıyla görür.compact makine fiyatına slr makine.
  • aldım bende.
    inşAllah sıkıntı çıkmaz.
    Hayırlı olsun alan arkadaşlara.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.