Şimdi Ara

Canon DSLR Kullanıcıları ACİL YARDIM !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar.Bir Canon 600D Makineye Sahibim.Yedek Batarya ya İhtiyacım Var.Orjinal Olanı mı Tercih Etmeliyim? Yoksa Yan Sanayi Ürünlerinimi ? Yan Sanayi Olanlar Makineye Zarar Verir mi ? Orjinal Batarya Çok Pahallı..Bildiğiniz Kaliteli Yan Sanayi Üreticileri Var mı ? Lütfen YardımBol Işıklı Günler

• ben 2 yıl önce 4 usd lik br pil almıştım bir sorun yaşamadım ,
    ama tam doluy gösterdikten yarım saat sonra da bitebilir pil göstergesine tam güvenmemek lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: trlux

ben 2 yıl önce 4 usd lik br pil almıştım bir sorun yaşamadım ,
    ama tam doluy gösterdikten yarım saat sonra da bitebilir pil göstergesine tam güvenmemek lazım

Cevabınız İçin Teşekkürler..Makinanın Çalışmasında Bir Değişiklik Hissettiniz mi ? Isınma Yavaşlama VB.Sorması Ayıp Hangi Marka Ve Ne Zamandır Kullanıyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: trlux

550 d 2 yıldır kullanıyorum. normal pile göre bir fark görmedim
    şu pile benzer bişey
    http://www.ebay.com/itm/LP-E8-Battery-Charger-w-Car-Adapter-For-Canon-LP-E8-LPE8-Rebel-T2i-EOS-550D-/400308671859?pt=Batteries_Chargers&hash=item5d34419573

Hocam Acaba Forumda Pil Yönünden Sorun Yaşayan Olmuş mudur ? Hocam Bir de Zahmet olmazsa Fotoğrafını Çekip Paylaşırmısınız

• Makineye bir zarar vereceğini zannetmiyorum kendim 500D de yansanayi batterygrip + 1 i orjinal diğeri yansanayi pil kullanıyorum 8 aydır şimdiye kadar bir zararını görmedim
  • Yukarı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nikon coolpix P100 acil yardım
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gereken cevaplari aldiginizi dusunuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Isinizi garantiye alin, orjinal kullanin
  • Geçen haftalarda, 600D ye bir adet grip ve yan sanayi batarya aldım. Bataryanın markası Orange. İkisine toplam 140 TL ödedim. Satan kişinin dediğine göre aldığım bataryanın amper değerleri orjinal batarya ile aynıymış. O yüzden gönül rahatlığı ile alabilirsin dedi.

Hatta satan kişi, piyasada üzerinde Canon yazan bataryalar da var yan sanayi olarak ama onlar kontrol edilmeden TR'ye sokuluyor, makineye zarar verebiliyor dedi. bende adama güvendim aldım. Adamın yeri Sirkeci'de.
  • Orjinal den şaşmamak gerek
  • Ya Benim Anlamadığım Taraf Canon Hem Yan Sanayi Ürünlerini Almamamızı İstiyor Hemde Gidip 30-40 TL lik Bataryaya 140 TL Koyuyor.Adamlar Ne Yapacağını Şaşırmış

Benim Asıl Sorum Forumda Yan Sanayi/Sahte Batarya Kullanıp ta Başına Bir Sorun Gelen Olmuşmudur ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: egemenkirpici

Ya Benim Anlamadığım Taraf Canon Hem Yan Sanayi Ürünlerini Almamamızı İstiyor Hemde Gidip 30-40 TL lik Bataryaya 140 TL Koyuyor.Adamlar Ne Yapacağını Şaşırmış

Benim Asıl Sorum Forumda Yan Sanayi/Sahte Batarya Kullanıp ta Başına Bir Sorun Gelen Olmuşmudur ?

Canon bu bataryayı kendisi üretmiyor mutlaka fason olarak bir pil üreticisine sipariş veriyordur size tavsiyem o üreticiyi bulmanızdır, %70-80 üretici kendi markası altında o bataryayı üretiyordur. Sonuçta aynı banttan birisinin üzerinde canon ötekinin üzerinde üreticinin kendi markası vardır. Aralarındaki fiyat farkından bahsetmiyorum bile.

Birde bende yeni yeni bu işlere girmeye uğraşıyorum, aklımda bir sürü soru var özelden bu soruları cevaplayabilecek sabırlı bir Müslüman varsa bana mesaj atsın.

• Ya Gidip Şundan Alıcam

http://www.ebay.com/itm/2-LP-E8-Battery-Charger-for-Canon-Rebel-T2-T3i-T2i-Kiss-X5-X4-EOS-550D-600D-/280894974098?pt=Batteries_Chargers&hash=item4166a52892

Makinaya Zarar Verir mi Vermez Mi
    Batarya Yüzünden Makinede Sorun Hisseden Oldu mu

• YUKARI
  • Arkadaşlar, sizlerden yardım istemek durumundayım. Zira kardeşim şu lensi istedi 5D Mark II makinası için

Canon EF 75-300mm f/4-5.6 III Telephoto Zoom Lens 199 dolar

Canon EF 75-300mm f/4.0-5.6 III USM Autofocus Lens 169 dolar

bu lenslerden benim anladğım USM olan daha iyi sonuçlar veren değilmi. yoksa yanılıyormuyum.

Hangisini almalıyım.
  • Kusura bakmayın öneride bulunmadan edemeyeceğim MII ile bunları kullanmak yazık o makinaya yahu bence satın 7D ,60D tarzı croplu makinaya geçip 70-200 F4 L alın daha mantılıklı bir iş yapmıs olursunuz,Bu iki lens arasından ise USM motorlu olan daha iyidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: artdzy

Kusura bakmayın öneride bulunmadan edemeyeceğim MII ile bunları kullanmak yazık o makinaya yahu bence satın 7D ,60D tarzı croplu makinaya geçip 70-200 F4 L alın daha mantılıklı bir iş yapmıs olursunuz,Bu iki lens arasından ise USM motorlu olan daha iyidir

Teşekkürler bilgi için. Satma imkanı yok, ama para meselesi bunlar. Bende sayfalar dolusu objektiflere bakınca neler almak geçiyor içimden de, olmuyor işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalb

quote:

Orijinalden alıntı: artdzy

Kusura bakmayın öneride bulunmadan edemeyeceğim MII ile bunları kullanmak yazık o makinaya yahu bence satın 7D ,60D tarzı croplu makinaya geçip 70-200 F4 L alın daha mantılıklı bir iş yapmıs olursunuz,Bu iki lens arasından ise USM motorlu olan daha iyidir

Teşekkürler bilgi için. Satma imkanı yok, ama para meselesi bunlar. Bende sayfalar dolusu objektiflere bakınca neler almak geçiyor içimden de, olmuyor işte.

Nacizane fikrimdi, "Crop + L serisi lend MII + 75 -300 den daha kaliteli olacaktır "
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.