Şimdi Ara

Canon 5D Mark II-Canon EF 17-40mm ve Aksesuarları (TEK SATIŞ VAR)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 21.1MP full frame CMOS sensorDIGIC 4 processorISO range expandable to 25600Full HD (1080, 30fps) movie recordingHigh-res 3.0” VGA LCD with Live ViewUp to 3.9fps JPEG shooting up to card capacity9-point AF + 6 Assist AF pointsMagnesium alloy body

Canon EOS 5D Mark II - Body daha 5k shutterdadır. Bir hevesle topladık, resmen sıfır gibi satıyoruz. Cihazın herhangi bir sorunu, problemi kesinlikle yoktur. Video modu kullanılmamıştır. Bu sitede bunun kadar temiz Mark II bulamayacağınızı iddaa ediyorum. Camera Case by 5D Mark II ile birlikte kullanılmıştır. Nokta hatası bulunmamaktadır. 3500 TL

Canon EF 17-40 f/4.0L USM - Sıfır gibi bir objektiftir. Lensi kullanan bilir L serisinin kullanabilecek en güzel geniş açılarındandır.

HOYA Pro1 77mm Polarize Filtre - 2 ay önce fotografiumdan aldığımız polarize filtre çok temizdir. 17-40 lens üzerinde 50 kare fotoğraf çekilmemiştir. 200 TL

Lexar Professional 800x Compact Flash - Yine 2 ay önce fotografiumdan almış olduğum CF kartım dahildir. 110 TL

Genel olarak baktığınızda cihazı bir hevesle toparladık ama kullanmak nasip olmadı. Boşta duran cihazı satmak istiyorum. Sitede bunun kadar temiz bir set eminim yoktur.Fotoğrafları teker teker eklenmiştir.Tek satış mevcuttur. Fiyatlar belirtilmiştir.

Fotoğrafları

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-fotograf-kamera-dijital-fotograf-makinesi-canon-5d-mark-ii-canon-ef-17-40mm-aksesuarlari-170122281/detay/

fiyat olarak 5300 istiyorum. tek satış mevcuttur.

SİTE İÇİNE ÇOĞUNLUKLA AKTİFİM SORU SORABİLİRSİNİZ.

İLETİŞİM İÇİN NUMARAM 0507 873 52 94
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Cf kart kapasitesi ne kadardır acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: halis33

Cf kart kapasitesi ne kadardır acaba

Sadece body olarak satıyorum ama 1GB CF hediye edebilirim

• ''Canon EOS 5D Mark II - Body daha 5k shutterdadır. Bir hevesle topladık, '' demişssiniz acaba shutter değişti mi?anlayamadım tam olarak
  • Hayir degişmedi. Elimde objektif, filtrelerden oluşan bir seti toparladim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.