Şimdi Ara

CANON 70-200mm 2.8 IS USM II vs 100-400mm 4,5.5,6 IS USM II?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MERHABA arkadadaslar 7d mark2 kullanicisiyim uzun zamandir kararsiz kaldym L SERISI lens gecmek için fakat cok kararsiz kaldim 70-200 ve 100- 400 son surumleri arasinda.kullanan var ise deneyimlerini paylasyrsa sevinirim zira yuksek rakamlarda parayi gozden çıkarmısken pişman olmayacagim byrsey olsun istiyorum

elymde hali hazyrda 10-18,70-300,18-135 ve 50 mm lensler mevcut

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bihapat -- 13 Mayıs 2016; 17:24:46 >

• bihapat B kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam oncelikle ne icin kullanicaza bagli genelde 70-200 lensi gelin damat portre etkinlik vs cekimlernde kullaniyor 100+400 ise kus fotografi icin siz de biliyosunuzdr zaten crop makinada 100-400 olcak sana 160-540 sanirim 70d kullaniciyim bende

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslinda kafama takilan şey 100x400 pompalı sistem olması ilk seride baya bir toz sorunu yasamisti kullanicilar..acaba devam ediyor mu..70x200 kullanma sansim oldu kalıtesine diyecek yok ama odak uzaklıgı olarak yetersiz kalıyor işin garibi canon bile 2 lensi öneriyor 7d mark 2 icin:D özellilkle 100x400 icin ideal makina diyor daha dogrusu 300 mm üstü ideal diyor kafamı karısmasına bunlar sebep oluyor agırlılklı cekımlerım daha cok hayvan ve tabıkı uzaktan portre 70x200 uzak yakın portrede cok ıyı
  • Kuş çekecekseniz daha uygun fiyata ve de çok çok kaliteli olan Canon EF 400mm f5.6L USM tavsiye ederim. Birçok kuş fotoğrafçısı gibi benim de kullandığım lens bu. Ben 70D ile kullanıyorum. 7D Mark II ile çok iyi bir ikili olacaktır. Tek eksiği IS (titreşim azaltma yok). IS olsa daha iyi olurdu ama sırf bu özellik yok diye kolay kolay vazgeçilemeyecek bir lens 400mm f5.6L. İmzamdaki flickr adresimde çok sayıda bu lensle çekilmiş fotoğraf mevcut.
  • inceledim resimleri oldukça basarılı sabit odak 50 mm dısında hıc kullanmadım..nasıl olur bilemedim ucuz lensler degilki deneme şansın olsun bi yerde :((
  • ne çekimi yapacaksınız bu almak istediğiniz lens ile?
  • Tamron SP 150-600mm F/5-6.3 Di VC USD derim, ileride FF'ye geçilirse bile hiç pişman etmeycek bir lenstir kendileri. Sonuçta an gelecek 400mm bile yeterli gelmeyecek, keşke biraz daha odak uzaklığı olsaydı dedirtecektir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Canon EF 50mm f/1.8 ve f/1.4
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.