Şimdi Ara

Canon A530 / A540 Sorularınız (teknik özellik, satın alma, karşılaştırma) (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
930
Cevap
0
Favori
55.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: cosworth

bide hocam 540da ki av ve tv modları kendimi geliştirmek adına çok mu önemli 530da m konumunda bütün ayarları manuel yapabiliyoruz bildiğim kadarıyla 2 gün içinde alıyorum makine yi arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum

Evet yapılabiliyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Eda_fb

quote:

bide hocam 540da ki av ve tv modları kendimi geliştirmek adına çok mu önemli 530da m konumunda bütün ayarları manuel yapabiliyoruz bildiğim kadarıyla 2 gün içinde alıyorum makine yi arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum

Evet yapılabiliyor

o zaman ille de 540 almama gerek yok sonuç olarak 540ın cekipte 530 un cekemiyeceği fotoğraf yok diyebiliriz heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fani Madida -- 9 Şubat 2007; 13:17:06 >
  • ARKADAŞLAR CANON A530 310YTL
    CANON A 540 385 YTL AYRICA 1GB HAFIZA KARTI HEDİYE TÜRKİYENİN EN UCUZ FİYATLARI ANKARADA
  • quote:

Orjinalden alıntı: werdert

ARKADAŞLAR CANON A530 310YTL
    CANON A 540 385 YTL AYRICA 1GB HAFIZA KARTI HEDİYE TÜRKİYENİN EN UCUZ FİYATLARI ANKARADA

hocam nerde 310 taksitli fiyatmı ben 330a buldum en ucuz ankarada
  • quote:

tamam da nerde arkadaşım? ankara diyorsunuz çekip gidiyosunuz. bi arkadaş da demiş öyle soruyoruz pm atıyoz nerde diye cevap yok.. ne anladım bu işten...
  • nerdeymiş şu yer garantilimi mağazamı spot mu biraz ayrıntı...
  • hakkaten yani nerde olduğunu taksitlimi peşin mi olmadığını yazmayınca bi anlamı yok ki ben yarın mavi bilgisayardan alacam 330a yazın neresi olduğunu da kazık yemeyelim

ya şimdi konuşun yada sonsuza dek susun yani
  • yuh arkadaşlar ya bu fiyatları nasıl bulabiliyorsunuz erkaya garantilimi bunlar ben antalyada a540 ı en ucuz 450 ytl ye bulabildim 1 gb sd + sarj aleti 2 pil ile birlikte. burda 380 ytl ler dönüyo. antalyada varmı bildiginiz ucuz yer?
  • quote:

Orjinalden alıntı: TriaThlon

quote:

tamam da nerde arkadaşım? ankara diyorsunuz çekip gidiyosunuz. bi arkadaş da demiş öyle soruyoruz pm atıyoz nerde diye cevap yok.. ne anladım bu işten...

beyler bravo size... sizden cevap gelecek diye 385 ytl ye ürünü kaçırdım. şimdi en ucuz 405 ytl ye var... şimdi nolacak... 3 gün oldu hala cevap bekliyoruz hangi mağaza diye... sanırım sallamasyon yapıp milletin aklını bulandırıyorsunuz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TriaThlon -- 10 Şubat 2007; 12:09:05 >

• aynen arkadaşım katılıyorum sana fiyat aldıysan bunuda buraya yazıyorsan. yerinide yaz öyle fiyat veripte salllamamak anlamıyorum ben bu işi...
  • arkadaşlar Canon A540 için birkaç uygun fiyat buldum; bugün çok geniş çapta aramalar sonucu... sizlerle de paylaşıyorum...
    biri 383 ytl, biri 386 ytl, biri de 395 ytl....

http://www.boltaksit.com/asp/show_stock.asp?product=POWERSHOT-A540&ref=pazarmetre
    http://www.buroteknik.com/urun_tanim.asp?urun=28733
    http://www.p-store.com/asp/show_stock.asp?product=POWERSHOT-A540

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TriaThlon -- 11 Şubat 2007; 14:41:55 >

• arkadaşlar bir yazı buldum paylaşmak istedim...

Bazı Canon Powershot Fotoğraf Makinalarında Isınma Problemi

Canon, bazı Powershot A530 ve A540 model dijital fotoğraf makinalarını ısınma problemi olduğu gerekçesi ile geri çağırıyor. Problemli makinalarda kısa devreden dolayı pil yatağında ısınmanın olabileceği ve pillerin ömürlerini anormal biçimde kısaltacağını bildirdi.

Canon'un basın açıklamasına göre etkilenen modellerin seri numaraları 21, 22, 23, 24 numaraları ile başlıyor. Etkilenen makinaların pil kapaklarını tutan yaylara dokunulduğunda teni yakabileceği uyarısı yapıldı.

Canon'un Türkiye distribütörü Erkayalar'ın sitesinde bir açıklamaya rastlamadık ama bu makinalar Türkiye'de de satılıyor. Eğer bu modellere sahipseniz seri numaralarını kontrol etmenizi öneriyoruz.

http://www.pclabs.gen.tr/yazi.asp?doc=1818

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TriaThlon -- 10 Şubat 2007; 16:08:34 >

• quote:

Orjinalden alıntı: TriaThlon

arkadaşlar bir yazı buldum paylaşmak istedim...

Bazı Canon Powershot Fotoğraf Makinalarında Isınma Problemi

Canon, bazı Powershot A530 ve A540 model dijital fotoğraf makinalarını ısınma problemi olduğu gerekçesi ile geri çağırıyor. Problemli makinalarda kısa devreden dolayı pil yatağında ısınmanın olabileceği ve pillerin ömürlerini anormal biçimde kısaltacağını bildirdi.

Canon'un basın açıklamasına göre etkilenen modellerin seri numaraları 21, 22, 23, 24 numaraları ile başlıyor. Etkilenen makinaların pil kapaklarını tutan yaylara dokunulduğunda teni yakabileceği uyarısı yapıldı.

Canon'un Türkiye distribütörü Erkayalar'ın sitesinde bir açıklamaya rastlamadık ama bu makinalar Türkiye'de de satılıyor. Eğer bu modellere sahipseniz seri numaralarını kontrol etmenizi öneriyoruz.

http://www.pclabs.gen.tr/yazi.asp?doc=1818

Evet ama bu değiştirme işi Türkiye'dse yok sanırım.BEn baktım kendiminkine onlarla başlamıyor

• eksendeki fiyat 350 ytl değilmiş artı kdvsi var 410a denk geliyor yaklaşık olarak diğer firmaları da hiç duymadım. internetten alışveriş için güvenilirmidir acaba??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daywalkerr -- 10 Şubat 2007; 19:31:11 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Daywalkerr

eksendeki fiyat 350 ytl değilmiş artı kdvsi var 410a denk geliyor yaklaşık olarak diğer firmaları da hiç duymadım. internetten alışveriş için güvenilirmidir acaba??

evet haklısın KDV varmış... diğer 2 firmayı ben de ilk defa duyuyorum. güvenilirlikleri hakkında bir fikrim yok....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TriaThlon -- 10 Şubat 2007; 20:57:18 >
  • ben tgar'ı aradım fiyat peşin 340'a falan geliyor.artı olarak çanta ve 512 lik kart veriyorlar.ben pazartesi veya salı almayı düşünüyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Daywalkerr

nerdeymiş şu yer garantilimi mağazamı spot mu biraz ayrıntı...

bildiğim kadarıyla o makineler erkayalar garantili değil...fiyatlar burda--->http://www.koksalfoto.com/?EPOC=D3AEC5DF314235A4D97E4AC4A9D54FF17F9E75A7C56D58B6E5F6EA4CA5D6D2824A5DA7E05DAC0B37B2A8E7F95628D3B0

tahtakalede de var mesela...a540+1gb sd kart 370ytl....pazarlıkla daha da ucuza alınabilir
  • köksal fotoda fiyat iyiymiş orada direk elden pazarlıkla alma şansım var. ama bu erkayalar garantisi nedir. ne farkeder ki. köksal da satılan canon da garanti yokmu yani anlamadım..bu fiyatlarda ankarada biyer bilioyrsanız söyleyin lütfen oralarada bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daywalkerr -- 10 Şubat 2007; 21:58:21 >
  • aldım sonunda ben 530umu manuel ayar olarak hiç bi eksiği yok tek eksiği 540dan video ki bunun videosuda gayet güzel hertürlü idare eder

makina tahmin ettiğimden de iyi parasını hakediyo sonuna kadar
  • quote:

aldım sonunda ben 530umu manuel ayar olarak hiç bi eksiği yok tek eksiği 540dan video ki bunun videosuda gayet güzel hertürlü idare eder

makina tahmin ettiğimden de iyi parasını hakediyo sonuna kadar

hayırlı olsunç bolca fotoraf çek biz de güzel fotoraflar görelim.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.