piyasa fiyatı 550 civarı hb böyle bi fiyat koymuş. https://www.hepsiburada.com/canon-pixma-e304-airprint-wifi-murekkep-puskurtmeli-yazici-p-HBV00000JAG9P?magaza=Hepsiburada&wt_gl=cpc.6802.shop.elk.it-ssc&gclid=Cj0KCQjwwuD7BRDBARIsAK_5YhVKAoH5LIOfP2b6y4o84rU9q05dJaxdn8y0w-FKeg94MQvcmcnaetkaAnleEALw_wcB airprint olması iyi iphondan direk program yüklemeden çıkartabilirsiniz kartuşu 150tl,dolum yapabilirsiniz belki veya tanklı sistem kurabilirsiniz tam bilgim yok tavsiye veremem... < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dhyeyolgosterenadam -- 4 Ekim 2020; 1:52:10 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Canon E304 Yazıcı Airprint+Wifi 389TL SATICI HB

-
-
Yazıcı ihtiyacım vardı güzel gözüküyor.Bitmeyen kartuş ile uyumlu gördüğüm kadarıyla alabilirim.
-
Böyle bir ürün arıyorum kaç gündür fakat kartuş fiyatı problem, Lazer olsa kaçmazdı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hp mürekkepli yazıcımın dolum kiti vardı bunu da doldurur mu ki
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
fiyat çok iyi tarayıcı yok ama alınır her türlü
-
24 Eylül’den beri bu fiyata imiş. Yazıcı da lazım fakat bunu mu alayım, amazon’u mu bekleyeyim karar veremedim. Kartuşları da 300 lira civarında...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
2 kartuşluymuş
siyah ve renkli diye
dolan kartuş alıncarenklileri aynı kartuşa doldurmak gerekir gibi
daha önce forumda mg5650 mi ne almıştık, güzel indirim vardı
bu sene öldü benim, kafasını donmuş, bozulmuştu, ısıttım suya yatırdım vb internetten baktım çözülmedi, kutusuna kaldırdım
renkli ihtiyaçlar için bi yazıcı fena olmazdı ama bunun dolumu zor geldi. Bir de önceki yazıcıda en sevdiğim özellik çift yönlü baskıydı
Arkadaşlar almayanlar için söylüyorum
Eğer evinizde bir kaç sayfa basmak istiyorsanız alınabilir
Ama ben çoklu sayfa basacam diyorsanız hiç bulaşmayın
Kendi test sayfaları ile bir kartusla 300 _400 sayfa bastığını yazıyorlar
Bu şu demek senin sayfanla 200-300 arası
Bir kartuş 100_150 TL
Fotokopi çekmeye gitsen daha ucuz
Hiç bir avantajı yok
100 TL olsa bile kartuşu o kadar pahalı iken düşünülemez
Hele ki bu kadar az miktar yazıma
359 a aldım gelince yorum yazarım 8 ekimde gelirmiş
Fiyatı Bakımından İçine Tanklı Ekleniyorsa Belki Bir Nebze Gideri Olur.
Diğer Türlü Çok Çekene Gitmez. Az İçinde İyi Hesap Etmek Lazım.
Not:Çoklu Çekenler İçin Brother DCP T510w Tavsiye Ederim. Okulda Bir Çok Sınıfa Aldık. 2 Yıldır Ne Donma Var Ne Sorun. Kendi Temizliğini Kendi Yapıyor. Tepsisi Var Kağıtlar Zarar Görmüyor. Led Ekranı ve Ayar Tuşları Var. Çoklu Basım 99 ve Katları Oluyor. Kablosuz. Dolumu Kolay Tanklı Özel Sistem. 80 Bin Sayfa Basmışımdır 2 Yılda ki Bunun 1 Yılı Pandemi ve Tatillerle Yok. 40 TL ye 100 Ml Mürekkep Alınıyor 4 Renk. Pandemi ye Kadar 700 lere Mal Oluyordu. Ama Şuan Her Gün Artıyor.
Ucuz yollu en iyi yazıcı hangisidir arkadaşlar ? Hiç anlamıyorum,zırt pırt kartuşla vs. uğraştırmasın yeter.
-
Delmeniz gerekir doldurur deldikten sonra
quote:
Orijinalden alıntı: exclbrUcuz yollu en iyi yazıcı hangisidir arkadaşlar ? Hiç anlamıyorum,zırt pırt kartuşla vs. uğraştırmasın yeter.
valla hocam böyle bişey alıp bitmeyen kartuş taktırın mütekkep bittikçe mürekkep eklemeniz gerekir kartuş derdi olmaz. forumda yazıcı bölümünde tavsiye verenler var onlara sorabilirsiniz.
Senelerdir epsın L550 kullanıyoruz işyerinde 4 tanklı.. Tüpleri bittikçe orjinal mürekkep koyuyorum.. Bğtçeyi hiç etkilemez. Fotoğraf kalitesinde baskı alırsınız.
banada lazım ama ev için çok pahalı,ayda 20-30 anca çıktı alınır.Hp yazıcı var orjinal kartuş alıyorum yinede donuyor onuda kullanmıyorum yokmu uygun kullanışlı bişey🤔
quote:
Orijinalden alıntı: Akhenatonnn
banada lazım ama ev için çok pahalı,ayda 20-30 anca çıktı alınır.Hp yazıcı var orjinal kartuş alıyorum yinede donuyor onuda kullanmıyorum yokmu uygun kullanışlı bişey🤔Aynı arayıştayım. Kurumasın, ayda 30-40 sayfa çıktı alınsın, muadil toner kullanılabilsin yeter. Tabi bir de uygun fiyat lazım
-
quote:
Orijinalden alıntı: 747kubimustafa747
Hp mürekkepli yazıcımın dolum kiti vardı bunu da doldurur mu kiDolum kitine gerek yok.istedigin mürekkebi al,birde eczaneden insülin iğnesi al,orjinal kartuşunun üzerindeki etiketi kaldır,kendi dolum deliklerinden iğneyle mürekkebi doldur,bu kadar.hava almaya felan gerek yok,tak kullan.
Sipariş verdim ev kullanımı için, şırınga ile mi yoksa yoksa tank sistemiyle mi kartuşu yenilemeliyim bu konuda kafam karışık, önerisi olan var mı acaba.
quote:
Orijinalden alıntı: Jayus
Sipariş verdim ev kullanımı için, şırınga ile mi yoksa yoksa tank sistemiyle mi kartuşu yenilemeliyim bu konuda kafam karışık, önerisi olan var mı acaba.hocam baskı sayınıza bağlı.sık kullanıyorsanız tanka geçin.az kullanıyorsanız şırınga ile kullandıkça tankla doldurursunuz.
Arkadaşlar bu cihazı almıştım sabah ama bimlerde hp 2710 yazıcı tarayıcı fotokopi özellikli makine 330 tl onu aldım eve geldim kurdum gayet güzel çalışıyor bu gelince iade edicem
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Arkadaşlar almayanlar için söylüyorum
Eğer evinizde bir kaç sayfa basmak istiyorsanız alınabilir Ama ben çoklu sayfa basacam diyorsanız hiç bulaşmayın Kendi test sayfaları ile bir kartusla 300 _400 sayfa bastığını yazıyorlar Bu şu demek senin sayfanla 200-300 arası Bir kartuş 100_150 TL Fotokopi çekmeye gitsen daha ucuz Hiç bir avantajı yok 100 TL olsa bile kartuşu o kadar pahalı iken düşünülemez Hele ki bu kadar az miktar yazıma |
Benzer içerikler
- nokia streaming box 8010
- sinbo espresso makinesi
- blaupunkt ls720
- 7 kg çamaşır makinesi - a101
- kiwi hava temizleyici
- havadan su üreten cihaz fiyatı
- a101 bot
- black friday 2025
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X