Bildirim
CANON 70 - 300 MÜ TAMRON 70 - 300 MÜ
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
-
TAMRONUN 350-500 CİVARI ARASI Bİ LENSİ VAR BİRDE VC ÖZELLİĞİ OLAN VAR ONUN FİYATI İSE 1300-1500 ARASI HANGİSİ SİZCE TERCİH EDİLMELİ ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Pahalı olan lensler ile ucuz lensler arasında titreşim özelliği, odaklama hızı ve mercek farkı var. 150 TL gibi fiyata en ucuzun ikinci elleri satılıyor alıp onunla alışıp duruma göre 1500 TL lik lenslere geçiş yapabilirsiniz. Bunun dışında doğa hayvanları için bu lensi istiyor iseniz. Bu lenslere hiç bakmayın bile. -
Tamronun 350 - 500 arası olanda vc özelliği görüntü titreme engelleyici yok galiba
350-500 TL arasında tele lens bakiyorsaniz canon 55-250 öneririm. Fiyatına göre çok iyi lens. Tamron 70-300VC de çok iyi lenstir, aynı zamanda full frame uyumludur ama biraz pahalı ve ağırdır (kendim kullanmaktayım)
Tamron 70-300 VC li lensi çıktığında ödül almıştı.. Hem Nikon Hem Canon modellerinden optik olarak çok daha iyi
ben Nikon 70-300VR kullanıyorum... aldığımda TAMRON un bu modeli olsa hiç düşünmeden onu alırdım..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X