Şimdi Ara

canon 650 d 18-55 lensle video çekimi yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar canon 650 d 18-55 objektifle yaptığım video çekimin de görüntü hoş değil hareketli çekimlerde görüntüler üst üste gibi yığılma var profesyonel kamerada ki gibi net temiz bir çekim elde edemiyorum . objektif mi değişmeliyim. cevabınız evet se ne tavsiye edersiniz. çin sitelerinde geniş açı ya dönüştüren harici bilr lensmi desem bilmiyorum bir aparat taktım. geniş açı elde ettim ama yığılmanın önüne geçemedim. video çekim ayarlarındamı bir sıkıntı var çözemedim. Ustalardan yardım rica ediyorum.

• murat 124 var 200km hizla niye gidemiyorum diyosun kisaca. umarim anlamissindir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deli_Yaban

murat 124 var 200km hizla niye gidemiyorum diyosun kisaca. umarim anlamissindir.

Yorummu bu şimdi makineyi beğenmiyorsan sebebini yazarsın. Beğenilmeyecek bir makinede değil aslında ama neyin kafası anlamadım neyse. Arkadaşım DC objektifle video çekimi iyi sonuç vermiyor STM objektif alırsan daha iyi sonuç alacağını düşünüyorum.
  • stm daha sessiz netliyo diye videoda tutuluyo diye biliyorum. tamron 17-50 2.8 lens alirsan biraz farkeder ama ddgm gbi cok sey beklemek icin makinenin daha iyi olmasi lazim

• Makine ile alaksi oldugunu sanmiyorum. Belki lense kusir bulunabilir.

Bence daha fazla pratik yapmalisiniz. Eger gunduz de ayni problemi yasiyorsaniZ problem pratik yaparak asilir.

Ayrica manuel af yaparsaniz daha iyi sonuc alirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forumu -- 17 Ağustos 2014; 7:37:12 >
  • eyvallah arkadaşlar kamera çekimi konusunda daha çok bilgi almam lazım. fotoğrafta sıkıntı yok da nedense video çekiminde kameradan aldığım görüntüyü alamadım. canon 650 hd çekim yapıyor, görüntü güzel ama yığılma var. neyse teşekkür ederim. sorun objektif yani
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.