Şimdi Ara

Canon D-SLR önerileriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,

    yarın uzun süredir ertelediğim fotoğraf makinesi alma konusunu tamamlamayı planlıyorum. Kafamda canon eos 760d 18-55 ISII kit yanına da f1.8 lens alma planı var. Manzara ve portre ağırlıklı çalışacağım, fotoğraf kulüplerine girerek ortak zaman da geçirmeyi düşünüyorum. bu doğrultuda şunu da eklemelisin dediğiniz lens var mıdır? veya filtre? veya kit alma şunları şunları ekle diyebileceğiniz lensler?
    Düşündüğüm kadarıyla daha çok portre ve manzara ağırlıklı olacak, belki makro çekimlere de ağırlık verebilirim (çiçek böcek vb. yakın plan resimlerdeki detaylar hoşuma gidiyor), çok nadir olmak kaydıyla hava gösterilerinde de kullanmayı düşünüyorum ancak bunun lensini sonra da alabilirim.

    önerileriniz için şimdiden teşekkürler.

    bir diğer sorum da, kit lenslerde 18-55 IS STM ve 18-55 IS II kit görüyorum, aralarındaki fark nedir ve hangisinin tercihi daha mantıklı olur sizce?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi extraordinariuss -- 7 Temmuz 2016; 23:04:40 >







  • Eğer az biraz macro da düşünüyorsanız Sigma 17-70mm f2.8-4 lense bir bakın derim. Başlangıç için yeterli macro özelliği var diyorlar, diyaframı kit lense göre daha açık. 18e göre 1mm daha geniş açı manzara için iyi ve etkili olur küçümsememek lazım. 70mm de 50mm den daha uzağı gösterir tabi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.