Şimdi Ara

canon 600d kit lensten sonra

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Canon 600d 18 55 isII kit lens ile kullaniyorum. Genellikle portre, arasira da manzara cekiyorum. Makineyi alali bir bucuk sene oldu, artik yeni bir lens almak istiyorum.

50mm f1.8 almayı düşündüm ama sabit odakta zorlanacağım muhtemelen.
    Tamron 17 50 dusunuyordum fakat max50mm bana yetmez gibi geldi, sonra rotayi tamron 24 70 e cevirdim. Bu lensi kullanan arkadaslar, verilen para, kit lensten terfi etmeye deger mi?

Ya da bunlarin haricinde, bana onerebileceginiz bir lens var mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sazan84 -- 18 Eylül 2013; 13:34:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 24 70 kullanmadım ama, ff makina için uygun bir tak gez lensi zaten 17-50 cropla ff makinadaki 24-70le yakın bir rakama eşdeğer geliyor. genel olarak tüm proflar 24-70 kullanıyor bayağı kaliteli bir objektif gördüğüm fotoğraflara göre ama 600d için geniş açısı çok dar kalıyor bence 17-50 al yanına da 55-250 al eğer ki tak gez alacam diyorsan canon 15-85 al geniş açısı da zoom u da çok iyi.
  • Hocam öncelikle sorumuz ne çekeceksiniz eğer portre, bokeh vs ise 50mm lens gayet yeterldir. Manzara ise 17-50 de iyidir. hem geniş açı renk kesknlik. 24-70 e gelince eğer uzun zoomlar yapılmayacaksa güzel.bir tak gez e benziyor tabi kullananlara bir danış.

• Crop makine için 17-50 bence daha ideal. 24-70 de manzara ve iç mekan çekşmlerinde açı geniş kalır.
    17-50 kullanıp memnun kalmayan görmedim, 2.8 sabit diyafram ile 50mm de güzel portreler çekersiniz. İleride 50mm yi yine alın bulunsun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Canon 1100D için lens tavsiyesi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.