Şimdi Ara

canon 7d mi 700d mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • selamlar elimde canon 50mm 1.8 stm lens var body olarak 7d mi almalıyım 700d mi?
    7d de outofocus yok sanırım
    birde ben bu ikili ile video çekimi yapacağım yani fotoğraf değilde video kalitesi önemli benim için.



  • Video onemliyse 700d mantikli.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • forumu kullanıcısına yanıt
    aynen video önemliyse 700D almanı öneriririm.Videosu çok kaliteli.Bende de 700D var çok memnunum video kalitesinden.Video dışında 7D daha üstün bir cihaz ve daha pahalı sanırım
  • İkisi arasında aslında hem fiyat olarak hem özellik olarak çok fark var, neden sadece bu iki modeli seçtiniz anlamadım. Bütçe sıkıntı değilse 70D, 80D gibi modellere de bakabilirsiniz. Kullanmadım ama araştırmanız için söylüyorum, çok iyi duruyorlar.
  • Selamlar. Aslında iki kamera çok farklı segment ürünler. Birbiri ile karşılaştırmak yanlış olur. Ben alacak olsam temiz ise 7D alırım. En nihayetinde orta segment bir kamera. Videoda da hiç fena bir kamera değil. Otofokus konusuna gelince 7D nin otofokus motorları gayet yeterli ve güçlüdür. Otofokus olmadığı kanaatine nereden vardınız tahmin edemedim doğrusu. Yanlış değilsem iki kamera da aynı sensöre sahip. 700D'de ufak tefek teknolojik yenilikler olabilir. Uzun zamandır canon giriş seviyesi kameraları takip etmiyorum. Ama 550D ile gelen 18mp sensörü kullanan bütün kameralar aynıdır benim gözümde, giriş seviyesi olmak şartıyla. Aralarında dönebilen lcd dokunmatik ekran vs gibi konfora yönelik farklar var sadece. Sensör aynı olduktan sonra beni cezbeden çok ciddi bir özellik yok.

    Şöyle bir örnek verebilirim. 7D 2009 model passat ise 700D 2013 model polodur. 7D canon tarafında efsane olmuş modellerdendir. Tavsiyem ikisini de deneyip öyle bir seçim yapmanız. Videoda otomatik netleme yapmayı düşünmeyin bile derim. Bu arada konu video olacaksa Panasonic modellerini de incelemenizi tavsiye ederim.

    Umarım az da olsa fikir verebilmişimdir. Farklı konularda da yardımcı olabilmem için cevap yazarsanız şayet etiketlemenizi rica ederim. Aksi halde konuyu takip etmek zor oluyor.

    Işığınız bol olsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkeroztrk -- 5 Haziran 2017; 22:46:0 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.